Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vagt I Tempest Security

Tempest Security er et nyt sikkerhedsfirma i Danmark, som er ejet af den internationale sikkerhedsvirksomhed Tempest Security AB der er et svensk børsnoteret selskab med mere end tusind ansatte. Vi har stor erfaring med at levere sikkerheds- og serviceløsninger til både den private og offentlige sektor samt store internationale virksomheder. I forbindelse med opstarten i Danmark, er vi i gang med at opruste vores vagtstyrke med danske professionelle vagter – og søger i den forbindelse nye hænder i København og omegn. 

Jobbet og mulighederne

Tempest er i kontinuerlig udvikling og har allerede mange spændende opgaver. Du vil derfor få en hverdag med stor alsidighed, hvor både arbejdstider og arbejdssteder skifter, dag / aften / nat / mandag-søndag, alt efter dit og vores behov.

Du vil blive en del af en dynamisk og attraktiv arbejdsplads med spændende arbejdsopgaver og mange muligheder. Vi lægger yderligere stor vægt på kompetenceudvikling, så vores medarbejdere altid er klædt bedst muligt på til at løse de opgaver vi står overfor opgaverne.

Vi søger som udgangspunkt vagter til besættelse af deltidsfunktioner, og det er derfor ikke hindrende at du formentlig har andet erhverv ved siden af. Du bliver ansat som afløser og ad hoc vagt til benyttelse til events, fastvagt og til supplering af fastopgaver mm.

Vi søger yderligere vagter til vores faste opgaver. Her ligger vi stor vægt på din profil og kompatibilitet med det eksisterende team.

Funktion, arbejdstider og arbejdsmængde er noget vi vil tale om til en samtale, da dette varierer meget med udgangspunkt i dine ønsker og muligheder.

Din baggrund

Det er et krav, at du lovpligtigt AMU grundlæggende vagtbevis.

Du har ikke nødvendigvis lang erfaring som vagt, vi lægger dog vægt på, at du har nogle års erhvervserfaring, som har givet dig modenhed og ansvar til at kunne løse dine opgaver.

Derudover er det vigtigt, at du:

  • Af politiet få godkendt og udstedt et gyldigt vagtkort 
  • Har en præsentabel og høflig fremtræden
  • Er flydende i dansk og engelsk både i skrift og tale – kendskab til flere sprog er en fordel
  • Kan håndtere EDB på minimum brugerniveau
  • Vil arbejde med skiftende arbejdstider og arbejdssteder
  • Er indforstået med at vi laver baggrundstjek
  • Kan levere referencer efter behov

 

Kontakt

Er ovenstående noget der har vakt interesse, og kunne du tænke dig at høre mere til vores specifikke opgaver og muligheder, så skal du sende dit CV samt en ansøgning snarest til: magnus.christiansen@tempestsecurity.com . Du bedes anføre ”vagtansøgning” i Emnefeltet.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.