Vej og Park i Ringsted Kommune søger en specialarbejder med erfaring indenfor drift af veje og grønne områder

Om jobbet
I vej og Park sikrer vi, at de arealer vi har ansvaret for vedligeholdles i overensstemmelse med gældende regler og retningslinjer. Vi sætter en stor ære i at, udvikle og optimere arbejdspladsen, kerneopgaverne og skabe effektive og sammenhængende arbejdsprocesser.
Vej og Park er ude blandt borgerne, så vi forventer, at vores nye kollega kan håndtere ”At være ansigt ud af til”.
 
Stillingen er på 37 timer om ugen. Arbejdstiden ligger mellem kl. 7.00-15.30 mandag til torsdag og kl. 7.00-12.00 om fredagen. 
 
Hvem er du
Vi forventer at:

   • Du er ansvarlig for egne og teamets udførte opgaver
   • Du deltager i samarbejde på tværs af teams
   • Du har erfaring fra lignende stilling
   • Du medvirker til et godt arbejdsmiljø og trivsel på arbejdspladsen
   • Du bistår med gode ideer til og gennemførelse af forbedringstiltag
   • Du har kørekort til kategori B og evt. BE
   • Du har erfaring med kørsel af maskiner og redskaber

 
Afdeling
Vej og Park er en enhed i Vej-og Ejendomscentret og har til huse på materialegården på Bragesvej 7c, Ringsted. Vej og Park varetager vedligeholdelsen af kommunes veje, grønne områder og er i tæt samarbejde med Ejendomsstaben, større grønne områder ved skoler og institutioner. I perioden fra den 15. oktober til den 15. april varetager Vej og Park tillige glatførebekæmpelse i kommunen. Samlet er vi ca. 40 personer i højsæsonen fordelt på 4 teams.
 
Vi tilbyder

   • Gode kollegaer i et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø
   • Stor selvstændighed i opgaveløsningen
   • Faglige og personlige udviklingsmuligheder

 
Vi bryster os af, at Ringsted Kommune er Midt i mulighederne. Det betyder blandt andet ideelle transportmuligheder i alle retninger med både offentlig transport og bil.
 
Dato for ansættelsessamtaler forventes afholdt den 6. marts 2018.

For mere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte driftsleder Bent Bodebjerg på tlf. 57 62 76 81 eller klikke ind på kommunens hjemmeside:
https://ringsted.dk/kommunen/organisation/vej-og-ejendomscenter
 
Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst.
 
Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.
 
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" neden under selve stillingsopslaget og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. CV, eksamensbeviser mv.
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:14. marts 2018

Specialarbejder Kloak arbejde søges:

Vikar Service

Vi søger lige nu en stabil Vikar til kloakarbejde: - Du skal have kloak kursus 1-2 - Gerne erfaring i kloakarbejde - Mødestabil grundig i dit arbejde - Arbejdet udføres i Københavns området Om os: Hos Sjællands Vikarservice hjælper Vi hver dag vores...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Matrielgården søger sæsonansatte til sommerperioden

Roskilde Kommune - Matrielgården

Sommersæsonen byder på ekstraopgaver i forhold til bl.a. gartnerisk vedligehold, vejdrift og en række anlægsopgaver. Her skal vi have hjælp til dels at vikariere for det faste personale som skal holde ferie men også hjælp til at løse de mange ekstra...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:27. marts 2018

Erfaren vinduespudser søges

AS-Vinduespudsning

Til vores ruter på Sjælland søger vi en erfaren vinduespudser Går du op i service og kvalitet, så er det måske dig vi står og mangler. Vi søger en vinduespudser til vores ruter på Sjælland. Du vil indgå i et team på 4 mand. Erfaring med private kund...