Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VÆRTER, CHEFVÆRTER OG KØKKEN/-SERVICEMEDARBEJDERE SØGES TIL BOWL'N'FUN NÆSTVED

BOWL’N’FUN OG RESTAURANT THE GRILL I NÆSTVED SØGER UDADVENDTE OG SERVICEMINDEDE MEDARBEJDERE

Så snart sommervarmen er ovre og efteråret begynder, får vi ekstra travlt. Vi søger derfor allerede nu medarbejdere til flere forskellige stillinger, som sammen med vores nuværende team er klar på nogle sjove og underholdende arbejdstimer, hvor vi altid ønsker at give vores gæster de bedste oplevelser.

Så er du serviceminded, bliver du glad af at give folk en god oplevelse og kan lide at arbejde i et socialt ungt miljø hvor tingene går stærkt? Så er det muligvis dig vi leder efter.

Centeret i Næstved har aktiviteterne bowling, Happie’s Hule, Laser Hero, Minigolf, Escape Rooms, Skydesimulator samt restauranten The Grill.

3 forskellige stillinger kan søges:

Vært i restaurant / bar / aktiviteter

  • Som vært hos Bowl´n´Fun er din primære opgave at servicere vores gæster. Du har medansvar for, at gæsterne får en skøn oplevelse. Derfor er det vigtigt, at du er meget serviceminded og smilende.
  • Du skal servicere vores gæster i baren, ved banerne og i restauranten.
  • Instruere gæsterne i de forskellige aktiviteter.
  • Du skal tage imod bestillinger i telefonen og guide gæsterne til det optimale valg.
  • Ad Hoc opgaver.

Chefvært i restaurant / bar / aktiviteter

  • Ser du dig selv som leder eller har ambitioner om at udvikle dig til at være leder, så angiv meget gerne denne ved ansøgning.
  • Som chefvært kommer du til at gå forrest og have ansvaret på din vagt. Du er "på gulvet" og arbejder på lige fod med dine værter, men sørger for at tage ansvar og sætte dagens dagsorden. Du skal derfor have et godt overblik og en struktureret tilgang til dine opgaver. Du skal kunne lide at lede og motivere dit team af medarbejdere.

Køkken-/servicemedarbejdere u. 18

  • Som køkken/servicemedarbejder vil dit hovedsagelige arbejdsområde være køkkenet. Du skal varetage opgaver i opvasken, rengøring og forefaldende køkkenarbejde.
  • Derudover vil der også forekomme arbejdsopgaver i restauranten, såsom afrydning og opdækning af borde.
  • Du skal være klar på at være i vores maskot Happie og dele balloner ud til børn.

(Når du søger jobbet via vores hjemmeside, vil du blive spurgt om hvilken stilling du ønsker at søge - her skal du udvælge hvilke stillinger du er interesseret i - det er muligt at udvælge flere)

Stillingerne er deltid og der skal forventes hovedsageligt aften- og weekendarbejde.

Samtaler vil finde sted løbende over sommeren - så send din ansøgning hurtigst muligt.

NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.