Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vedligeholdelsestekniker med el- og automatikteknisk baggrund søges ...

Vedligeholdelsestekniker med el- og automatikteknisk baggrund søges …

 

Personprofil med ansvar og struktur

For vores kunde på Fyn, Dan-Foam ApS (TEMPUR + SEALY), søger vi en dygtig og engageret profil som har lyst til at arbejde i en udviklende virksomhed. Vi tilbyder en udfordrende og interessant stilling med gode og solide ansvarsområder med fokus på vedligeholdelse og udvikling.       

Du bliver en del af vores virksomhed i et uformelt arbejdsmiljø som er struktureret og med optimal ydeevne. Vores niveau er højt og vi forventer derfor, at du har stor interesse indenfor virksomhedens produkter.

Ansvarsområder

Du tilbydes en spændende og udviklende stilling i en ambitiøs organisation med korte beslutningsveje og frihed under ansvar. Med reference til virksomhedens vedligeholdelseschef, får du ansvar for at levere de pålagte opgaver, som bl.a. omhandler reparations- og vedligeholdelsesopgaver. Vi ser gerne at du tager ejerskab og er en god ambassadør for virksomheden.  

Dine primære ansvarsområder er følgende:

 • Reparation og vedligeholdelse
 • Optimering og forbedring af eksisterende produktionsudstyr
 • Afvekslende opgaver inden for el, automation, mekanik m.v.
 • Udføre fejlsøgning på elektriske og mekaniske systemer
 • Indgå i planlægning af opgaver

Om dig

Du skal kunne arbejde struktureret og målrettet også i travle perioder og have en positiv og kommunikerende stil over for dine kollegaer. Du formår at arbejde selvstændigt med anviste opgaver men du er også en god kollega, der involverer og supporterer dine kollegaer med et fælles mål for øje. Du er grundig og motiveres af at levere høj kvalitet i dit arbejde og af at kunne optimere de daglige opgaver.

Desuden ligger vi vægt på, at du er resultatorienteret og har en god faglig forståelse. Du er naturligvis virksomhedens ambassadør og udviser et stort engagement både internt og eksternt.

Kvalifikationer

Du har en grundig og solid erfaring indenfor el og automatik, herunder hvad kvalitet og ydelser betyder for at kunne levere de aftalte opgaver. Vi ser gerne, at du er uddannet med en el teknisk baggrund.  Du har mod på udfordringer og har nemt ved at tilpasse dig nye arbejdsgange. Du er ligeledes vant til at blive målt på din arbejdsindsats med resultat for øje. Dit engagement, vilje og interesse er vigtig for at du kommer til at fungere godt, både som selvstændig person, men også i dit samarbejde med dine kommende kollegaer. Som vedligeholdelsestekniker er det VIGTIGT, at du kan håndtere mange ”bolde i luften”. Du har et positivt livssyn og god humor og udviser positiv indstilling til samarbejde. Du har en god og positiv kommunikation og er let og forstå.

Du tilbyder:

 • Fokus på´ sikkerhed først´ i det daglige arbejde.
 • Elteknisk / mekanisk baggrund
 • Gerne kendskab til LEAN filosofien
 • God teknisk indsigt og procesforståelse
 • Sprogfærdighed: Dansk og gerne engelsk i skrift og tale
 • Truck- og epoxy certifikat er ønskeligt, dog ikke et krav

Vi tilbyder

 • Du bliver en del af teknisk afdeling, som sørger for reparations- og vedligeholdelsesopgaver, samt deltager i udvikling og optimering af det eksisterende produktionsudstyr.
 • Du vil, efter oplæring, indgå i en turnusvagtordning med virksomhedens øvrige serviceteknikere.
 • Du indgår i et team af dygtige og engagerede kolleger.
 • Et spændende og selvstændigt job, hvor der er gode muligheder for udfordringer og udvikling.
 • Godt arbejdsmiljø som er kendetegnet ved en uformel omgangstone, åbenhed og tillid.
 • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling.
 • Løn i forhold til kvalifikationer og gældende overenskomst.

Gage

Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Sådan ansøger du stillingen

Med tilhørende CV og referencer fremsendes ansøgning til NYGAARD & CO. E-mail: ove@nygaardco.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte direktør Ove Nygaard på telefon: 3031 0908.

Om virksomheden

Tempur Sealy International Inc. er verdens største sengeleverandør. Virksomheden udvikler, producerer og markedsfører madrasser, justerbare senge, puder og andre søvn og afslapnings produkter. På baggrund af en stærk historie og gennembrydende innovation, har virksomheden i dag nogle af de mest ansete brands i industrien: Tempur®, Tempur-Pedic®, Sealy®, Sealy Posturepedic®, Optimum™, and Stearns & Foster®.  Dan-Foam ApS er et datterselskab under Tempur Sealy International Inc. Virksomheden producerer og distribuerer madrasser og puder lavet af det patenterede TEMPUR materiale, der former sig efter kroppen til gavn for støtte og komfort. Virksomhedens produkter sælges i dag i mere end 80 lande. Se også www.tempursealy.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.