Vejle Kommune søger skoleleder til Øster Nykirke Skole

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference


Vejle Kommune søger skoleleder til Øster Nykirke Skole


Vejle Kommune søger en ambitiøs og udviklingsorienteret skoleleder til Øster Nykirke Skole, med tiltrædelse 1. januar 2022.
 

Om jobbet

Øster Nykirke Skole er en folkeskole hvor der undervises elever på 0. – 6. årgang. Skolen er beliggende i den nordlige del af Vejle Kommune, og nyder stor opbakning fra forældre og lokalsamfund, hvilket har bidraget til den positive udvikling som kendetegner skolen. Som kommende leder af Øster Nykirke Skole, skal du derfor kunne se de styrker og muligheder, som findes på en lille skole med tætte bånd til lokalsamfundet.

Undervisningen i indskolingen er organiseret i aldersintegrerede klasser. På mellemtrinnet anvendes fleksibel holddannelse på tværs af klasser som pædagogisk redskab. Der er skabt gode erfaringer med disse organisationsformer og du skal være indstillet på, at de ønskes fortsat.
Ledelse og personale på skolen arbejder med styrkelse af den professionelle relations kompetence, og anvendelsen af Co – Teaching kan være det næste skridt i udviklingen af praksis på skolen.

I Vejle Kommune har skolerne og forvaltningen et tæt samarbejde om den fælles kerneopgave for folkeskolen. Fælles kompetenceudvikling, implementering af fagligt ambitiøse strategier og samarbejdet i professionelle læringsfællesskaber er i fokus, og udgør en central del af samarbejdet mellem forvaltning og skolerne.

Som leder på Øster Nykirke Skole vil du have adgang til et stærkt forvaltningsmæssigt støttesystem, hvor du kan få vejledning og sparring i forhold til faglige strategier, økonomi, jura, personaleforhold m.m. Du vil også skulle deltage i netværk med andre skoleledere i Vejle Kommune.
Du vil blive leder for samtlige medarbejdere tilknyttet skole og SFO. Du er ligeledes ansvarlig for at omsætte de lovgivnings – og overenskomstmæssige rammer, Vejle Kommunes skolesyn, skolens idegrundlag, aftale – og dialogstyring samt kvalitetsrapport.
 

Vi forventer af dig

Du er bredt funderet og har stærke kompetencer i både personale-, administrativ- og økonomisk ledelse. Dine kompetencer i forhold til pædagogisk ledelse er afgørende for den fortsatte udvikling af Øster Nykirke Skole. Ikke mindst skal din pædagogiske ledelse danne grundlag for et følgeskab blandt medarbejdere, forældre og elever.

Du har en klar ambition om, at fortsætte den gode udvikling som kendetegner skolen. Du magter at omsætte dine ambitioner til realistiske målsætninger, som er tydelige for skolens personale, forældre og ikke mindst eleverne. Du inddrager skolens personale og bestyrelse i processer, hvor mål og ambitioner omsættes til praksis.

Du har en grundlæggende tro på, at alle elever kan lære og udvikle sig, når der er professionelle voksne som støtter dem og som kan skabe de rette rammer.

Dine gode relationelle kompetencer skal præge samarbejdet med skolens personale, forældre, skolebestyrelsen. Du skal derfor også være synlig for skolens elever i dagligdagen således, at de oplever din opmærksomhed i forhold til deres trivsel og læring.
Du kan navigere i forandring, bevare overblikket og strategisk stille dig i spidsen for forandringsprocesser.
Dit samarbejde i skolens ledelsesteam skal medvirke til, at du hele tiden er på forkant med hvad der skal til for, at sikre skolens fortsatte udvikling og drift. I den sammenhæng skal du kunne delegere og være tydelig omkring dine forventninger.

Du skal have overblik over skolens samlede drift, og skal magte at prioritere opgaver på en måde så det vigtigste bliver gjort først.
 

