Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vejingeniør til Faaborg-Midtfyn Kommune

Hartmanns A/S søger for Faaborg-Midtfyn Kommune

Har du erfaring med anlægsprojekter, og har du lyst til at bruge denne erfaring i en ambitiøs kommune, hvor der er tæt til borger og politikere? Ønsker du at arbejde med projektledelse fra idéfase til udførelse og aflevering i drift? Så har vi jobbet til dig i Fyns geografisk største kommune med 1.200 km veje og en fokus på at få 2.000 nye borgere til kommunen.

Jobbet
Som medarbejder på Vejkontoret i Faaborg-Midtfyn Kommune vil du indgå i et fagligt stærkt miljø i afdelingen Natur og Trafik, som består af i alt 28 personer. Vejkontoret har 12 medarbejdere fordelt på 3 teams: anlæg, drift og myndighed. Kontoret har til huse centralt i Faaborg og tæt på Faaborg havn.

Vejkontoret bidrager til kommunens ambitiøse udviklingsstrategi med iværksættelse af en række nye anlægsprojekter. Blandt andet flere cykelstier, et stort prestigeprojekt på Faaborg-Havn samt byudvikling af Årslev med en ny bymidte, boligudstykninger og bygning af en ny bro over Vindinge Å.

Af andre opgaver kan nævnes, at der arbejdes på at udbyde funktionskontrakt på vejvedligeholdelse af knap 800 kilometer veje fra 2018. Derudover er også vedligeholdelse af mere end 350 broer og bygværker i kommunen.

Faaborg-Midtfyn har vedtaget en civilsamfundsstrategi, hvor samarbejdet med lokale borgere via lokalråd og borgergrupper tillægges stor værdi, både i forhold til håndtering af daglige driftsopgaver og ved nye projekter.

Dine opgaver:
Vi har brug for en fagligt dygtig person, som i samarbejde med kolleger og teamleder på vejkontoret bl.a. skal løfte følgende opgaver:

 • Projektledelse af store såvel som mindre anlægsopgaver
 • Driftsstyring og sikring af den vedligeholdelse af de kommunale broer, bygværker mv.
 • Projektering af mindre vejanlæg
 • Forestå konsulent- og entreprenørudbud
 • Samarbejde med konsulenter vedr. anlægsopgaver
 • Indgå i netværk med andre kommuner og vejdirektoratet
Dine faglige kvalifikationer:
 • Du har en uddannelse som bygge-anlægsingeniør, vejingeniør eller en anden teknisk relevant uddannelse
 • Du har erfaring fra- eller samarbejdet med rådgiverbranchen og/eller entreprenørbranchen
 • Erfaring med projektledelse
 • Gerne erfaring med projektering
 • Du har været involveret i anlægsarbejde – gerne inden for vejområdet
 • Du har et bredt kendskab til udbudsregler
 • God til skriftlig dansk og mundtlig kommunikation – og kan lide at tale med borgere, rådgivere og entreprenører
Dine personlige egenskaber
Du forventes at være en teamplayer men samtidig kunne arbejde selvstændigt. Du er fleksibel og god til at skabe nye relationer i en kommune, hvor der er tæt til borgere og politikere. Du har en positiv tilgang til at kunne finde løsninger på udfordringer.

Vi tilbyder:
 • Du får et meget varieret og selvstændigt job med mulighed for at varetage anlægsopgaven fra start til aflevering
 • En udviklingsorienteret arbejdsplads, hvor der er tæt til både borger og politiker
 • Mulighed for individuel aftale om særlige arbejdsvilkår – fx hjemmearbejdsdage
 • Flextid, Skype Business, kantine, frugtordning, massør og engagerede kollegaer
Noget for dig?
Søg stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og eksamensbevis.

Du er altid velkommen til at kontakte Senior Rekrutteringskonsulent Erik Bernskov på +45 4121 1329 eller erik.bernskov@hartmanns.dk.

Hartmanns er ansvarlig for hele rekrutteringsprocessen, og al henvendelse skal derfor ske hertil. Vi behandler ansøgningerne og indkalder kandidater til samtale løbende, så send meget gerne din ansøgning allerede i dag.

Yderligere oplysninger:
Type: Fuldtid
Region: Fyn
Jobnummer R1000599

Ansøgningsfrist 04-03-2018

Kontakt: 
Erik Bernskov 
eller ring +45 4121 1329


Image and video hosting by TinyPic

Vejkontoret – en del af Koncerncenter By, Land og Kultur Som medarbejder på Vejkontoret i Faaborg-Midtfyn Kommune vil du indgå i et stærkt fagligt miljø i afdelingen Natur og Trafik, som består af i alt 28 personer under en afdelingsleder. Vejkontoret har 12 medarbejdere fordelt i tre teams: anlæg, drift og myndighed, og ledes i dagligdagen af en teamleder. Vejkontoret har stærke samarbejdsrelationer til andre fagområder, både i afdelingen såvel som andre afdelinger i koncernområdet By, Land og Kultur. By, Land og Kultur beskæftiger i alt ca. 110 medarbejdere. Din base vil være i administrationsbygningen Mellemgade 15, 5600 Faaborg, tæt på bymidten og Faaborg Havn.
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her