Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ved Thoraxkirurgisk Klinik RT, Hjertecentret, Rigshospitalet er en stilling som afdelingslæge ledig til besættelse snarest 
Stillingen ønskes besat med en speciallæge i thoraxkirurgi med en bred uddannelse inden for lunge- og hjertekirurgi. Den pågældende vil primært blive tilknyttet klinikkens hjertekirurgiske sektion.  
 
Der ønskes en videnskabeligt aktiv speciallæge i thoraxkirurgi med dokumenteret interesse inden for voksenhjertekirurgi og transplantationsområdet. Ansøgeren skal selvstændigt kunne deltage i og vurdere diagnostik af patienter med hjertelidelse samt kunne varetage kirurgisk behandling af voksne patienter med hjertelidelse. Ansøgeren skal endvidere have kendskab til og erfaring med transplantation af hjerte og lunger.  Der lægges vægt på, at ansøgeren kan dokumentere undervisnings- og forskningserfaring med henblik på at kunne varetage præ- og postgraduat uddannelse samt forskning og udvikling af specialet.  
 
 
Arbejdstilrettelæggelse: Afdelingslægen skal indgå i vagtfunktionen sammen med de øvrige afdelingslæger, 1. reservelæger og reservelæger. 
 
Undervisningsforpligtelser: Ansøgeren må påregne at deltage i undervisningen af yngre læger i afdelingen samt i undervisningen af lægestuderende. 
 
Løn og ansættelsesforhold: Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for underordnede læger indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Yngre Læger. 
 
Ansøgningen vedlægges curriculum vitae indeholdende publikationsliste med angivelse af de 5 vigtigste publikationer samt speciallægeautorisation.  
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at rette henvendelse til klinikchef dr.med. Sten Lyager Nielsen, Thoraxkirurgisk Klinik RT, Hjertecentret, Rigshospitalet. Telefon 3545 8013.   
  
Ansøgningsfrist 
Torsdag den 1. marts 2018 kl. 12.00. 
 
Søg via link her. 
 
Rigshospitalet er røgfrit.  


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her