Din fremtræden i forbindelse med din ledelse er kendetegnet ved

 • Ordentlighed og tydelighed.
 • Samarbejde og beslutsomhed.
 • Tillid og evnen til at tænke i andres succes.
 • Empati og indsigt.
 • Evnen til at motivere såvel medarbejdere som elever.
 • Ambitioner og vilje.
 • Humor og nærvær.
 • Struktur og vedholdenhed.
 • Mod og ydmyghed.
 • Engagement i lokalsamfundet.
 • At du kommunikerer anerkendende i forhold til elever, forældre og personale.
 

Vi tilbyder dig

 • En engageret og udviklingsorienteret personalegruppe.
 • En samarbejdende skolebestyrelse.
 • Et aktivt lokalsamfund.
 • Muligheden for at fortsætte en igangværende udvikling som du kan sætte dit præg på.
 • En arbejdsplads med gode relationer mellem skolens aktører og hvor humor kan ses i skolens hverdag.
 • Tilknytning til netværk med deltagelse af andre skoleledere i Vejle Kommune.
 • En mentorordning for nye skoleledere.
 • Et stort skolevæsen med et gode centrale støttefunktioner i forhold til økonomi og administration, specialpædagogik, jura, planlægning, digitalisering, udvikling m.m.
 • Og ikke mindst 136 elever som ser frem til at møde dig.
   

Ansættelsesvilkår

Løn - og ansættelsesvilkår efter overenskomst og principperne i Ny løn. Der er tale om en fast fultidsstilling.
 

Om os - Øster Nykirke Skole

Øster Nykirke Skole ligger i den nordlige del af Vejle Kommune. Skolen har 136 elever fra 0. til 6. klasse, samt en SFO 1 og 2 med i alt 85 børn. Skolen og SFO har samlet 25 ansatte.
Øster Nykirke Skole er en inkluderende skole hvor der er fokus på elevernes trivsel. Derfor lægges der stor vægt på, at skabe fællesskaber mellem alle elever på tværs af klasser og årgange.

Skolen har siden skoleåret 2014 organiseret indskolingen i aldersintegrerede klasser, og har store forventninger til de pædagogiske muligheder som ligger i denne organisationsform.
Øster Kirke Skole er placeret i Vonge, som er en landsby med ca. 600 indbyggere. Skolen er et naturligt omdrejningspunkt for lokalområdets borgere og foreninger.

Øster Nykirke Skole ligger i et naturskønt område, med interessante muligheder inden for cykelafstand. Vonge-Kollemorten hallen ligger i umiddelbar tilknytning til skolen og udgør en god ramme for de fysiske aktiviteter, som skal være en del af elevernes hverdag.
Som den kommende leder af Øster Nykirke Skole, er du leder for alle skolens ansatte. Du er indstillet på, at lede i samarbejde med skolens afdelingsleder, som har det daglige ansvar for skolens SFO.

Du er også indstillet på, at indgå i et tæt samarbejde med skolens bestyrelse og skolens ansatte.
Ikke mindst ser du mulighederne for en skole, placeret i et lokalsamfund med mange gode kræfter og initiativer.
 

Vejle Kommunes skolevæsen

Vejle Kommunes folkeskoler varetager undervisningen af ca. 12.000 elever.
Vejle Kommunes skolevæsens skolesyn udgøres af seks bærende principper.
 
 • Skolens opgave er at bevæge og at bevæge sig – for at sikre optimale udviklings- og læringsbetingelser.
 • Skolen sikrer at alle børn og unge møder nærværende voksne – hver dag.
 • Skolen danner mennesker der mestrer liv og læring.
 • Skolen bygger på elevernes mod på og lyst til læring.
 • Skolen udvikler fleksible og innovative organisationsformer.
 • Skolen er en del af samfundet – samfundet er en del af skolen.
   
Den væsentligste del af skolevæsenets fælles opgave er fastlagt i strategier for bl.a. Læsning/skrivning, matematik, naturfag, digitalisering m.fl.
Samtlige strategier og indsatser kan ses via dette link: https://www.vejle.dk/borger/mit-liv/skole-og-uddannelse/uddannelse-laerings-indsatser/
 

Vejle Kommune

Vejle Kommune er med godt 117.000 indbyggere landets 6. største kommune.

Overvejer du at flytte til Vejle Kommune i forbindelse med et jobskifte, er du velkommen til at kontakte bosætningsguide Louise Nielsen via bosaetningsguide@vejle.dk eller på tlf. 7681 1349.

