Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vagtplankonsulent søges til Økonomi og HR-afdelingen på Nordsjællands Hospital

Vagtplankonsulent søges til Økonomi og HR-afdelingen på Nordsjællands Hospital

Nordsjællands Hospital styrker indsatsen på vagtplanlægningsområdet. Derfor søger Økonomi og HR-afdelingen en dygtig vagtplankonsulent, til at bistå med at understøtte afdelingernes effektive udnyttelse af personaleressourcerne.

Du bliver en del af Økonomienheden, hvor du sammen med Vagtplanteamet, skal være rådgiver og sparringspartner for de kliniske og tværgående afdelinger i spørgsmål vedrørende tjenestetid, fremmøde og arbejdstidstilrettelæggelse generelt. Andre nære samarbejdspartnere bliver økonomi- og personalejuridiske -konsulenter i Økonomi og HR-afdelingen samt specialister og lønkonsulenter ved regionens Center for HR. Vagtplanteamet består af 5 vagtplanlæggere, der udelukkende vagtplanlægger for læger, herudover er der 2 vagtplankonsulenter og en teamchef.

En hovedopgave bliver at understøtte de vagtbærende afdelinger i effektiv ressourceudnyttelse og tilrettelæggelse af fremmøde, i overensstemmelse med afdelingens budget. Region Hovedstaden skifter snart vagtplanlægningssystem, og derfor vil en del af dine opgaver bestå i at undervise klinikken i det nye system i samarbejde med Center for HR. Derudover vil du løbende undervise ledere og vagtplanlæggere i områder inden for system- og arbejdstidstilrettelæggelse, og du skal forvente i perioder at bistå med konkret hjælp til vagtplanlægning.

Din profil

Vi lægger vægt på, at du fagligt har:

 • ekspertviden og erfaring med arbejds-/vagtplanlægningssystemer. Erfaring med Silkeborg Data systemer, særligt Tjenestetid, vil være en fordel
 • bred erfaring og kendskab til love, regler og overenskomster, gerne på det offentlige område, herunder et solidt kendskab til arbejdstidstilrettelæggelse
 • gerne kendskab til fremmødeplaner
 • tal- og økonomiforståelse
 • erfaren bruger af Excel
 • kan arbejde analytisk med data.

  Som person er det vigtigt, at du:
 • besidder gode samarbejdsevner
 • arbejder struktureret og sikrer at opgaverne bliver løst
 • er serviceorienteret, opsøgende og løsningsorienteret
 • er robust og kan bevare overblikket i pressede situationer
 • kan arbejde i team såvel som selvstændigt
 • har flair for videreformidling til kollegaer i afdelingen og i resten af organisationen.

  Vi kan tilbyde dig dygtige, kompetente og engagerede kollegaer, som glæder sig til at byde dig velkommen til en afdeling præget af teamsamarbejde, gensidig inspiration og sparring i et uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og mulighed for faglig udvikling.

  Ansættelsesvilkår

  Stillingen er på 37 timer ugentligt, med hovedtjenestested på hospitalsmatriklen i Hillerød med betjening også af hospitalsmatriklen i Frederikssund.
  Løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende HK overenskomst. Ansøgningsfristen er tirsdag den 16. juni 2020 kl. 24.00. Vi forventer at afholde samtaler snarest muligt herefter i uge 26, med henblik på tiltrædelse den 1. september 2020.

  Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamchef Tine Høst Olesen på tlf. 4025 4967 eller på mail tine.hoest.olesen@regionh.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.