Vært/værtinde til fuldtidsstilling i Holstebro søges

Som vært/værtinde har du, sammen med kokken, ansvaret for, at gæsterne får en god oplevelse.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

 • At modtage vore gæster.
 • At sørge for, at bookingen er optimal.
 • At servicemedarbejdernes og ungarbejdernes indsats i løbet af aftenen er i top.
 • At der tages personlig afsked med gæsterne, når de forlader restauranten.

Vi forstiller os, at du bl.a. er:

 • Smilende og udadvendt og har lyst til at ”være på”, både over for vore gæster samt kollegaerne.
 • Fantastisk til at bevare overblikket, også når det går rigtigt stærkt.
 • Interesseret i at give vores gæster en god oplevelse.
 • En teamplayer, der kan få tingene til at fungere.
 • Interesseret i aften- og weekendarbejde.

Du behøver ikke at være uddannet inden for salg og service, blot du har viljen og lysten til at servicere andre, så skal vi nok lære dig resten.

Stillingen er fuld tid kan ikke kombineres med studie.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330013188Phoenix-80cebead12019-04-30T00:00:00Vært/værtinde til fuldtidsstilling i Holstebro søges

Som vært/værtinde har du, sammen med kokken, ansvaret for, at gæsterne får en god oplevelse.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

 • At modtage vore gæster.
 • At sørge for, at bookingen er optimal.
 • At servicemedarbejdernes og ungarbejdernes indsats i løbet af aftenen er i top.
 • At der tages personlig afsked med gæsterne, når de forlader restauranten.

Vi forstiller os, at du bl.a. er:

 • Smilende og udadvendt og har lyst til at ”være på”, både over for vore gæster samt kollegaerne.
 • Fantastisk til at bevare overblikket, også når det går rigtigt stærkt.
 • Interesseret i at give vores gæster en god oplevelse.
 • En teamplayer, der kan få tingene til at fungere.
 • Interesseret i aften- og weekendarbejde.

Du behøver ikke at være uddannet inden for salg og service, blot du har viljen og lysten til at servicere andre, så skal vi nok lære dig resten.

Stillingen er fuld tid kan ikke kombineres med studie.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Som vært værtinde har du, sammen med kokken, ansvaret for, at gæsterne får en god oplevelse. Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.: At modtage vore gæster. At sørge for, at bookingen er optimal. At servicemedarbejdernes og ungarbejdernes indsats i løbet af aftenen er i top. At der tages personlig afsked med gæsterne, når de forlader restauranten. Vi forstiller os, at du bl.a. er: Smilende og udadvendt og har lyst til at være på , både over for vore gæster samt kollegaerne. Fantastisk til at bevare overblikket, også når det går rigtigt stærkt. Interesseret i at give vores gæster en god oplevelse. En teamplayer, der kan få tingene til at fungere. Interesseret i aften- og weekendarbejde. Du behøver ikke at være uddannet inden for salg og service, blot du har viljen og lysten til at servicere andre, så skal vi nok lære dig resten. Stillingen er fuld tid kan ikke kombineres med studie. Vi glæder os til at høre fra dig.11jobnet80cebead100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-04T00:00:000000https://bonesrestauranteras.hr-skyen.dk/show-job/431340EuropaDanmarkJyllandVestjyllandHerning3515906Bone's Restauranter A/S11Østergade 177500HolstebroDKDanmark0
holstebro@bones.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent750915JobNet4979690497969010029-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=80cebeadhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=80cebeadhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=80cebead&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=80cebead&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/3.jpgBrænder du for at blive Tjener?12009001Dansk3Læse/ tale512307Tjener18Hotel og restauration361627427Cindieholstebro@bones.dkDKDanmarkDKDanmark330015874deltids tjenereRobot Vi søger tjener til vores restaurant. Vi har travlt og søger derfor lige nu to tjenere til vores tjenerteam. Du kommer til at indgå i et ungt, kompetent og energisk tjenerteam, hvor der er fart over feltet, samtidig med at der er højt til loftet, og hvor alle tjenere er en del af restaurantens succes. Erfaring fra restauranten er en fordel men ikke et krav, da vi vil lære dig op, når du starter.

Vi søger tjener til vores restaurant.

 

Vi har travlt og søger derfor lige nu to tjenere til vores tjenerteam. 
Du kommer til at indgå i et ungt, kompetent og energisk tjenerteam, hvor der er fart over feltet, samtidig med at der er højt til loftet, og hvor alle tjenere er en del af restaurantens succes. 