Vejle Kommune har stort fokus på innovation, og de muligheder som opstår i en verden præget af digitalisering.
 

Flere oplysninger

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og høre mere om, hvorfor netop du skal være Øster Nykirke Skoles nye skoleleder. Du er velkommen til at kontakte Chef for Uddannelse & Læring - Ulla Riisbjerg Thomsen på tlf. 2443 6041, eller formand i skolebestyrelsen Johnni Langthjem på tlf. 4191 0637, hvis du har spørgsmål til jobbet og Øster Nykirke Skole.

Vi opfordrer til besøg på skolen, hvor afdelingsleder Torben Spejlborg vil vise dig rundt. Ring og få en aftale ved at bruge tlf. nr.  2491 6789.

Du kan også bruge et af de nedenstående links, hvis du ønsker at vide mere om Øster Nykirke Skole, Vejle Kommunes skolevæsen og Vejle Kommune.

https://oesternykirkeskole.aula.dk/

https://www.vejle.dk/borger/mit-liv/skole-og-uddannelse/
 

Ansøgningsfrist

Vi skal have din ansøgning med relevante bilag senest 11. november 2021. Det forventes, at der afholdes 1. og 2. samtalerunde 18. november 2021 og 25. november 2021.
 

Børne-og straffeattest

Vi indhenter altid børneattest og offentlig straffeattest ved ansættelse.

Send din ansøgning

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Andre job der minder om dette

Er du vores nye kollega til Bofællesskabet Rugmarken?

Hedensted Kommune

Hedensted
Om jobbet Vi mangler snarest en ny kollega til bofælleskabet Rugmarken, der med faglighed og humor vil være en del af vores team. Der er tale om en fast stilling. 1 fast stilling 34 timer pr. uge med skiftende vagter dag, aften og hver anden weekend...
Indrykket:5. november 2021

Udepædagog/person søger til Børnehuset Stjerneskuddet 30 timer med start 1. feb. 2022 eller snarest derefter

Hedensted Kommune

Hedensted
Om jobbet Vi har i Stjerneskuddet prioriteret en udepædagog person, hvis primære funktion er at gå forrest og ved siden af, med og omkring udelivet. F.eks. sætte aktiviteter i gang både på legepladsen og i nærområdet og inspirere. Pt. er vores udepæ...
Indrykket:8. november 2021

Løse vikarer søges til Specialcenter Marielundskolen og Børnehus

Specialcenter Marielundskolen

Kolding
Arbejdssted: Specialcenter Marielundskolen og Børnehus Arbejdstid: Deltid Ansættelsestidspunkt: Løbende Hvad kan vi tilbyde: Du får her en chance for, at komme med på holdet omkring Specialcenter Marielundskolen og Børnehus, som er Kolding kommunes ...
Indrykket:5. november 2021

Operativ chef til Brand & Redning Sønderjylland

Brand & Redning Sønderjylland

Aabenraa
Faglig kompetent chef med bred ledelseserfaring søges til Brand & Redning Sønderjylland Vi søger en operativ chef med stor lyst og stærke kompetencer til at sikre varetagelsen af den operative drift samt den fortsatte udvikling og styrkelse af Brand...
Indrykket:9. november 2021

Fem pædagoger til Dagtilbud Sydvest (Overvænget)

Randers Kommune

Langå
Ansættelse pr. 1. januar 2022 Dagtilbud Sydvest søger 5 pædagoger i Børnehuset Overvænget (30-35 timer) Vi forventer, at pædagogen kan anvende teoretisk og forskningsbaseret viden i deres kerneopgave, - at skabe trivsel, læring og udvikling for børn...
Indrykket:29. oktober 2021

Vejle Kommune søger skoleleder til Øster Nykirke Skole


Vejle Kommune søger skoleleder til Øster Nykirke Skole


Vejle Kommune søger en ambitiøs og udviklingsorienteret skoleleder til Øster Nykirke Skole, med tiltrædelse 1. januar 2022.
 

