Vejingeniør til Trafikområdet i Albertslund Kommune.

Albertslund Kommune er i en rivende udvikling og søger i den forbindelse en vejingeniør eller lignende, der har erfaring og interesse for at arbejde med drift, anlæg og vej som myndighedsområde. Du er måske vores nye kollega, der er klar til at tage ansvar og vil være med til at løse de mange spændende opgaver der ligger foran os i udviklingen af Albertslund Kommune. Albertslund Kommune har en grøn profil og går forrest i den grønne omstilling, hvilket også slår igennem i arbejdet med vej og trafik. Albertslund Kommune er desuden kendt for sit separerede trafiksystem, som lægger en spændende dimension til arbejdsområdet. 

Et af dine særlige fokusområder vil være at samarbejde med kommunens plan-enhed i forhold til, at gennemføre myndighedsprocessen på vejområdet samt sikre infrastrukturen i de mange nye udviklingsområder. Andre vigtige områder vil være i samarbejde med kollegaer, at systematisere og udvikle drifts-, renoverings- og anlægsporteføljen på broer, vej- og stianlæg, samt bidrage til arbejdet med trafiksikkerhed, afvanding, tilgængelighed og støj. Der vil desuden være en fortløbende opgave i at sikre kommunens administrationsgrundlag fx i form af at opdatere matrikulære forhold på veje og stier i kommunen. 

Du kommer til at arbejde i en rummelig organisation, hvor vi sætter service internt og eksternt, faglig kompetence, udvikling og tværfagligt samarbejde i højsædet i selvstyrende teams. Du bliver en del af en inspirerende dagligdag som kendetegnes af engagement, faglige udfordringer og gode kollegaer. Trafik- og Naturteamet, som du vil blive en del af, har i dag 6 medarbejdere, der arbejder med:  trafikplanlægning, anlægsprojekter, byggemodning, bygværker, cykelfremme, kollektiv trafik, reduktion af vejstøj, parkering, vejlovgivning, byrum, smart city-løsninger, natur og grønne områder, samt servicering af politikere, borgere og virksomheder og meget mere.

Vi tilbyder:

 • et selvstændigt og afvekslende job, med mulighed for at udvikle og sætte en retning for området
 • et arbejde i en kommune, der er i rivende udvikling
 • et fagligt udfordrende og spændende job
 • et fleksibelt arbejdsliv på 37 timer tilpasset vores og dine behov
 • gode kolleger og chef i et uformelt miljø
 • et arbejde i en organisation hvor der er højt til loftet
Dine opgaver vil, som udgangspunkt, være følgende:
 • administration af vejlovgivning
 • bidrag til lokalplaner og udviklingsprojekter 
 • projektstyring og byggeledelse af anlægsopgaver på vejområdet
 • udarbejdelse af udbudsmateriale samt kontrahering
 • håndtering af henvendelser fra borgere, institutioner mm.
Vi søger følgende kompetencer:
 • har en relevant uddannelse som ingeniør eller tilsvarende akademisk baggrund
 • har bred interesse og erfaring indenfor vejområdet og vejlovgivningen
 • har interesse for kontrakt- og økonomistyring
 • har energi, humor, mod, lyst og et personligt positivt drive, til på en engageret måde at løse opgaverne
 • en struktureret holdspiller, der tager ansvar i teamets opgaver, og kan arbejde selvstændigt
 • har gode kommunikationsevner i såvel skrift som tale
 • har lyst til at arbejde i en politisk styret organisation

Da stillingen har en bred kontaktflade er det vigtigt, at du har gode samarbejdsevner, hurtigt kan danne dig et overblik i krydsfeltet af mange forskellige interesser og kan kommunikere klart og tydeligt i skrift og tale.

Yderligere oplysninger
Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer inkl. frokost og stillingen forventes besat fra den 1. maj 2020 eventuelt fra den 1. juni. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte lederen af området Hans-Henrik Høg på tlf. 43 68 68 50/29 60 72 83.

Lønindplacering sker efter principperne i Ny Løn og efter aftale mellem kommunen og den forhandlingsberettigede organisation. Det er en del af Albertslund Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling.

Er jobbet noget for dig, så send din ansøgning med CV senest den 1. april 2020 kl. 12.00. Den første runde ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 16..
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

ENTREPRISELEDER TIL KLOAK- OG BELÆGNINGSPROJEKTER PÅ SJÆLLAND

Per Aarsleff A/S

Hvidovre
Har du lyst til at kombinere den projekterende, planlæggende og praktiske udførelse af dine egne entrepriser med overblik og forståelse for helheden? Har du lyst til at indgå i et inspirerende og fast team, hvor der er rig mulighed for sparring og e...
Indrykket:13. marts 2020

To DW-konsulenter, der kan gøre data til et stærkt forretningsaktiv, Glostrup

Fødevarestyrelsen, Glostrup

Glostrup
Har du lyst til at bruge dine datakompetencer i den gode sags tjeneste og være med til at skabe værdi af de mange forskellige data på Fødevarestyrelsens område, så er dette jobbet for dig. Fødevarernes vej fra jord til bord bugner af data, som skal ...
Indrykket:23. marts 2020

AC'er til barselsvikariat i Kemi og Fødevarekvalitet

Fødevarestyrelsen, Glostrup

Glostrup
Vil du have et alsidigt og fagligt udfordrende job på et område med stor mediebevågenhed og politisk fokus, hvor opgaverne løses selvstændigt, men samtidig i et tæt tværfagligt samarbejde? Og vil du være med til, at bidrage til ens konkurrencevilkår...
Indrykket:25. marts 2020

Teamleder til RUC eksterne samarbejder i afdelingen for Kommunikation og Rektorsekretariat

Roskilde Universitet

Roskilde
Har du indgående viden om innovations-, entreprenørskabs- og samarbejdsdagsordner? Har du ledelseserfaring, som du kan bringe i spil i et lille men engageret team? Har du erfaring med at skabe samarbejder mellem vidensinstitutioner og private virkso...
Indrykket:25. marts 2020

Specialkonsulent til politikudvikling og analyse

Patent- og Varemærkestyrelsen

Taastrup
Vil du være med til at kæmpe for det innovative Danmark? Har du lyst til at blive del af en koncern, der udfordrer dit talent og giver gode karrieremuligheder? Vil du være med til at definere den dagsorden, der sætter rammerne for små virksomheder o...
Indrykket:21. marts 2020