Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vejingeniør anlæg og drift til Trafikteam i Center for Miljø og Teknik

Trafikteamet har en central rolle i Odsherred Kommune som det team der har ansvaret for planlægning, projektering, drift og vedligeholdelse af kommunens infrastruktur, grønne områder, renhold, vinter mm. Derudover er trafikteamet myndighed på samme område.

Vi søger en kollega som er vild med drift og som kan bevare overblikket over mange henvendelser fra borgerne og kontakten til entreprenørerne. Dine opgaver vil primært være inden for vejområdet, hvorfor du skal have kendskab til vejens opbygning, vejafvanding, broer og lignende. Dertil kommer der projektstyring af anlægsopgaver på vejområdet.

Trafikområdet berører mange borgere, sommerhusejere, turister og virksomheder og du skal have lyst til at være i dialog med disse.

Stillingens indhold

Du vil blive tilknyttet trafikteamet, som indgår i afdelingen for Klima, Plan og Trafik. Trafik er et team på 9 medarbejdere, som arbejder med en bred vifte af opgaver.

Du vil få en portefølje af sager, som har høj offentlig og politisk bevågenhed, med samarbejdsflader til entreprenører, eksterne konsulenter, borgere og erhvervsdrivende. Vi forventer at du primært bliver tilknyttet arbejdet med vejene, men at du derudover indgår som en del af teamet og er back-up på andre opgaver.

Du skal kunne forklare en faglig sag, så både politikkere og borgere kan forstå den, og kunne udarbejde en skriftlig fremstilling til ledelse og politisk udvalg.

Lidt om dig

Der er flere veje ind i stillingen. Du kan både komme med en solid faglig erfaring fra en lignende stilling eller være nyuddannet inden for vejområdet. Det vigtigste er at du har lyst til at arbejde inden for området.

Det er en fordel hvis du har politisk tæft, gode kommunikative evner og lyst til at samarbejde med eksterne såvel som interne. Vi forventer, at du:

 • er motiveret af og har forståelse for at arbejde i en politisk ledet organisation

 • nemt navigere i diverse IT systemer, kendskab til GIS og RoSy/Vejman vil være en stor fordel

 • er selvledende og motiverende og med faglige kompetencer kan vejlede både borgere og kollegaer

 • kan skrive en indstilling til politikkerne, samt kommunikerer let omkring vejområdet

 • har en relevant uddannelse som ingeniør og lyst til at indgå i faglige netværk

 • har gyldigt kørekort til bil

Hvem er vi?

Vi er en afdeling i Center for Miljø og Teknik med ansvar for myndighedsopgaver og drift inden for plan, klima og trafik. I afdelingen er vi 17 kollegaer fordelt på tre teams. De øvrige afdelinger er Natur og Vand, Affald og Miljø samt Byggesag og Journal.

Vi arbejder på tværs i afdelingen og vil også gerne styrke samarbejdet mellem de faglige områder i hele Center for Miljø og Teknik. Afdelingen er en vigtig samarbejdspartner for erhvervsliv, borgere og lokalmiljøer, og vi har stort fokus på kommunens vækstdagsorden og dens udviklings- og bosætningsstrategier.

Centerets kerneopgave er, at; borgere, virksomheder og turister skal opleve, at de er inddraget, vejledt og oplyst, så vi i fællesskab finde de gode løsninger og tager fælles ansvar for vores fysiske miljø.

Vi arbejder med fokus på styrket borgerkontakt og den gode kommunikation med borgere og virksomheder. Vi sætter pris på åbenhed, godt humør og saglighed. Vi arbejder i retning mod, at sagsbehandling udføres med kvalitetsstyring og det er vores ambition at alle områder i centeret skal være ISO-certificeret efter standard om kvalitetsledelse, 9001 (2008). Vi vægter faglig tydelighed, kvalitet og forvaltningsretlig sikkerhed.

Centeret Miljø og Teknik er kendetegnet ved en kollegial, ligefrem og uhøjtidelig omgangstone, hvor vi udfordrer og støtter hinanden både personligt og fagligt.

Vi kan tilbyde

 • Et udfordrende job i et uformelt miljø med engagerede kollegaer.

 • En selvstændig stilling hvor der følger ansvar og beføjelser med

 • Et fleksibelt arbejdsliv tilpasset vores og dine behov

 • Mulighed for at udvikle dig og være med til at sætte retning for trafikarbejdet

 • Arbejde i en organisation hvor der er højt til loftet

Odsherred Kommunes slogan er ’Tid til livet’. I vores afdeling arbejder vi med projektet ’Tid til arbejdet’ for at skaffe bedre tid i en travl hverdag.

Odsherred kommune har pr. 15. september 2019 indført en 4-dages arbejdsuge som et forsøg de kommende 3 år. Vi arbejder 35 timer mandag til torsdag og holder fri fredag. Derudover har vi 2 kompetencetimer om ugen. Ændringen giver vores borgere og erhvervsdrivende mulighed for, at komme i kontakt med os i et større tidsrum over dagen. Her kan du se tv2 indslag fra 7. januar 2020 https://www.tv2east.dk/nyheder/07-01-2020/1930/firedages-arbejdsuge-i-odsherred-vaekker-glaede-blandt-medarbejdere?autoplay=1#player

Vi har ligeledes tilsluttet os Den Digitale Hotline d. 1. december 2019, som du kan læse mere om her. https://www.odsherred.dk/nyheder/ny-service-fra-odsherred-kommune

Stillingen er en fuldtidsstilling.

Ansøgningsfrist og procedure

Send din ansøgning, samt CV, elektronisk via kommunens hjemmeside, så vi har den senest søndag d. 16. februar kl. 12.00 og skriv ”Vejingeniør til trafikteam”, når du sender din ansøgning. Øvrige dokumenter, som eksamensbeviser eller lignende, behøver du først medbringe til en eventuel ansættelsessamtale. Ansættelsesudvalget mødes tirsdag d. 18. februar og vi forventer at holde ansættelsessamtaler torsdag d. 20. februar og evt. anden ansættelsessamtale ugen efter.

Hvis datoerne giver udfordringer i forhold til ferie, bedes du skrive det.

Ansættelse hurtigst muligt eller fra 1. april 2020.

Mere information

Arbejdsadressen er Nyvej 22, 4673 Højby på Odsherred Kommunes Rådhus. Du får dygtige kollegaer, kaffe på automaten, kantine, personale- og kunstforening, feriefond med sommerhuse til leje mm. Du kan komme hertil med tog, eller glæde dig til at køre i bil mod trafikken med solen i ryggen. Vi er tættere på end mange tror, det tager f.eks. 40 minutter at køre fra Roskilde. Du kan læse mere om Odsherred Kommune på www.odsherred.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Signe Skovgaard på mobil 25 47 95 86.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.