Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VDC/BIM MANAGER TIL STORT ANLÆGSPROJEKTBrænder du for VDC (virtual design & construction) og BIM (bygningsinformationsmodellering), og har du flere års erfaring med VDC på anlægs- og byggeprojekter? Forstår du at indgå i dialog med et projektteam og med afsæt i deres hverdag og behov spille VDC konstruktivt på banen? Ønsker du samtidig en stilling, der udvikler dine kompetencer på en række områder, og hvor du bliver en nøgleperson i forhold til optimal anvendelse af VDC på projekterne?

Hos Aarsleff satser vi stort på VDC, og det er vores ambition at blive førende på området. Derfor søger vi nu en BIM Manager til et stort projekt, hvor vi bygger et datacenter i Odense. Du vil have din daglige gang på byggepladsen i Odense. Du vil samtidig være forankret i din afdeling, som hører til på vores hovedkontor i Viby J.

Vær med til at forankre brugen af VDC på projekterne
I rollen som BIM Manager har du en ledende rolle inden for dit fagområde på projektet. Du bliver ansvarlig for VDC og IKT, herunder skal du sikre, at VDC- og IKT-ydelser bliver brugt på de rigtige tidspunkter og bliver udført efter vores VDC-projektplan, som du er med til at udforme.

Du bliver en del af projektteamet
Idet du bliver en del af projektteamet og får en specialiseret faglig rolle, er det vigtigt, at du forstår at indgå i et samarbejde med mange forskellige mennesker. Da vi løser store og komplekse opgaver, er dine samarbejdsevner afgørende for, at vi lykkes sammen. Samtidig er din evne til at formidle mulighederne inden for VDC til kolleger med forskellige fagligheder og baggrunde central for at få succes i rollen. Her vil gennemslagskraft og vedholdenhed være en styrke for dig.

Dit fagansvar i projektteamet betyder, at du får en varieret hverdag, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. bliver at:

  • have det overordnede overblik vedr. VDC/BIM på projektet
  • sikre en god dialog og koordinering mellem VDC-koordinatorerne på projektet
  • støtte og supportere VDC-teamet samt projektteamet med sparring og hjælp inden for VDC, herunder kan det være nødvendigt at hjælpe med at udføre opgaver som mængdeudtræk, kollisionskontroller, opbygning af armeringsmodeller mv.
  • sikre at bygherrekrav bliver overholdt.

Et stærkt VDC-fagligt miljø
Du bliver en del af et stærkt VDC-fagligt miljø sammen med de øvrige VDC-specialister og VDC-koordinatorer. Der er løbende mødeaktiviteter med vidensdeling og selvfølgelig god mulighed for konkret sparring på problemstillinger.

VDC-området er i stærk vækst hos Aarsleff, og du vil få mulighed for at præge udviklingen af, hvordan vi anvender VDC.

Er du vores nye kollega?
Vi forestiller os, at du er ingeniør, bygningskonstruktør, landmåler eller lignende med 5-8 års erfaring fra anlæg og byggeri, enten som rådgiver eller entreprenør, samt minimum 3 års erfaring inden for VDC og IKT. Udover det skal du have erfaring fra byggepladser og/eller have været med til at implementere software eller processer på VDC-/BIM-området. Fagligt har du direkte erfaring med flere digitale værktøjer, fx Revit, Tekla, Civil 3D, BIM360, Solibri mv. Desuden lægger vi vægt på, at du:

  • har en pragmatisk tilgang i opgaveløsningen og fokus på forandringsledelse, da du møder kolleger på alle organisatoriske niveauer og skal have gjort VDC attraktivt og lettilgængeligt for dem i deres dagligdag
  • er innovativ og god til at ”sælge” dine ideer, hvilket vil hjælpe dig i dit arbejde med forandringsledelse
  • arbejder selvstændigt og er god til at bringe dine kompetencer i spil, da du repræsenterer den faglige specialist inden for VDC på projektet.

Vi ønsker som virksomhed at være bedst i branchen på arbejdsmiljøområdet, hvorfor vi også forventer, at du bidrager positivt hertil.

Lyder det som noget for dig?
Du er velkommen til at kontakte VDC-leder Ástríður Elín Ásgeirsdóttir på AEA@aarsleff.com for at få yderligere oplysninger.

Vi behandler løbende de indkomne ansøgninger, men skal have din ansøgning senest den 28. oktober 2020.
 


Aarsleff-koncernen opererer på internationalt niveau inden for anlæg og byggeri med udgangspunkt i en førende position i Danmark. Vi omsætter for 13,5 milliarder kroner om året – heraf 31% i udlandet. Koncernen består af en portefølje af selvstændige konkurrencedygtige selskaber med hver deres særlige kompetencer. For at effektivisere og optimere vores tværgående samarbejde arbejder vi efter særlige principper, som er udtrykt i vores One Company-model. Vi opbygger langvarige partnerskaber med kunder og partnere med henblik på at effektivisere vores ydelser og tilfører desuden kundernes projekter værdi ved tidlig involvering. Vores aktiviteter inden for fundering og opgravningsfri rørfornyelse er stærkt internationaliserede. Aarsleff-koncernen beskæftiger 6.800 medarbejdere.

Hovedkontor: Hasselager Alle 5, DK-8260 Viby J · København Kontor: Industriholmen 2, DK-2650 Hvidovre


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.