Erfaring fra restauranten er en fordel men ikke et krav, da vi vil lære dig op, når du starter. 

 

DEN KINESISKE MUR HERNING ApSHerning2019-05-02T00:00:002019-06-27T00:00:00
330028527Vært/værtinde til 37 timers stilling i Herning søgesRobot Er du VÆRTENS bedste vært eller værtinde? Så mangler vi dig 37 timer om ugen på Bone s Herning. Hvis du er vores nye holdspiller, bliver du en del af en virksomhed hvor vi har License to THRILL. Vi elsker vores gæster, og hos os er begejstringen omdrejningspunktet for det gode værtskab. Som vært eller værtinde hos Bone s, er du bannerfører for, at alle udlever det gode værtskab i vores hverdag. En hverdag hvor gæsterne spiller hovedrollen, når de er på værtens bedste restaurantbesøg hos os. Det er en opgave du løser i samarbejde med resten af teamet i restauranten, men dine primære arbejdsopgaver er at tage rigtig godt imod gæsterne - allerede fra når de reserverer bordet, men ikke mindst også når de ankommer i restauranten, og du skal samtidig sørge for at få taget en god afsked med gæsterne når de tager hjem igen. Du skal elske børn, og være så blød i knæene, at du har lyst til at gå på hug for at tale med vores mindste gæster, og se verden i deres perspektiv. Du skal kunne lide at samarbejde med alle på holdet, men især servicemedarbejderne og ungarbejderne, skal du være en inspirerende spillende træner for aften efter aften, så det gode værtskab foldes helt ud og mærkes af alle gæsterne. Selvom en stor del af din tid skal bruges i selskab med dine kolleger og gæsterne, skal du samtidig kunne trylle på et tastatur, når bordreservationerne skal tilrettelægges, så flest muligt kan få et bord når de har lyst. Vores NPS edshed) er samtidig dit primære mål, fordi en høj NPS betyder mange glade gæster og dem samler vi på. Du er: Smilende og udadvendt og har lyst til at være på , både overfor gæster og kolleger Fantastisk til at bevare overblikket, også når der er mange gæster Passioneret omkring de allerbedste gæsteoplevelser En teamplayer, der får tingene til at fungere Glad for at arbejde på aftener og i weekender Du behøver ikke have den rigtige uddannelse allerede - hvis du har glimtet i øjet, skal vi nok lære dig resten. Stillingen er ikke nem at kombinere med studier, så dem er du enten færdig med eller også har du sabbat-år. Vi glæder os til at høre fra dig!

Er du VÆRTENS bedste vært eller værtinde? Så mangler vi dig 37 timer om ugen på Bone's Herning.

Hvis du er vores nye holdspiller, bliver du en del af en virksomhed hvor vi har License to THRILL. Vi elsker vores gæster, og hos os er begejstringen omdrejningspunktet for det gode værtskab. Som vært eller værtinde hos Bone’s, er du bannerfører for, at alle udlever det gode værtskab i vores hverdag. En hverdag hvor gæsterne spiller hovedrollen, når de er på værtens bedste restaurantbesøg hos os.

Det er en opgave du løser i samarbejde med resten af teamet i restauranten, men dine primære arbejdsopgaver er at tage rigtig godt imod gæsterne - allerede fra når de reserverer bordet, men ikke mindst også når de ankommer i restauranten, og du skal samtidig sørge for at få taget en god afsked med gæsterne når de tager hjem igen.

Du skal elske børn, og være så blød i knæene, at du har lyst til at gå på hug for at tale med vores mindste gæster, og se verden i deres perspektiv.

Du skal kunne lide at samarbejde med alle på holdet, men især servicemedarbejderne og ungarbejderne, skal du være en inspirerende spillende træner for aften efter aften, så det gode værtskab foldes helt ud og mærkes af alle gæsterne.

Selvom en stor del af din tid skal bruges i selskab med dine kolleger og gæsterne, skal du samtidig kunne trylle på et tastatur, når bordreservationerne skal tilrettelægges, så flest muligt kan få et bord når de har lyst. Vores NPS edshed) er samtidig dit primære mål, fordi en høj NPS betyder mange glade gæster – og dem samler vi på.

