Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vedligeholdstekniker til nattur på spændende international virksomhed i Randers.

HR-Industries søger en erfaren vedligeholdstekniker til brancheførende virksomhed i Randers. Virksomheden er en del at en stor koncern, der har mere end 2.400 dedikerede medarbejdere rundt omkring i verden. I Randers er der ansat ca. 200 medarbejdere. Et kompetent team af disse arbejder med systematisk vedligehold af produktionsmaskinerne samt reparationsopgaver og indkøring af nyt udstyr. Et spændende job i en dynamisk og udviklingsorienteret virksomhed. De fleste opgaver i dette job vil være af mekanisk karakter, men erfaring med el-opgaver vil være en fordel. Jobbet er på fast nattur.

De primære arbejdsopgaver vil være:

  • Vedligehold, fejlfinding og reparation af produktionsmaskiner, robotter og tilhørende produktionsudstyr samt planlagt forebyggende vedligehold og eftersyn.

Den ideelle kandidat har:

  • en håndværksmæssig baggrund som smed, maskinarbejder, mekaniker, auto-matiktekniker, elektroniktekniker eller lignende
  • erfaring med vedligehold og fejlfinding af produktionsudstyr, herunder robotter
  • erfaring med PLC og hydraulik-/pneumatiksystemer samt fejlfinding på samme

Herudover er det vigtigt at kandidaten er serviceorienteret, struktureret, kvalitetsbevidst og analytisk og følger opgaverne til dørs. Kandidaten vant til at arbejde med forskellige IT-værktøjer, kan begå sig på engelsk i skrift og tale og er i det hele taget positiv og udadvendt, har gode samarbejds- og kommunikationsevner og er i stand til at træffe selvstændige beslutninger.

Jobbet skal tiltrædes hurtigst muligt, så søg straks.

Søg via dette link: https://www.hr-industries.axp.dk/ - og anfør referencenummer 51287.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Chefkonsulent Lars Hedelund, HR-Industries A/S på telefon 86 42 35 40 på hverdage imellem 08.00 til 16.00. Samtaler finder løbende sted og udvælgelse kan ske før ansøgningsfristens udløb.  

HR-Industries arbejder for dig - både med direkte rekruttering til faste jobs og med projektansættelser hos kunder. Det er vigtigt for os, at du er tryg i samarbejdet og oplever, at vi tager hånd om dig og dit arbejdsliv. Vi er kendte for vores gode jobmatch. Det er vi stolte af. Det sker fordi vi gør arbejdet ordentligt og kender arbejdsområderne, virksomhederne og vores medarbejdere.    

Vores speciale er Smede, maskinarbejdere og elektrikere. Teknikere, montage- og lagermedarbejdere. Tekniske Designere, ingeniører og ledere. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.