Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vamdrup Skole søger pædagog

Godt at være mens man lærer

 

Vamdrup Skole - Afd. Øst 0.-3. klasse

 

På Vamdrup Skole søger vi en fagligt velfunderet pædagog, der har lyst til at være en del af et fællesskab, hvor vi arbejder ud fra devisen, at ”Sammen kan vi mere”.  Det gælder både de 25 voksne og 250 børn, som er på Afd. Øst - vi er sammen om at lære, trives og udvikle os. Vi møder hinanden med et smil og tanken om at alle – både voksne og børn – kommer hver dag, og gør det bedste, de kan.

 

Vi har et dynamisk indskolingsmiljø, hvor samarbejdet pædagoger og lærere imellem er en selvfølge, og betragtes som en styrke i forhold til at danne og uddanne vores elever bedst muligt.

 

Vi arbejder med Co-teaching som en del af vores inkluderende læringsmiljø. Her fokuserer vi på, at børnene føler sig som en del af fællesskabet samtidig med, at der skabes dynamiske læringsmiljøer, som tilpasses den børnegruppe, der er i de enkelte klasser.

 

Vi søger en pædagog, der har lyst til at arbejde for og med børn i både SFO og skole. Det er vigtigt, at du er reflekterende omkring dig selv og dit pædagogiske arbejde. Du skal være tydelig omkring dine egene værdier og holdninger.

 

I SFO’en lægger vi vægt på, at børnene føler sig som en del af fællesskabet. Der er plads til den frie leg, hvor børnene eksperimentere med bl.a. de sociale og personlige kompetencer samtidig med, at vi tilbyder mange forskellige aktiviteter, som børnene ligeledes kan vælge at være en del af. 

 

Vi søger en kollega, der er fleksibel og som kan håndtere flere bolde i luften samtidig. Vi er en skole, der har brug for voksne, der er robuste, rummelige og mestrer at skabe relationer til både børn og forældre, Herudover er det vigtigt at kunne kommunikere ud fra et anerkendende menneskesyn.

 

Et par medarbejdere har udtalt sig omkring vores arbejdsplads:

Jeg har tidligere været på andre skoler, men aldrig oplevet så godt et samarbejde mellem lærere og pædagoger som her. Jeg oplever, at jeg har STOR indflydelse på min egen dag og kan få lov at arbejde med det, jeg gerne vil. Jeg bliver tilpas udfordret både personligt og fagligt. En skole med fantastiske børn og dejlige kollegaer. Hanne, Pædagog i skole og SFO på 2. årgang.

Vamdrup skole/sfo er en skole, hvor der tages udgangspunkt i børnenes behov, og fokus på at alle børn bliver set, med basis i et rigtig godt tværfagligt samarbejde i personalegruppen. Pernille, Pædagogisk assistent i skole og SFO på 1. årgang.

 

Du vil komme til at være en del af 1. årgangteam, hvor du vil være primær pædagog i den ene af klasserne. Du vil komme til at følge klassen til de skal i 4. klasse på afd. Vest.

 

Stillingen er fra d. 1. oktober 2020 og er på 34 timer.

 

Hvis du er blevet inspireret og gerne vil vide mere, så kan du kontakte Karina Baagøe på tlf.: 51354819 eller Sonja Lauridsen på tlf.: 23642313

 

Ansøgningsfrist er fredag d. 18. september og der vil være ansættelsessamtaler i uge 39.

Ansøgning sendes elektronisk via knappen "Ansøg".

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.