Du er:

 • Smilende og udadvendt og har lyst til at ’være på’, både overfor gæster og kolleger
 • Fantastisk til at bevare overblikket, også når der er mange gæster
 • Passioneret omkring de allerbedste gæsteoplevelser
 • En teamplayer, der får tingene til at fungere
 • Glad for at arbejde på aftener og i weekender

Du behøver ikke have den rigtige uddannelse allerede - hvis du har glimtet i øjet, skal vi nok lære dig resten.

Stillingen er ikke nem at kombinere med studier, så dem er du enten færdig med eller også har du sabbat-år.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bone's Restauranter A/SHerning2019-05-21T00:00:002019-06-21T00:00:00
330017504Servicemedarbejder under 18 årRobot Vi søger nye kollegaer til vores team på Holstebrovej. Vi ser gerne, at du har eller afslutter 9. klasse til sommer. Opgaverne er blandt andet forproduktion i køkken, rengøring, servering, kassebetjening og produktion af sandwiches og burgere. Vi forventer, at du er fleksibel, smilende og god til øjenkontakt, at du har lyst til at være en del af et team hvor man går langt for holdet, så gæsterne får en god oplevelse og får lyst til at komme igen. Vi søger både kollegaer, der kan arbejde i dagstimerne og kollegaer, der mangler et fritidsjob. Pt. søger vi specifikt efter servicemedarbejdere under 18 år, som færdiggør 9. klasse til sommer, og som har mulighed for at kunne arbejde indtil midnat, det er også i orden, at du har færdiggjort 9. klasse. På hverdage vil arbejdstiden normalt ligge i tidsrummet 16-24 og i weekender og helligdage feriedage 7-24. Du skal forvente to til tre vagter pr. uge. Lønnen er 78 kr i timen, aftentillæg 13 kr. og søndagstillæg 21 kr. jf. vores overenskomst med 3F for medarbejdere under 18 år. Du er velkommen til at kigge ud og spørge efter Steffen eller Laura, hvis du har spørgsmål til jobbet.

Vi søger nye kollegaer til vores team på Holstebrovej. Vi ser gerne, at du har/eller afslutter 9. klasse til sommer.

Opgaverne er blandt andet forproduktion i køkken, rengøring, servering, kassebetjening og produktion af sandwiches og burgere.

Vi forventer, at du er fleksibel, smilende og god til øjenkontakt, at du har lyst til at være en del af et team hvor man går langt for holdet, så gæsterne får en god oplevelse og får lyst til at komme igen.

Vi søger både kollegaer, der kan arbejde i dagstimerne og kollegaer, der mangler et fritidsjob.

Pt. søger vi specifikt efter servicemedarbejdere under 18 år, som færdiggør 9. klasse til sommer, og som har mulighed for at kunne arbejde indtil midnat, det er også i orden, at du har færdiggjort 9. klasse.

På hverdage vil arbejdstiden normalt ligge i tidsrummet 16-24 og i weekender og helligdage/feriedage 7-24. Du skal forvente to til tre vagter pr. uge.

Lønnen er 78 kr i timen, aftentillæg 13 kr. og søndagstillæg 21 kr. jf. vores overenskomst med 3F for medarbejdere under 18 år.Du er velkommen til at kigge ud og spørge efter Steffen eller Laura, hvis du har spørgsmål til jobbet.

Sunset Boulevard, Holstebrovej v/Kasper R NielsenViborg2019-05-06T00:00:002019-06-28T00:00:00
330018592Pavarotti i Viborg søger 3 tjenere, er du en af dem…??Robot Pavarotti søger medarbejdere der brænder for at yde en god service, som er vilde med en arbejdsdag med fart på og som har lyst til at være en del af et ungt team i fantastiske omgivelser Vil du med på holdet? Profil Gerne erfaring Du kan arbejde selvstændigt og på tværs af faggrupper Du har et stort energiniveau Du er ansvarsbevidst Du er struktureret Vi tilbyder En stilling med udfordringer, hvor igen dage er ens Et godt arbejdsmiljø Skiftende arbejdsopgaver Timeantal aftales nærmere Er oversående noget for dig hører vi gerne fra dig snarest da samtaler vil blive holdt løbende. Send din ansøgning på mail: kontakt@pavarottiviborg.dk Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Christian på telefon 25152540 eller du er velkommen forbi os Vi glæder os til at høre fra dig

Pavarotti søger medarbejdere der brænder for at yde en god service, som er vilde med en arbejdsdag med fart på og som har lyst til at være en del af et ungt team i fantastiske omgivelser… Vil du med på holdet?

