Vært til Madsamling Sakskøbing

Vi søger en dygtig projektleder til at overtage værtskabet for Madsamling Sakskøbing, som er et nyt forretningskoncept for handel med lokale fødevarer. Madsamling Sakskøbing har allerede over 400 medlemmer, men mangler den lokale ildsjæl, som hver uge udbyder de lokale producenters varer til salg på madsamlings webportal.

Medlemmerne har hver uge 6 dage til at handle og en gang om ugen, afhenter man så sine varer på et hyggeligt lokalt mødested, hvor man hilser på producenter, naboer og andre medlemmer og smager på nye spændende ting.

Som vært er det vigtigt, at du er en dygtig koordinator, har styr på IT og er god til at kommunikere - både i skrift og tale. Du har en passion for lokale fødevarer og støtter op om bæredygtig produktion og mindre madspild. Fremfor alt så elsker du at få tingene til at ske - uanset om det er den ugentlige opsamlingevent eller større fælles events omkring lokale fødevarer. 

Der er allerede mange spændende initiativer i og omkring Sakskøbing, som Madsamling sagtens kan spille sammen med, men vigtigst er alt er, at du selv få skabt en loyal kundekreds, som bakker og om de lokale fødevarer og sætter pris på produkter af høj kvalitet.

At være vært for en madsamling er et fleksibelt job, som sagtens kan passes sammen med andre deltidsjob eller studier. Du får 10% af omsætningen i din madsamling og du afregnes hver uge. De lokale producenter får 80% og Madsamling Danmark 10% for vedligeholdels og udvikling af den digitale handelsplatform. 

Der åbnes løbende madsamlinger i Danmark, så du bliver en del af et herligt netværk af fødevare ildsjæle, som gerne deler deres ideer og erfaringer med dig.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:10. februar 2018

Projektleder med ambitioner… - salg af byggematerialer

LAMILUX Nordic A/S

Guldborgsund
Hvis du: har en byggeteknisk baggrund tømrer, byggeleder, konstruktør, trælastsælger el. lign. har ambitioner om at være med til at bygge en virksomhed op og være med til at tredoble omsætningen indenfor de næste 3-5 år med salg til hele Norden triv...