Ved Thoraxkirurgisk Klinik RT, Hjertecentret, Rigshospitalet er en stilling som afdelingslæge ledig til besættelse snarest 
Stillingen ønskes besat med en speciallæge i thoraxkirurgi med en bred uddannelse inden for lunge- og hjertekirurgi. Den pågældende vil primært blive tilknyttet klinikkens hjertekirurgiske sektion.  
 
Der ønskes en videnskabeligt aktiv speciallæge i thoraxkirurgi med dokumenteret interesse inden for voksenhjertekirurgi og transplantationsområdet. Ansøgeren skal selvstændigt kunne deltage i og vurdere diagnostik af patienter med hjertelidelse samt kunne varetage kirurgisk behandling af voksne patienter med hjertelidelse. Ansøgeren skal endvidere have kendskab til og erfaring med transplantation af hjerte og lunger.  Der lægges vægt på, at ansøgeren kan dokumentere undervisnings- og forskningserfaring med henblik på at kunne varetage præ- og postgraduat uddannelse samt forskning og udvikling af specialet.  
 
 
Arbejdstilrettelæggelse: Afdelingslægen skal indgå i vagtfunktionen sammen med de øvrige afdelingslæger, 1. reservelæger og reservelæger. 
 
Undervisningsforpligtelser: Ansøgeren må påregne at deltage i undervisningen af yngre læger i afdelingen samt i undervisningen af lægestuderende. 
 
Løn og ansættelsesforhold: Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for underordnede læger indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Yngre Læger. 
 
Ansøgningen vedlægges curriculum vitae indeholdende publikationsliste med angivelse af de 5 vigtigste publikationer samt speciallægeautorisation.  
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at rette henvendelse til klinikchef dr.med. Sten Lyager Nielsen, Thoraxkirurgisk Klinik RT, Hjertecentret, Rigshospitalet. Telefon 3545 8013.   
  
Ansøgningsfrist 
Torsdag den 1. marts 2018 kl. 12.00. 
 
Søg via link her. 
 
Rigshospitalet er røgfrit.  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Speciallæge i psykiatri til Retspsykiatrisk Klinik

Rigsadvokaten, statsadvokaterne og Retspsykiatrisk Klinik

Retspsykiatrisk Klinik søger pr. 1. april 2018 eller snarest derefter en speciallæge i psykiatri. Opgaven Retspsykiatrisk Kliniks kerneopgave er at udarbejde mentalerklæringer for anklagemyndigheden til brug i straffesager. Dig Vi søger en speciallæ...
Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Vikar for reservelæge til Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme

Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme

Vi søger en reservelæge til et 6 måneders vikariat ved Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme, Frederiksberg matrikel. Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme har et stort, aktivt reumatologisk ambul...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Afdelingslæge inden for det rygkirurgiske område ved Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme, Rigshospitalet Glostrup.

Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme

Ved Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme er 1 stilling som rygkirurgisk afdelingslæge ledig til besættelse pr. 1. maj 2018. Vi mangler 1 ryginteresseret speciallæge, som har lyst til at gå ind i rygkirurgien, eller som allerede har nogen erfar...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Mulighed for psykiatrisk erfaring i uklassificeret stilling

Psykiatrisk Center Amager

Venter du på KBU, I-stilling eller H-stilling? Eller har du blot lyst til at prøve et psykiatrisk vikariat for at lære mere om specialet? Så har Psykiatrisk Center Amager pr. 1 3-2018 eller snarest derefter 2 uklassificerede reservelægestillinger. O...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Afdelingslæge til Psykiatrisk Center København

Psykiatrisk Center København

København
Ved Region Hovedstadens Psykiatri, Psykiatrisk Center København (PCK) er en 37 timers stilling som afdelingslæge ved Psykoterapeutisk Klinik ledig til besættelse pr. 1. april 2018 eller snarest derefter. Psykoterapeutisk klinik og stillingens indhol...