Ved du hvorfor kvalitet og sikkerhed i byggeriet er vigtig?


Hvis du kan svare overbevisende på det spørgsmål, er du garanteret i stand til at motivere andre om det samme, og det er præcis den egenskab, O. Adsbøll & Sønner i Kolding er på jagt efter. I en nyoprettet stilling som Kvalitetssikringskoordinator tager du ansvar for at løfte kvaliteten på byggepladserne og står på mål for dine kollegaers sikkerhed.

For at understrege vigtigheden for OAS på netop de 2 områder, er du selv med til at udvikle stillingen fremadrettet. Gør du det godt, har du på sigt mulighed for at lære en ny kollega op og sætte standarterne for, hvordan der arbejdes med KS og arbejdsmiljøsikkerhed hos OAS.

Du skaber stor værdi for dig selv og for OAS, når du det første år:

 • Naturligt indgår i en positiv dialog med byggeledere og projektledere, så de slet ikke kan undgå at engagere sig i arbejdet med KS. Dit drive og dine tiltag skaber klarhed om værdien og betyder, at dine kollegaer føler sig mere sikre i deres sag.
 • Sammen med projektdirektør Ib Andersen, tager rundt på byggepladserne og er med til at sikre, at de ser godt ud og at kvaliteten er i orden. Du roser for det gode og hæver pegefingeren, når det kan gøres bedre.
 • Gennemfører interviews med byggelederne på byggepladserne for at klarlægge, hvordan de gør i dag. Det gør du, fordi du ved, at det er godt at forstå og respektere det eksisterende, før du bringer nye løsninger på banen.
 • Sikrer systematik, struktur og ensartethed af OAS´ kvalitetssikrings- og kontrolplaner via. Dalux Field – en digital platform som UE´erne også kan bruge. Efterfølgende implementerer du de nye standarder hos projekt- og byggeledere.
 • Gør opgaveskabelonen projektspecifik, når opgaverne lander, så materialet er i orden i forhold til KS og sikkerhed. Det gør du primært fordi du ved hvor stor en sten, du tager af dine kollegaers skuldre, når de ikke skal bekymre sig om den del.
 • Fungerer som tovholder på 1 års og 5 års eftersyn sammen med projekt- eller byggelederen på de konkrete projekter.
 • Hopper med på den afslappede stemning, den gode omgangstone og deltager i deres mange årlige arrangementer: Julefrokost, sommerfest, familie-dag, projekt-studieture og sommerhustur på Ærø!

 • Efter et års tid begynder du at tage relevante kurser inden for arbejdsmiljøsikkerhed – måske du tager uddannelsen arbejdsmiljøkoordinator. Du skaber fortsat en god stemning om KS og arbejdsmiljøsikkerhed og udvikler et system, hvor byggelederne kan få ros for deres indsatser på området.

  Her er dine muligheder i OAS fremadrettet:

  Du er selv 100% med til at udvikle stillingen. Det er kun dit drive og vilje, der sætter grænserne! Som nævnt tidligere kan du ende med at lede din egen afdeling, men hvis det mere er projekterne, der trækker, kan du udvikle dig til projektleder.

  Lidt om dig:

  Vi forestiller os at du er bygningskonstruktør eller ingeniør – nyuddannet eller med lidt erfaring i bagagen. Det vigtigste er din interesse for KS, drift og vedligehold, og evnen til at få samme interesse til at leve i andre.

  Hvem danner rammen om dit næste skridt i karrieren?

  O. Adsbøll & Sønner A/S er en traditionsrig entreprenørvirksomhed fra 1972 med et meget positivt omdømme i branchen. De ser sig selv både som meget innovative og agile i forhold til de større udførende virksomheder, og har deres styrke i tilpassede løsninger der tilgodeser et mere langsigtet behov.

  Som ærkejysk virksomhed bryder de sig ikke om pral, men er alligevel særligt stolte over deres innovative tilgang til projekterne. Alt foregår digitalt, og det er i langt de fleste tilfælde OAS der stiller kravene til rådgiverne – ikke omvendt. På trods af de jyske aner er de landsdækkende.

  Organisationen er delt i 3 lag: Byggeleder, Projektleder og Projektdirektør. Det er dog lidt ligegyldigt, for der er ingen hos dem der går op i titler. Hvis du spørger dem, vil samtlige 20 medarbejdere på kontoret i Kolding fortælle, at de har en meget afslappet og rolig holdning til hinanden.

  Lyder det som noget for dig?

  Så send en motiveret ansøgning og CV allerede i dag, hvor du udpensler, hvorfor du motiveret af netop denne rolle.  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:11. januar 2018
  Udløbsdato:7. marts 2018

  SOFTWARE ENGINEERS

  BEUMER Group A/S

  Ever wondered what´s behind the curtain when you check in your luggage at the airport? Or how your delivery from Amazon can get to your door within 48 hours? Join our team and become an important player in the development of mission critical systems...
  Indrykket:12. januar 2018
  Udløbsdato:8. marts 2018

  Automation Engineer - take part in developing the future

  BEUMER Group A/S

  Join us in our development of new cutting-edge technology for airports and distribution centres across the globe. You get to programme the solutions of tomorrow with our very own test centre right next door. Welcome to BEUMERAs our new Automation En...