Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vejdirektoratet søger en ambitiøs EL-ingeniør til opførsel af nye broer og tunneller

Vil du medvirke til at planlægge og opføre nye broer og tunneller i Danmark? Har du tidligere beskæftiget dig med monitorering og evaluering af bygningsværker? Så er du måske vores nye kollega!

Vi tilbyder et job med mange facetter, hvor du dels involveres i planlægning og installation af systemer på nye bygværker, som skal monitorere og evaluere bygværkernes tilstand. Herudover får du selvstændigt ansvaret for planlægning og udførelse af den daglige drift og vedligeholdelse af disse M&E-systemer på flere af vores eksisterende bygværker.

”Du får et vigtigt job her hos os. Du kommer nemlig til at arbejde med nogle af de største bygningsværker i Danmark, nemlig broer og tunneller, hvis sikkerhed og drift har en indflydelse på tusindvis af danskere,” fortæller afdelingsleder Niels Højgaard Pedersen.

Teknisk velfunderet ingeniør med relevant erfaring

Du har en del års relevant erfaring og er teoretisk velfunderet. Du har formodentlig en uddannelse som stærkstrømsingeniør og erfaring med projektering, installation og drift af mekaniske og elektriske anlæg på broer og tunneller.

Du har et stort engagement, gode samarbejdsevner og du kan kommunikere tydeligt både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk. Du kan arbejde selvstændigt, har overblik og er systematisk og grundig.

”Jeg vil være ærlig og sige, at det til tider kan være et hektisk job med mange samarbejdspartnere, som stiller store krav til dig. Til gengæld er det et meget spændende og fagligt udfordrende job, hvor du i høj grad kan præge din arbejdsdag og have en væsentlig indflydelse på disse imponerende bygningsværker,” afslutter Niels Højgaard Pedersen.

Velkommen til Bygværksafdelingen

Du kommer til at arbejde i Bygværksafdelingen, som har ansvaret for drift og forvaltning af den eksisterende bygværksmasse, og for udbygning af såvel nyanlæg som udbygning på de eksisterende statsveje og andre infrastrukturprojekter.

Du bliver en del af en attraktiv arbejdsplads med høj medarbejdertrivsel, og du kommer til at arbejde i en dynamisk matrixorganisation med mulighed for videndeling i såvel interne som nationale og internationale netværk.

Bygværksafdelingen består af ca. 22 medarbejdere. De fleste af os arbejder på Vejdirektoratets kontor i Fløng, men vi har også medarbejdere i Skanderborg. Arbejdsstedet for denne stilling er i Fløng.

Dine løn- og ansættelsesvilkår

Du får løn efter overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer. Der er mulighed for ansættelse som specialkonsulent.

Vi tilbyder fleksible arbejdsvilkår med mulighed for hjemmearbejdsdage, fleksible arbejdstider, og vi har fokus på din faglige udvikling.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet i Bygværksafdelingen på adressen Guldalderen 12, 2640 Hedehusene (Fløng), hvor du bliver du en del af Drift og Teknik Divisionen, Befæstelser, Bygværker & Måling.

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Niels Højgaard Pedersen, på tlf. 2527 3456.

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest onsdag den 09. april 2021. Vi forventer at holde samtaler torsdag den 15. april 2021.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.