Vedholdende, selvkørende og proaktiv teamleder for indkøbere

Brænder du for supply chain, har du lyst til at sikre god ledelse, og vil du være med til at optimere leveringssikkerheden hos én af Danmarks største B2B-webshops? Så er det måske dig vi søger til den spændende teamlederstilling i vores indkøbsafdeling.

Om stillingen

Som indkøbsteamleder er opgaven at sikre, at vi lever op til vores krav til servicegrad og reducerer antallet af restordrer. Der er travlt hos Lomax, så udover funktionen som teamleder i indkøbsafdelingen forventes det også, at du er med til at løse det daglige arbejde med disponering. Desuden skal du sammen med indkøberne og produktafdelingen sikre, at der udvikles på vores systemer og processer, så arbejdet effektiviseres, og der kommer større sikkerhed omkring leveringstider til vores lager, og leveringstiderne der fremgår på lomax.dk. Desuden skal der i samarbejde med produktchefer og indkøbere sikres, at vi holder lagerbindingen indenfor de fastsatte rammer. Du refererer til CPO, men skal være indstillet på at skulle arbejde sammen med funktioner på tværs af Lomax for, at lykkes med rollen.    

 • Daglig ledelse af indkøbsteam med 5 medarbejdere.
 • Daglig disponering/indkøb af varer.
 • Sikre at vi opfylder vores strenge krav til servicegrad og at vi proaktivt følger op på leverancer.
 • Implementere leverandørbodsordning.
 • Ansvarlig for lagerværdi og lokationer på forskellige lagere samt kontinuerlig oprydning og tilpasning.
 • Optimering af indkøbsprocesser og data i vores ERP-system NAV.
 • Samarbejde og koordinering med logistik og TPL-partner.

Hvem er du?

Du har mindst 5 års erfaring med indkøb, herunder erfaring med ledelsesansvar. Dertil har du erfaring med ERP-systemer / Navision samt en relevant faglig uddannelse indenfor indkøb og logistik, eksempelvis som logistikøkonom med speciale i indkøb eller Supply Chain Management på bachelor-, HD- eller Master-niveau.

Vi ser desuden gerne, at du har:

 • Uddannelse indenfor ledelse.
 • Stærke kompetencer i Excel og BI-værktøjer.
 • En stærk teknisk forståelse.
 • God analytisk forretningsforståelse.
 • Gode samarbejdsevner på tværs af arbejdsfunktioner.

Dine personlige egenskaber er også vigtige. Vi forventer, at:

 • Du er vedholdende, struktureret og god til at lytte. Dvs. du arbejder vedholdende og struktureret i forbindelse med indsamling af information og i søgen efter løsninger på problemer. Du forstår at strukturere din tid og opgaverne og sørger for at afslutte løse ender.
 • Du er indflydelsesrig, proaktiv og god til at kommunikere. Dvs. du øver indflydelse på og overbeviser andre til at yde deres bedste og giver anerkendelse til dem, der præsterer godt. Du møder mennesker på en ubesværet facon, og motiverer dem til både at afsøge nye muligheder og opnå højere standarder.
 • Du er nysgerrig, selvstændig og en beslutsom selvstarter. Du sætter klare mål og trives med dem. Du måler fremskridt løbende, og er ikke bleg for at korrigere beslutninger eller handling undervejs for at kontrollere og nå de forventede præstationsniveauer. Endelig er det vigtigt for dig, at du når dine mål.

Vi tilbyder

Lomax kan bl.a. tilbyde en fælles bonusordning, 5 feriefridage pr. år, Lomax’ mere end 35.000 varer til indkøbspris (+ moms), sundhedsforsikring, pensionsordning hos Velliv, betalt frugt- og massageordning, et stort udvalg af gratis kursus- og uddannelsesmuligheder via branchemedlemskab og mulighed for at få op til 30.000 kr. til andre uddannelser via en legatfond.

Ved opstart vil du gennemgå et grundigt introduktionsforløb til organisationen. Her kommer du rundt i hele virksomheden og bliver præsenteret for alle afdelinger.

Du får ansvar og masser af muligheder for at udnytte dine kompetencer fuldt ud i et spændende job blandt mere end 140 engagerede kolleger i Frederikssund. Det betyder meget for os, at du udvikler dig i jobbet. Og hvis du har brug for at videreudvikle dine kompetencer gennem efteruddannelse og kurser, støtter vi meget gerne op om dette.

Vi lægger stor vægt på et uformelt, sjovt og lærerigt arbejdsmiljø med mulighed for at få indflydelse. Men vi forventer, at du løbende holder dig orienteret om den udvikling, der sker inden for dit område.

Praktiske detaljer

Der er tale om en nyoprettet fuldtidsstilling med fleksible arbejdstider, som vi ønsker besat hurtigst muligt. Du kommer til at sidde på vores hovedkontor i Frederikssund.

Kunne du tænke dig at være en del af Lomax-holdet, så send din ansøgning og dit CV i PDF-format via linket "Søg jobbet". Upload også gerne eksamensbeviser, udtalelser og referencer etc. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte CPO, Rasmus Lyngsø Andersen på telefon 20 88 86 68 eller HR-ansvarlig, Anders Bendorff på telefon 24 62 19 65. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvem er vi?

Lomax har eksisteret siden 1962 og har udviklet sig fra at være en traditionel katalogforretning til i dag at være en moderne internetbaseret virksomhed med dag til dag-levering. Lomax er i dag Danmarks største online totalleverandører til dansk erhvervsliv. Lomax leverer et bredt sortiment inden for kontorartikler, elektronik, møbler, lagerudstyr, køkken, catering & rengøring og har et stærkt voksende varesortiment med mere end 35.000 varenumre.

Vi er i dag mere end 160 medarbejdere lokaliseret i Skanderborg, Odense, Helsingborg/Sverige og Frederikssund (HQ) og har i mange år haft høj vækst. Hos Lomax er vi ambitiøse og søger konstant at blive bedre til det, vi gør. Vores mål er at blive en af landets dygtigste e-handelsvirksomheder.

Du kan se mere om Lomax på www.lomax.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.