Om jobbet

Øster Nykirke Skole er en folkeskole hvor der undervises elever på 0. – 6. årgang. Skolen er beliggende i den nordlige del af Vejle Kommune, og nyder stor opbakning fra forældre og lokalsamfund, hvilket har bidraget til den positive udvikling som kendetegner skolen. Som kommende leder af Øster Nykirke Skole, skal du derfor kunne se de styrker og muligheder, som findes på en lille skole med tætte bånd til lokalsamfundet.

Undervisningen i indskolingen er organiseret i aldersintegrerede klasser. På mellemtrinnet anvendes fleksibel holddannelse på tværs af klasser som pædagogisk redskab. Der er skabt gode erfaringer med disse organisationsformer og du skal være indstillet på, at de ønskes fortsat.
Ledelse og personale på skolen arbejder med styrkelse af den professionelle relations kompetence, og anvendelsen af Co – Teaching kan være det næste skridt i udviklingen af praksis på skolen.

I Vejle Kommune har skolerne og forvaltningen et tæt samarbejde om den fælles kerneopgave for folkeskolen. Fælles kompetenceudvikling, implementering af fagligt ambitiøse strategier og samarbejdet i professionelle læringsfællesskaber er i fokus, og udgør en central del af samarbejdet mellem forvaltning og skolerne.

Som leder på Øster Nykirke Skole vil du have adgang til et stærkt forvaltningsmæssigt støttesystem, hvor du kan få vejledning og sparring i forhold til faglige strategier, økonomi, jura, personaleforhold m.m. Du vil også skulle deltage i netværk med andre skoleledere i Vejle Kommune.
Du vil blive leder for samtlige medarbejdere tilknyttet skole og SFO. Du er ligeledes ansvarlig for at omsætte de lovgivnings – og overenskomstmæssige rammer, Vejle Kommunes skolesyn, skolens idegrundlag, aftale – og dialogstyring samt kvalitetsrapport.
 

Vi forventer af dig

Du er bredt funderet og har stærke kompetencer i både personale-, administrativ- og økonomisk ledelse. Dine kompetencer i forhold til pædagogisk ledelse er afgørende for den fortsatte udvikling af Øster Nykirke Skole. Ikke mindst skal din pædagogiske ledelse danne grundlag for et følgeskab blandt medarbejdere, forældre og elever.

Du har en klar ambition om, at fortsætte den gode udvikling som kendetegner skolen. Du magter at omsætte dine ambitioner til realistiske målsætninger, som er tydelige for skolens personale, forældre og ikke mindst eleverne. Du inddrager skolens personale og bestyrelse i processer, hvor mål og ambitioner omsættes til praksis.

Du har en grundlæggende tro på, at alle elever kan lære og udvikle sig, når der er professionelle voksne som støtter dem og som kan skabe de rette rammer.

Dine gode relationelle kompetencer skal præge samarbejdet med skolens personale, forældre, skolebestyrelsen. Du skal derfor også være synlig for skolens elever i dagligdagen således, at de oplever din opmærksomhed i forhold til deres trivsel og læring.
Du kan navigere i forandring, bevare overblikket og strategisk stille dig i spidsen for forandringsprocesser.
Dit samarbejde i skolens ledelsesteam skal medvirke til, at du hele tiden er på forkant med hvad der skal til for, at sikre skolens fortsatte udvikling og drift. I den sammenhæng skal du kunne delegere og være tydelig omkring dine forventninger.

Du skal have overblik over skolens samlede drift, og skal magte at prioritere opgaver på en måde så det vigtigste bliver gjort først.
 

Din fremtræden i forbindelse med din ledelse er kendetegnet ved

 • Ordentlighed og tydelighed.
 • Samarbejde og beslutsomhed.
 • Tillid og evnen til at tænke i andres succes.
 • Empati og indsigt.
 • Evnen til at motivere såvel medarbejdere som elever.
 • Ambitioner og vilje.
 • Humor og nærvær.
 • Struktur og vedholdenhed.
 • Mod og ydmyghed.
 • Engagement i lokalsamfundet.
 • At du kommunikerer anerkendende i forhold til elever, forældre og personale.
 

