Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Værtinde/vært til Forskningsklinikken

REHPA, Videncenter for Rehabilitering og Palliation søger en dygtig, omhyggelig og serviceminded vært/værtinde, som sætter en ære i dels at servicere vores deltagere på REHPA-ophold, dels at hjælpe kolleger med mødeservice og praktiske opgaver. Du har blik for de små detaljer, som gør den store forskel, samtidig med at du bevarer overblikket over ugen, der kommer.

Stillingen er et vikariat på seks måneder.

Dine opgaver og ansvarsområder falder i tre overordnede kategorier:

 1. Forplejning og mødeservice. Du har ansvar for klargøring af og servicering under større eksterne og interne møder som fx centermøder, workshops, møder i styregruppe og Advisory Board, hvor du har ansvar for forplejning, som du enten selv fremstiller eller bestiller. Du har sans for mængde, kvalitet og anretning og forstår, at alle elementer spiller sammen for at et møde afvikles professionelt. Du holder ryddeligt i REHPAs køkkener og har ansvar for, at udstyret og omgivelser er svarende til gældende lovgivning på levnedsmiddelområdet, herunder egenkontrol. 
     
 2. Rehabiliteringsforløb. Du indgår i forhold til servicering og forplejning, når vi afholder rehabiliteringsforløb. Samtidig har du praktiske opgaver før, under og efter opholdene med bl.a. klargøring af lokaler. Du samarbejder med hele det tværfaglige team og indgår i koordinering med aften- og natteværtinder, pedel, rengøring m.fl.
    
 3. Piccoline og assistentopgaver. Du løfter en række forefaldende piccolineopgaver som for eksempel bestilling af kontorartikler, oprydning i kopirum og fællesarealer, pakning og forsendelse af rapporter og andre tryksager, du afstemmer ordrer og fakturaer vedr. mødeforplejning og levering, holder dig ajour med aktiviteter i REHPA-kalenderen og meget andet ad hoc serviceassistance.

Forventninger
Vi forventer, at du arbejder struktureret og med et højt kvalitets- og serviceniveau, at du kan få arbejde fra hånden og har mod på en travl hverdag, hvor du nogle gange er nødt til at ændre kurs eller løse opgaver med kort varsel. Du trives med mange forskellige mennesker og kan lide at arbejde selvstændigt i teamets retning.

Desuden forventer vi, at du 

 • har erfaring fra lignende arbejde, gerne med erfaring fra køkken eller kantine, fx ernæringsassistent
 • kan arbejde med computer og Office-programmer
 • arbejder struktureret og målbevidst, men accepterer, at hverdagen ikke er forudsigelig
 • er serviceminded
 • er mødestabil, venlig og udadvendt samt menneskeligt robust

Vi tilbyder
Vi tilbyder et spændende job med udfordringer og engagerede kolleger på en arbejdsplads, hvor du er med til at gøre en forskel. Vi arbejder bevidst med en venlig og imødekommende omgangstone i et tværfagligt faglige klinisk og forskningsmæssigt miljø.

Stillingen er et vikariat på 6 måneder fra 1. november 2020 - evt. tidligere eller hurtigst muligt derefter - til 30. april 2021.
Den gennemsnitlige, ugentlige arbejdstid er 28 timer fordelt fortrinsvis over 5 dage i tidsrummet mellem 08.00-15.00. Timetallet varierer i uger med fuld deltageraktivitet og i uger med opfølgningsaktivitet.
Du vil blive ansat i Klinikergruppen med reference til klinisk leder.
Tjenestested er Nyborg.

For yderligere oplysning
Du er velkommen til at kontakte klinisk leder Annette Rasmussen på telefon 21 81 18 67.

Ansøgningsfrist den 18. oktober 2020.
Vi indkalder til samtaler den 19. oktober 2020.
Samtaler foregår den 21. oktober 2020 i tidsrummet 13.00 - 16.00.   

Løn og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst.

Om os 
REHPA er et nationalt videncenter for rehabilitering og palliation. Vi arbejder for at øge livskvaliteten for mennesker med livstruende sygdom. Det gør vi i samarbejde med alle relevante fagligheder og aktører for at skabe solide og anvendelige resultater. Videncenteret indsamler, producerer og formidler forskningsbaseret viden, der inspirerer og forbedrer praksis, og vores medarbejdere er drevet af et højt fagligt engagement, empati og professionalisme. 

En del af videncentrets udviklingsarbejde og forskning gennemføres i Forskningsklinikken som REHPA-forløb. Her får deltagerne bl.a. værktøjer til at håndtere sygdom/helbredelse og livssituation og bidrager samtidig til forskning om rehabilitering og palliation til mennesker med livstruende sygdom. 
 
REHPA er organisatorisk forankret ved OUH, Region Syddanmark og tilknyttet Syddansk Universitet. Videncentret har hovedadresse på OUH - Nyborg Sygehus og kontorfaciliteter i København, Aalborg, Århus og Holbæk. Forskningsklinikken ligger i Nyborg.  
 
Læs mere om videncentret på www.rehpa.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.