Vagtgående bioanalytiker til Klinisk Biokemisk Afdeling

Har du lyst til en travl og spændende hverdag på et hospital i stadig vækst, hvor der sker noget hele tiden, og man aldrig helt ved hvad dagen bringer? Så er du måske vores nye kollega, da vi i Klinisk Biokemisk Afdeling søger et antal vagtgående bioanalytikere snarest muligt.  
 
Du skal være autoriseret bioanalytiker, og hvis du har erfaring med klinisk biokemi er det en fordel. Du vil komme til at deltage aktivt i analysearbejde inden for områderne kemi, immunkemi, hæmatologi og koagulation.  
 
Som vagtgående bioanalytiker kommer du til at rotere mellem de forskellige analyseplatforme samt prøvemodtagelse og forsendelse. Herudover kommer du også til at arbejde med blodprøvetagning og EKG-optagelse.
 
Derudover er det dig, som:  
 

  • er omhyggelig, da Klinisk Biokemisk Afdeling er akkrediteret ved DANAK, og vi derfor lægger meget vægt på kvalitet i afdelingen.   
  • er ansvarsbevidst og engageret, da du i vagtperioder kan stå overfor opgaver, hvor du skal handle selvstændigt eller hurtigt f.eks. ved traumekald.   
  • er serviceminded, da det er vigtigt for os, at patienten er i fokus.  
  • er omstillingsparat, da vi hele tiden har fokus på optimering af arbejdsgange og om få år flytter ind i et nyt laboratorie.  
 
Klinisk Biokemisk Afdeling – en voksende og spændende afdeling  
Vores afdeling yder døgnservice til Bispebjerg og Frederiksberg Hospital. Endvidere analysearbejde for praktiserende læger/speciallæger, psykiatrien og flere private hospitaler. Vi afgiver ca. 9 millioner analysesvar årligt, men vi er mange medarbejdere til at løse denne opgave, og vi hjælper hinanden på kryds og tværs. Om få år flytter vi ind i nye laboratorielokaler, og vi står derfor over for en meget spændende opgave med opbygning af et nyt moderne laboratorium.  
 
Som arbejdsplads kan vi tilbyde dig:    
 
  • en spændende afdeling, da vi har et stort analyserepertoire med mange forskellige biokemiske analysefunktioner, og i laboratoriet har vi en bred vifte af moderne analyseapparatur.   
  • engagerede og dygtige kollegaer, som hele tiden har fokus på udvikling og god introduktion til arbejdsopgaver.     
 
Du kan læse mere om afdelingen på hjemmesiden www.bispebjerghospital.dk/kba 
 
Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte: 
Afdelingsbioanalytiker Flemming Rudolph på telefon: 23 80 13 66.  
 
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område. 
 
Ansøgningsfrist torsdag den 22. februar 2018, kl.12.00. Vi forventer at afholde samtaler mandag den 26. februar 2018.  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Bioanalytikerunderviser til Klinisk Genetisk Klinik, Diagnostisk Center, Rigshospitalet

Klinisk Genetisk Klinik

En nyoprettet fuldtidsstilling som bioanalytikerunderviser er ledig til besættelse d. 1. april 2018 eller efter aftale. Søger du nye udfordringer, og kunne du tænke dig at sætte dit præg på uddannelsen af bioanalytikere samt efter- og videreuddannel...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Systemadministrator til AGFA RIS/PACS på Klinisk Fysiologisk og Nuklearmedicinsk Afdeling, Gentofte Hospital

Klinisk Fysiologisk og Nuklearmedicinsk Afdeling

Har du lyst til at være med til at sikre, at afdelingens patienter får den bedste behandling på et højt fagligt niveau? Så er du måske vores nye kollega på Nuklearmedicinsk Afdeling, Gentofte Hospital. Pr. 1. april 2018 eller snarest derefter, har v...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

Bioanalytiker til kvalitetsarbejde, Kromosomlaboratoriet, Klinisk Genetisk Klinik, Diagnostisk Center, Rigshospitalet

Klinisk Genetisk Klinik

København
En fuldtidsstilling som bioanalytiker til kvalitetsarbejde er ledig til besættelse den 1. maj 2018 eller efter aftale. Søger du nye udfordringer, er du struktureret, har overblik, har flair for håndtering og udfærdigelse af dokumentation og er god t...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:10. marts 2018

Bioanalytiker til ambulatorie på Klinisk Biokemisk Afdeling

Klinisk Biokemisk Afdeling KBA

København
Har du lyst til en travl og spændende hverdag på et hospital i stadig vækst? Så er du måske vores nye kollega, da Klinisk Biokemisk Afdeling, Bispebjerg og Frederiksberg Hospital søger et antal bioanalytikere. Stillingerne er som udgangspunkt fuldti...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Bioanalytiker til Klinik for Vækst og Reproduktion

Klinik for Vækst Og Reproduktion

København
Juliane Marie Centret Har du lyst til et spændende og afvekslende job i et velfungerende team med 7 bioanalytiker, så er dette måske noget for dig. En fast stilling som bioanalytiker i hormonlaboratoriet på klinik for vækst og reproduktion ved Julia...