Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VDC-koordinator til komplekse byggeprojekter i Byggeri Vest

Brænder du for at bidrage til optimale byggeprocesser igennem et værdiskabende arbejde med VDC? Har du erfaring med og ideer til implementering af VDC i de forskellige faser i et byggeprojekt? Har du gennemslagskraft og kan skabe værdi ved brug af VDC? Kan du indgå i et samarbejde med projektteams og få VDC indført hos de forskellige interessenter?

Hos Aarsleff arbejder vi seriøst med VDC, og det er vores ambition at udbrede det til alle i organisationen. Til vores voksende team af VDC-specialister søger vi en VDC-koordinator med viden og erfaring indenfor VDC, BIM og IKT-ledelse. Du vil være med til at sikre brugen af VDC i Byggeri Vest, og at vi løbende overvejer, hvordan vi griber vores processer og programmer smartere an. Det vil du gøre sammen med øvrige VDC-koordinatorer i teamet og i samspil med vores udviklingsteam indenfor VDC.

Vær med til at forankre brugen af VDC på projekterne

Med udgangspunkt fra vores hovedkontor i Viby J skal du arbejde med VDC- og IKT-ledelse i forbindelse med både større og mindre byggeprojekter.

For at opnå det fulde potentiale med digitale bygningsmodeller er det en forudsætning, at VDC og IKT implementeres så tidligt som muligt. Du vil som VDC-koordinator arbejde med projekterne i tilbudsfasen, gennem projekteringen og udførelsesfasen, og frem til aflevering.

Vær med til at spille VDC ind som et stærkt værktøj i alle faser af byggeriet

Du vil få en selvstændig rolle, hvor du kommer til at arbejde med meget forskelligartet projektmateriale fra 2D til højdetaljerede 3D-modeller, som du skal danne dig et overblik over og i dialog med dine kolleger identificere VDC-indsatsområder for.

Du bliver en del af et stærkt VDC-fagligt miljø bestående af de øvrige VDC-koordinatorer og den centrale VDC-gruppe. Der er løbende mødeaktiviteter med vidensdeling og god mulighed for konkret sparring på problemstillinger.

VDC-området er i stærk vækst hos Aarsleff, og du vil få mulighed for at præge udviklingen af, hvordan vi anvender VDC, og hvordan vi får det implementeret i alle faser.

Du bliver en del af projektteamet

Da du bliver en del af et projektteam i det daglige og får en specialiseret faglig rolle, er det vigtigt, at du forstår at indgå i et samarbejde med mange forskellige mennesker. Vi løser store og komplekse opgaver, og dine samarbejdsevner er afgørende for, at vi lykkes sammen. Samtidig er din evne til at formidle mulighederne i VDC til kolleger med forskellige fagligheder og baggrunde central for at få succes i rollen. Her vil gennemslagskraft og vedholdenhed være en styrke for dig.

Dit fagansvar i projektteamet betyder, at du får en varieret hverdag, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. bliver at:

  • foretage VDC/IKT-screening af tilbudsprojekter og videreformidle disse til samarbejdspartnere
  • arbejde med mængdeudtræk i forbindelse med tilbud
  • identificere kollisioner og manglende konsistens
  • sætte dig ind i IKT-aftaler og være med til at danne IKT-rammer for projekterne, herunder udarbejdelse af IKT-specifikationer og leverancespecifikationer
  • anvende modeller og uploade til projektplatform
  • udarbejde modelbaserede tidsplaner (4D) og visualiseringer til planlægning og kommunikation
  • bidrage til standardisering af processer og arbejdsmetoder.

Ud over VDC på projekterne skal du arbejde med handlingsplaner og processer for fagområdet, der understøtter det daglige samarbejde omkring VDC. For at støtte din fortsatte udvikling inden for VDC vil vi gerne på sigt tilbyde relevante kurser, fx IKT-lederuddannelsen.

Er du vores nye kollega?

Vi forestiller os, at du er bygningsingeniør, bygningskonstruktør eller lignende med minimum 3 års erfaring fra branchen, enten som rådgiver, entreprenør eller leverandør. Kendskab til byggepladsindretning samt almene arbejdsgange i byggeri både inden for råhus og aptering er en fordel. Fagligt ønsker vi, at du har erfaring med anvendelsen af flere digitale værktøjer fx Solibri, Navisworks, Revit, Tekla og Vico Office. Der er naturligvis også plads til, at du kan tilegne dig forståelse og viden inden for nye værktøjer med støtte fra nogle af de mange kolleger, der er inden for fagområdet.

Vi ønsker som virksomhed at være bedst i branchen på arbejdsmiljøområdet, hvorfor vi også forventer, at du bidrager positivt hertil.

Lyder det som noget for dig?

Du er velkommen til at kontakte VDC Development Manager Àstridur Elin Àsgeirsdottir på mobil 2916 0997   for at få yderligere oplysninger.

Klik på Søg stillingen for at sende din ansøgning.

Vi skal have din ansøgning senest fredag den 28. august 2020. Ansøgninger bliver løbende behandlet.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.