Profil

 • Gerne erfaring
 • Du kan arbejde selvstændigt og på tværs af faggrupper
 • Du har et stort energiniveau
 • Du er ansvarsbevidst
 • Du er struktureret

Vi tilbyder

 • En stilling med udfordringer, hvor igen dage er ens
 • Et godt arbejdsmiljø
 • Skiftende arbejdsopgaver
 • Timeantal aftales nærmere

Er oversående noget for dig hører vi gerne fra dig snarest da samtaler vil blive holdt løbende.

Send din ansøgning på mail: kontakt@pavarottiviborg.dk

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Christian på telefon 25152540 eller du er velkommen forbi os

Vi glæder os til at høre fra dig

CPRP ApSViborg2019-05-07T00:00:002019-06-15T00:00:00
330018157Tjenere søgesRobot Vi søger 3-4 stabile deltidsmedarbejdere over 18. Du skal ikke nødvendigvis kende til faget, men skal have et smittende smil, være flittig og fleksibel. Du skal også kunne tale og forstå dansk. Hos os lægger vi vægt på altid at give vores gæster en fantastisk oplevelse, når de besøger restauranten. Mvh Kina Buffet Ikast Østergade 11 7430 Ikast Send din ansøgning CV til Info@kinabuffet.com. Kontaktperson Lin Sun Tlf: 31317589

Vi søger 3-4 stabile deltidsmedarbejdere over 18.

Du skal ikke nødvendigvis kende til faget, men skal have et smittende smil, være flittig og fleksibel.

Du skal også kunne tale og forstå dansk.

Hos os lægger vi vægt på altid at give vores gæster en fantastisk oplevelse, når de besøger restauranten.

Mvh Kina Buffet Ikast Østergade 11 7430 Ikast

Send din ansøgning + CV til Info@kinabuffet.com.

Kontaktperson Lin Sun Tlf: 31317589

Kina BuffetIkast2019-05-06T00:00:002019-06-06T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

deltids tjenere

DEN KINESISKE MUR HERNING ApS

Herning
Vi søger tjener til vores restaurant. Vi har travlt og søger derfor lige nu to tjenere til vores tjenerteam. Du kommer til at indgå i et ungt, kompetent og energisk tjenerteam, hvor der er fart over feltet, samtidig med at der er højt til loftet, og...
Indrykket:2. maj 2019
Udløbsdato:27. juni 2019

Vært/værtinde til 37 timers stilling i Herning søges

Bone's Restauranter A/S

Herning
Er du VÆRTENS bedste vært eller værtinde? Så mangler vi dig 37 timer om ugen på Bone s Herning. Hvis du er vores nye holdspiller, bliver du en del af en virksomhed hvor vi har License to THRILL. Vi elsker vores gæster, og hos os er begejstringen omd...
Indrykket:21. maj 2019
Udløbsdato:21. juni 2019

Servicemedarbejder under 18 år

Sunset Boulevard, Holstebrovej v/Kasper R Nielsen

Viborg
Vi søger nye kollegaer til vores team på Holstebrovej. Vi ser gerne, at du har eller afslutter 9. klasse til sommer. Opgaverne er blandt andet forproduktion i køkken, rengøring, servering, kassebetjening og produktion af sandwiches og burgere. Vi fo...
Indrykket:6. maj 2019
Udløbsdato:28. juni 2019

Pavarotti i Viborg søger 3 tjenere, er du en af dem…??

CPRP ApS

Viborg
Pavarotti søger medarbejdere der brænder for at yde en god service, som er vilde med en arbejdsdag med fart på og som har lyst til at være en del af et ungt team i fantastiske omgivelser Vil du med på holdet? Profil Gerne erfaring Du kan arbejde sel...
Indrykket:7. maj 2019
Udløbsdato:15. juni 2019

Tjenere søges

Kina Buffet

Ikast
Vi søger 3-4 stabile deltidsmedarbejdere over 18. Du skal ikke nødvendigvis kende til faget, men skal have et smittende smil, være flittig og fleksibel. Du skal også kunne tale og forstå dansk. Hos os lægger vi vægt på altid at give vores gæster en ...
Indrykket:6. maj 2019
Udløbsdato:6. juni 2019