Vejformand til Skanderborg Kommunes Entreprenørafdeling

En travl hverdag med mange opgaver – selvstyrende teams, der står klar til at løse opgaverne – en virksomhed, der er i en spændende udvikling i en kommune i kraftig vækst

Hvis det lyder inspirerende, så er jobbet som vejformand hos os måske lige noget for dig. Opgaverne ligger primært inden for vejdrift – vedligeholdelse af veje, rabatter, afvanding, fortove, skilte og afmærkning. Derudover kommer vintertjeneste, hvor du får ansvar for den praktiske planlægning.

Du bliver en del af ledelsesteamet sammen med vores gartnerformand, vores værkfører og entreprenørchefen. Du får ansvaret for 28 medarbejdere, der har stilleplads i enten Ry eller Skanderborg. Du har derfor også kontor på begge materielgårde. Administrationen ligger i Skanderborg.

Vi forventer, at du brænder efter at være med til at modernisere virksomheden – gerne med inspiration fra dine tidligere jobs.

Vi tilbyder

 • et krævende job med masser af udfordringer
 • dygtige og engagerede medarbejdere og lederkolleger
 • gode muligheder for selv at udvikle dit lederjob
 • efteruddannelse, der matcher dine ønsker og vores behov
 • tjenestebil i arbejdstiden

Vi forventer, at du
 • har en naturlig autoritet og erfaring i forhold til at udøve ledelse
 • er begejstret for nye løsninger og kan bruge digitale redskaber i dagligdagen
 • forstår at udvikle og motivere dine medarbejdere gennem høj grad af uddelegering
 • er god til at planlægge og beskrive opgaver samt skarp til at følge op på økonomi på projekterne
 • vil være med til at udvikle ledergruppen gennem tillidsfulde relationer
 • har praktisk kendskab til branchen (gerne som uddannet struktør, brolægger eller kloakmester)

Løn
Du ansættes i henhold til gældende overenskomst mellem forhandlingsberettiget organisation og KL. Lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt
Hvis du er interesseret i jobbet, skal du sende en ansøgning via link senest torsdag den 22. februar 2018.

Hvis du har brug for flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte entreprenørchef Jens-Erik Dengsøe på mail: jed@skanderborg.dk eller mobil 22 72 71 28.

Vi regner med at holde ansættelsessamtaler tirsdag den 27. februar og forventer, at du kan tiltræde stillingen 1. april 2018.

Entreprenørafdelingen er en indtægtsdækket virksomhed, der arbejder for fagsekretariaterne i Skanderborg Kommune.
Vi løser drifts- og anlægsopgaver på kommunens veje (herunder vintertjeneste), i parker, naturområder og vandløb samt på idrætsanlæg og legepladser. Derudover arbejder vi også for skoler, institutioner og andre offentlige enheder.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:19. marts 2018

En frisk lærling søges!

KLOAK-ENTREPRENØREN ApS

Er du en rigtig god kollega? Har du et fantastisk humør? Har du viljen til at lære? Så er vi klar til at åbne dørene for dig! ?? Vi mangler en struktør lærling. Det er selvfølgelig ikke nødvendigt med erfaring. Men du skal ville byggebranchen hele å...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Arbejdskraft til Entreprenør

Medarbejderne ApS

For vores kunde i Holstebro kommune søger vi arbejdskraft til Jord & Beton arbejde. Det vil primært være armeringsarbejde der skal udføres. Yderligere oplysninger gives ved en personlig samtale. Vi forventer at du er stabil og kan møde til tiden, ka...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Ingeniør til broer og tunneller

Bygværker

Odder
Vejdirektoratet søger en ambitiøs bygningsingeniør til at medvirke ved planlægning og opførelse af nye broer og tunneller, samt drift- og vedligeholdelse af mere end 3.300 bygværker, som består af kabelbårne broer, bevægelige broer, tunneller, motor...