Gem job

Vejdirektoratet søger en ingeniørpraktikant til trafiksikkerhed og fremkommelighed på statsvejene

Er du grundig, analytisk og læser til ingeniør? Ønsker du at styrke dine kompetencer indenfor Vejsektoren, og vil du være med til at forbedre trafiksikkerhed og fremkommelighed? Så kom i lønnet praktik hos os

Du får chancen for at afprøve dine kompetencer indenfor planlægning og forbedring af landeveje og motorveje, hvor vi arbejder med trafiksikkerhed, fremkommelighed og borgerkontakt. Opgaverne kan bl.a. omfatte besigtigelser, databehandling og analyse af trafikale forhold samt udvikling af projekter for bedre trafiksikkerhed og fremkommelighed på statsvejene.

Din praktikperiode vil byde på et bredt indblik i vores mange forskellige opgaver. Du bliver som praktikant en del af et kontor, der rummer flere af Vejdirektoratets afdelinger, så du vil få et indblik i et bredt spektrum af ingeniøropgaver i vejsektoren.

”Vi har naturligvis ikke en forventning om, at du er 100 meter-mester fra begyndelsen. Derfor vil du i det daglige have en tæt sparring med erfarne kolleger, som sikrer, at du får en god og lærerig oplevelse i din praktikperiode”, fortæller ingeniør Aleks Danmark.

Du er nysgerrig og har en god teoretisk ballast

Du er som person parat til at tage fat og kan selvstændigt kaste dig ud i opgaverne efter kyndig vejledning.

Teorien fra dit studie er du frisk på at prøve af i dine daglige arbejdsopgaver, og du er dygtig til at formulere dig skriftligt på dansk. Vi forventer, at du har en nysgerrig tilgang til Vejdirektoratet som arbejdsplads og er interesseret i, hvad vi laver på vejområdet.

For at løse opgaverne er det et krav, at du har et gyldigt kørekort (kategori B), og at du deltager på vores kursus ”Pas på – på vejen”.

Velkommmen til Planlægning og Myndighed

Du bliver en del af en afdeling med 19 engagerede og fagligt stærke medarbejdere, der hver dag arbejder for, at trafikanterne kommer nemt og sikkert frem og på den måde aktivt bidrager til at forbedre rammer og vækstmuligheder for borgere og virksomheder i Midt- og Nordjylland.

Du bliver samtidig en del af et fagligt miljø i Aalborg, hvor vi i alt er ca. 60 medarbejdere fra forskellige afdelinger i Vejdirektoratet. Vi har et højt fagligt niveau og en dagligdag, der er præget af en uformel atmosfære, et godt arbejdsmiljø med gode kollegaer og godt humør.

Værdier, der præger vores arbejde og samarbejde i hverdagen, er engagement, kompetence, samarbejde, kreativitet og troværdighed.

Løn og ansættelsesvilkår

Praktikperioden er lønnet og varer 100 dage. Din forventede opstart er den 1. august 2021 eller snarest muligt derefter.

Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet i afdelingen for Planlægning og Myndighed på adressen Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst.

Din arbejdstid vil være 37 timer om ugen, og du vil få løn efter IDAs vejledende satser for praktikanter. Det er en forudsætning for stillingen, at du er studerende.

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på vores hjemmeside.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte fagkoordinator Kenn Mørk på telefon 7244 046 eller e-mail kem@vd.dk eller ingeniør Aleks Danmark på telefon 7244 2041 eller e-mail alda@vd.dk.

Vi søger også praktikanter til vores andre afdelinger, hvilket du kan læse nærmere om på vores hjemmeside.

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest mandag den 19. april 2021 men jo før jo bedre. Vi vil så vidt muligt holde samtaler løbende i ansøgningsperioden, når den rette kandidat viser sig.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Konstruktionsingeniør - CRH Concrete, Hobro

CRH Concrete A/S

Hobro
Vil du være med til beregne og sætte præg på byggerier i hele landet? Kunne du tænke dig at være en del af projekteringsteamet i Hobro og blive udfordret og bruge din uddannelsesmæssige baggrund på mange krævende prestigeprojekter - hvad enten det e...
Indrykket:31. marts 2021

Konstruktionsingeniører søges

LØNBORG, RÅDGIVENDE INGENIØR- OG PLANLÆGNINGSFIRMA A/S

Hjørring
Vi søger 2 konstruktionsingeniører, med erfaring inden for bygningskonstruktioner, som har lyst til at arbejde i et lille rådgivende ingeniørfirma, med en unik opgaveportefølje af forskelligartede opgaver.Udover at løse opgaver indenfor nybyggeri, r...
Indrykket:6. april 2021