Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vejingeniør til Trafikområdet i Albertslund Kommune.

Albertslund Kommune er i en rivende udvikling og søger i den forbindelse en vejingeniør eller lignende, der har erfaring og interesse for at arbejde med drift, anlæg og vej som myndighedsområde. Du er måske vores nye kollega, der er klar til at tage ansvar og vil være med til at løse de mange spændende opgaver der ligger foran os i udviklingen af Albertslund Kommune. Albertslund Kommune har en grøn profil og går forrest i den grønne omstilling, hvilket også slår igennem i arbejdet med vej og trafik. Albertslund Kommune er desuden kendt for sit separerede trafiksystem, som lægger en spændende dimension til arbejdsområdet. 

Et af dine særlige fokusområder vil være at samarbejde med kommunens plan-enhed i forhold til, at gennemføre myndighedsprocessen på vejområdet samt sikre infrastrukturen i de mange nye udviklingsområder. Andre vigtige områder vil være i samarbejde med kollegaer, at systematisere og udvikle drifts-, renoverings- og anlægsporteføljen på broer, vej- og stianlæg, samt bidrage til arbejdet med trafiksikkerhed, afvanding, tilgængelighed og støj. Der vil desuden være en fortløbende opgave i at sikre kommunens administrationsgrundlag fx i form af at opdatere matrikulære forhold på veje og stier i kommunen. 

Du kommer til at arbejde i en rummelig organisation, hvor vi sætter service internt og eksternt, faglig kompetence, udvikling og tværfagligt samarbejde i højsædet i selvstyrende teams. Du bliver en del af en inspirerende dagligdag som kendetegnes af engagement, faglige udfordringer og gode kollegaer. Trafik- og Naturteamet, som du vil blive en del af, har i dag 6 medarbejdere, der arbejder med:  trafikplanlægning, anlægsprojekter, byggemodning, bygværker, cykelfremme, kollektiv trafik, reduktion af vejstøj, parkering, vejlovgivning, byrum, smart city-løsninger, natur og grønne områder, samt servicering af politikere, borgere og virksomheder og meget mere.

Vi tilbyder:

 • et selvstændigt og afvekslende job, med mulighed for at udvikle og sætte en retning for området
 • et arbejde i en kommune, der er i rivende udvikling
 • et fagligt udfordrende og spændende job
 • et fleksibelt arbejdsliv på 37 timer tilpasset vores og dine behov
 • gode kolleger og chef i et uformelt miljø
 • et arbejde i en organisation hvor der er højt til loftet
Dine opgaver vil, som udgangspunkt, være følgende:
 • administration af vejlovgivning
 • bidrag til lokalplaner og udviklingsprojekter 
 • projektstyring og byggeledelse af anlægsopgaver på vejområdet
 • udarbejdelse af udbudsmateriale samt kontrahering
 • håndtering af henvendelser fra borgere, institutioner mm.
Vi søger følgende kompetencer:
 • har en relevant uddannelse som ingeniør eller tilsvarende akademisk baggrund
 • har bred interesse og erfaring indenfor vejområdet og vejlovgivningen
 • har interesse for kontrakt- og økonomistyring
 • har energi, humor, mod, lyst og et personligt positivt drive, til på en engageret måde at løse opgaverne
 • en struktureret holdspiller, der tager ansvar i teamets opgaver, og kan arbejde selvstændigt
 • har gode kommunikationsevner i såvel skrift som tale
 • har lyst til at arbejde i en politisk styret organisation

Da stillingen har en bred kontaktflade er det vigtigt, at du har gode samarbejdsevner, hurtigt kan danne dig et overblik i krydsfeltet af mange forskellige interesser og kan kommunikere klart og tydeligt i skrift og tale.

Yderligere oplysninger
Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer inkl. frokost og stillingen forventes besat fra den 1. maj 2020 eventuelt fra den 1. juni. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte lederen af området Hans-Henrik Høg på tlf. 43 68 68 50/29 60 72 83.

Lønindplacering sker efter principperne i Ny Løn og efter aftale mellem kommunen og den forhandlingsberettigede organisation. Det er en del af Albertslund Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling.

Er jobbet noget for dig, så send din ansøgning med CV senest den 1. april 2020 kl. 12.00. Den første runde ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 16..
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.