Varm og frisk hjælper til deltidsstilling

Kunne du tænke dig et arbejde, hvor du skal sørge for pleje og aktivering af en ung, legesyg mand - kognitivt svarende til en 3-4 årig - som har brug for særlig støtte og omsorg? Og søger du et arbejde, der kan supplere dit studie eller nuværende job? 
 
Aflastning i eftermiddags- og aftentimer 
Som aflaster skal du aflaste familien ift. pleje og aktivering af den unge mand. Din opgave er at hjælpe med bleskift, sørge for madning, deltage i leg og i det hele taget være der for den unge mand og hans familie. 
 
Familien skal have aflastning tirsdag, torsdag, fredag og søndag i tidsrummet 17.30-22.30 samt lørdag kl. 13.00-18.00. Du vil blive en del af et helt nyt, mindre team bestående af 2-3 aflastere, som sammen skal dække timerne hos familien. Da aflastningen er helt ny, vil du have mulighed for at have indflydelse på, hvilke vagter, du skal have.
 
22-årig "mand" med cerebral parese 
Borgeren er 22 år, har ceberal parese og er psykomotorisk retarderet, hvilket betyder, at hans mentale alder svarer til en 3-4årig. Han er en meget glad og social person, som opsøger kontant med andre mennesker, og udtrykker sig vha. enkelte ord samt hans egenudviklede tegn til tale. Hvis du ikke forstår ham, kan han godt blive frustreret.   
 
Den unge mand sidder i kørestol og bruger ble, men er ikke udfordret på sit humør. Han er en meget legesyg ung herre, som bl.a. kan bruge timevis på at lege med sine biler. Han elsker at komme ud, men opholder sig mest inden døre i vinterhalvåret pga. sit stærkt nedsatte immunforsvar.   
 
 
Frisk og omsorgsfuld aflaster 
Vi leder efter dig, som har lyst til at være en del af en ung, handicappets hverdag, som har brug for hjælp til stort set alt.  
 
Du er måske den rette person til jobbet, hvis du kan se dig selv skifte ble og har forståelse for mandens specielle behov. Vi ser gerne, at du har erfaring med børn/unge med særlige behov, men det er intet krav.   

 
Vi tilbyder
Stillingen giver dig faste timer på ugebasis samt mulighed for fleksibilitet.
 
Som ansat i Olivia Danmark, bliver du omfattet af en overenskomst med FOA og får en fast kontaktperson, du kan sparre med.
 
Din startløn ligger på 129,69kr i timen + aften- og weekendtillæg. 
 
Ansøgning og kontakt  
Ansøg stillingen hurtigst muligt eller senest den 01-03-2018. Vi kalder løbende til samtale, så skriv gerne til os i dag.    
 
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 8888 7171.   
 
Vi ser frem til at høre fra dig. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Hjælper søges til BPA ordning i Vedbæk

Olivia Danmark ApS

Trives du i en hverdag med selvstændigt arbejde og brænder du for at gøre en oprigtig forskel med fokus på de menneskelige relationer, så er dette måske dit nye job! Jeg er en mand på 53 år der på nuværende tidspunkt bor i Birkerød med min datter me...
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Frisk handicaphjælper søges til spastisk lammet kvinde bosat i Osted, Lejre

Olivia Danmark

Om jobbet Brugeren du ansættes hos er en kvinde i 50´erne, der sidder i kørestol. Hun er født spastisk og har derfor brug for hjælp til stortset alle daglige gøremål. Hun har en lille smule stå-funktion og forflyttes derfor med stålift. Hun har spro...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:3. marts 2018

Aflaster til deltidsjob hos ung pige i Hellerup

Olivia Danmark

Er du til kortere vagter, og vil du supplere dit studie med timer hos en unge pige i Hellerup? Har du erfaring med at arbejde med børn unge, og søger du et arbejde, som kan kombineres med dit studie eller anden deltidsbeskæftigelse, så læs nærmere h...
Indrykket:5. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Afløser/vikar søges til BPA ordning i Hornbæk

Olivia Danmark ApS

Trives du i en hverdag med selvstændigt arbejde og brænder du for at gøre en oprigtig forskel med fokus på de menneskelige relationer, så er dette måske dit nye job! Om Jobbet Stillingen er som afløser vikar ved behov i tilfælde af sygdom i både hve...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Aflaster til søskendepar med autisme i KBH S - deltid

Olivia Danmark

Herlev
Er du stabil, ansvarlig og omsorgsfuld, og har du lyst til at aflaste en familie, der bl.a. består af to handicappede teenagere hhv. en mild og kærlig ung mand på 20 år samt en glad og mere livlig pige på 16 år? På hverdage møder du ind om eftermidd...