Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vandløbsmedarbejder med projektledelse for Havørred Fyn (genopslag)

Brænder du for godt havørredfiskeri? Vil du være med til tiltrække flere lystfiskere til Fyn? Motiveres du af at skabe fantastiske vandløb? Og vil du være en del af et team med en fri og humoristisk omgangstone, hvor alles meninger bliver hørt? Så vil vi gerne have dig på krogen!

Hos Miljø og Natur søger vi en projektleder/vandløbsmedarbejder til en fast stilling på 37 timer om ugen med tiltrædelse den 1. oktober 2020.

Hvem er vi  

Miljø og Natur består af godt 25 medarbejdere fordelt på fire teams. Du bliver en del af Team Natur og Vandløb. Vi er et velfungerende team med 9-10 medarbejdere, der arbejder med natur, friluftsliv og vandløb. På vandløbsområdet arbejder vi med en bred palette af opgaver som blandt andet vandløbsadministration, revision af regulativer, vandløbsprojekter, udvikling af grødeskæring, vådområder, lavbundsprojekter, helhedsprojekter og meget mere. Denne del vil være din faste base.

Derudover skal du være projektleder for det fælles fynske projekt ”Havørred Fyn”. Opgaverne her vil bl.a. være at sekretariatsbetjene det rådgivende Advisory Board og vandløbsgruppen samt værne om de frivillige aktørers indsatser. Du skal udarbejde oplæg om projektets fremdrift og udvikling vedr. vandløbsrestaurering, udsætning af fisk og markedsføring. Som kollega får du en markedsføringsmedarbejder, som er placeret i Erhvervshus Fyn. Du kan læse mere om Havørred Fyn på www.seatrout.dk.

Som en del af teamet skal du arbejde selvstændigt, og du har en høj grad af frihed til at strukturere dine arbejdsopgaver – dog koordineret med dine kollegaer. Hver især har vi ansvaret for, at vores arbejdsopgaver bliver løst. Vi har en fri og humoristisk omgangstone, hvor alles meninger bliver hørt, og vi lægger stor vægt på, at det skal være rart at komme på arbejde. Samtidig er fleksibilitet og lyst til at hjælpe hinanden væsentligt i en hverdag, der ofte er præget af mange opgaver og travlhed.

Om jobbet

Assens Kommune har igennem mange år haft fokus på at få gode vandløb og sikre et godt lystfiskeri. Fremover bliver vi også hjemsted for et nyt nationalt center for kyst- og lystfiskeri, og vi vil i samarbejde med Erhvervshus Fyn drive sekretariatet for Havørred Fyn. Du bliver en central medarbejder i Assens Kommunes satsning på området.

Dine opgaver bliver at:  

 • være projektleder for Havørred Fyn, hvilket indebærer at sekretariatsbetjene Advisory Board og projektgruppen, sikre samarbejde med de frivillige og sammen med Erhvervshus Fyn markedsføre og udvikle Havørred Fyn
 • gennemføre projekter vedr. vandløbsrestaurering, vådområder osv.
 • være administrativ medarbejder på vandløbsområdet ved at indgå i teamet og deltage i de daglige myndighedsopgaver vedr. vandløb
 • indgå i samarbejder med kyst- og lystfiskercentret, de mange frivillige på området, med lodsejere, med nabokommuner m.fl.
 • kommunikere om vandløb og havørreder både mundtligt, skriftligt, på digitale medier osv. i form af  faglige oplæg, opslag, pjecer m.m.

Hvis du er interesseret, kan du også få ansvaret for revision af Assens Kommunes vandløbsregulativer, hvor der er afsat midler til over de næste år at udarbejde nye regulativer for vore vandløb.

Hvem er du

Vi lægger vægt på, at du:  

 • har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, formentlig som biolog
 • har en bred og mangeårig erfaring med at arbejde med vandløbsprojekter og myndighedsopgaver
 • evner at begå dig i en politisk styret organisation og formår at fange de dagsordener, der kører i både de frivillige miljøer, i fagmiljøerne og i de politiske organisationer
 • tænker og arbejder strategisk og analytisk
 • har kendskab til VASP og hydrauliske beregninger
 • er indstillet på at bidrage til den samlede opgaveløsning i en afdeling og et team, hvor vi hjælper hinanden
 • bidrager til et godt arbejdsmiljø med godt humør og engagement.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er fast på 37 timer om ugen og med start 1. oktober 2020. Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra principperne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du ved ansættelse selv skal indhente straffeattest, hvilket du kan gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte faglig koordinator Kim Walsted Knudsen på 64 74 72 26 fra den 27. juli eller vandløbsmedarbejder Jannik Seslef på tlf. 64 74 68 70 fra den 5. august.

Samtaler forventes afholdt tirsdag den 25. august og evt. fredag den 28. august.

Vi glæder os til at høre fra dig! 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.