Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vagtgående bioanalytiker til Klinisk Biokemisk Afdeling

Har du lyst til en travl og spændende hverdag på et hospital i stadig vækst, hvor der sker noget hele tiden, og man aldrig helt ved hvad dagen bringer? Så er du måske vores nye kollega, da vi i Klinisk Biokemisk Afdeling søger et antal vagtgående bioanalytikere snarest muligt.

Du skal være autoriseret bioanalytiker, og hvis du har erfaring med klinisk biokemi er det en fordel. Du vil komme til at deltage aktivt i analysearbejde inden for områderne kemi, immunkemi, hæmatologi og koagulation.

Som vagtgående bioanalytiker kommer du til at rotere mellem de forskellige analyseplatforme samt prøvemodtagelse og forsendelse. Herudover kommer du også til at arbejde med blodprøvetagning og EKG-optagelse. Vi søger en, som:

  • er omhyggelig, da Klinisk Biokemisk Afdeling er akkrediteret ved DANAK, og vi derfor lægger meget vægt på kvalitet i afdelingen.
  • er ansvarsbevidst og engageret, da du i vagtperioder kan stå overfor opgaver, hvor du skal handle selvstændigt eller hurtigt f.eks. ved traumekald.
  • er serviceminded, da det er vigtigt for os, at patienten er i fokus.
  • er omstillingsparat, da vi hele tiden har fokus på optimering af arbejdsgange og om få år flytter ind i et nyt laboratorium.
Klinisk Biokemisk Afdeling – en voksende og spændende afdeling
Vores afdeling yder døgnservice til Bispebjerg og Frederiksberg Hospital. Endvidere analysearbejde for praktiserende læger/speciallæger, psykiatrien og flere private hospitaler. Vi afgiver ca. 9 millioner analysesvar årligt, men vi er mange medarbejdere til at løse denne opgave, og vi hjælper hinanden på kryds og tværs. Om få år flytter vi ind i nye laboratorielokaler, og vi står derfor over for en meget spændende opgave med opbygning af et nyt moderne laboratorium.

Som arbejdsplads kan vi tilbyde dig:
  • en spændende afdeling, da vi har et stort analyserepertoire med mange forskellige biokemiske analysefunktioner, og i laboratoriet har vi en bred vifte af moderne analyseapparatur.
  • engagerede og dygtige kollegaer, som hele tiden har fokus på udvikling og god introduktion til arbejdsopgaver.
Du kan læse mere om afdelingen på hjemmesiden www.bispebjerghospital.dk/kba
Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte:
Afdelingsbioanalytiker Flemming Rudolph på telefon: 23 80 13 66.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område.

Ansøgningsfrist torsdag den 19. april 2018, kl.12.00. Vi forventer at afholde samtaler mandag den 23. og tirsdag den 24. april 2018.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her