Vi tilbyder dig

 • En engageret og udviklingsorienteret personalegruppe.
 • En samarbejdende skolebestyrelse.
 • Et aktivt lokalsamfund.
 • Muligheden for at fortsætte en igangværende udvikling som du kan sætte dit præg på.
 • En arbejdsplads med gode relationer mellem skolens aktører og hvor humor kan ses i skolens hverdag.
 • Tilknytning til netværk med deltagelse af andre skoleledere i Vejle Kommune.
 • En mentorordning for nye skoleledere.
 • Et stort skolevæsen med et gode centrale støttefunktioner i forhold til økonomi og administration, specialpædagogik, jura, planlægning, digitalisering, udvikling m.m.
 • Og ikke mindst 136 elever som ser frem til at møde dig.
   

Ansættelsesvilkår

Løn - og ansættelsesvilkår efter overenskomst og principperne i Ny løn. Der er tale om en fast fultidsstilling.
 

Om os - Øster Nykirke Skole

Øster Nykirke Skole ligger i den nordlige del af Vejle Kommune. Skolen har 136 elever fra 0. til 6. klasse, samt en SFO 1 og 2 med i alt 85 børn. Skolen og SFO har samlet 25 ansatte.
Øster Nykirke Skole er en inkluderende skole hvor der er fokus på elevernes trivsel. Derfor lægges der stor vægt på, at skabe fællesskaber mellem alle elever på tværs af klasser og årgange.

Skolen har siden skoleåret 2014 organiseret indskolingen i aldersintegrerede klasser, og har store forventninger til de pædagogiske muligheder som ligger i denne organisationsform.
Øster Kirke Skole er placeret i Vonge, som er en landsby med ca. 600 indbyggere. Skolen er et naturligt omdrejningspunkt for lokalområdets borgere og foreninger.

Øster Nykirke Skole ligger i et naturskønt område, med interessante muligheder inden for cykelafstand. Vonge-Kollemorten hallen ligger i umiddelbar tilknytning til skolen og udgør en god ramme for de fysiske aktiviteter, som skal være en del af elevernes hverdag.
Som den kommende leder af Øster Nykirke Skole, er du leder for alle skolens ansatte. Du er indstillet på, at lede i samarbejde med skolens afdelingsleder, som har det daglige ansvar for skolens SFO.

Du er også indstillet på, at indgå i et tæt samarbejde med skolens bestyrelse og skolens ansatte.
Ikke mindst ser du mulighederne for en skole, placeret i et lokalsamfund med mange gode kræfter og initiativer.
 

Vejle Kommunes skolevæsen

Vejle Kommunes folkeskoler varetager undervisningen af ca. 12.000 elever.
Vejle Kommunes skolevæsens skolesyn udgøres af seks bærende principper.
 
 • Skolens opgave er at bevæge og at bevæge sig – for at sikre optimale udviklings- og læringsbetingelser.
 • Skolen sikrer at alle børn og unge møder nærværende voksne – hver dag.
 • Skolen danner mennesker der mestrer liv og læring.
 • Skolen bygger på elevernes mod på og lyst til læring.
 • Skolen udvikler fleksible og innovative organisationsformer.
 • Skolen er en del af samfundet – samfundet er en del af skolen.
   
Den væsentligste del af skolevæsenets fælles opgave er fastlagt i strategier for bl.a. Læsning/skrivning, matematik, naturfag, digitalisering m.fl.
Samtlige strategier og indsatser kan ses via dette link: https://www.vejle.dk/borger/mit-liv/skole-og-uddannelse/uddannelse-laerings-indsatser/
 

Vejle Kommune

Vejle Kommune er med godt 117.000 indbyggere landets 6. største kommune.

Overvejer du at flytte til Vejle Kommune i forbindelse med et jobskifte, er du velkommen til at kontakte bosætningsguide Louise Nielsen via bosaetningsguide@vejle.dk eller på tlf. 7681 1349.

Vejle Kommune har stort fokus på innovation, og de muligheder som opstår i en verden præget af digitalisering.
 

Flere oplysninger

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og høre mere om, hvorfor netop du skal være Øster Nykirke Skoles nye skoleleder. Du er velkommen til at kontakte Chef for Uddannelse & Læring - Ulla Riisbjerg Thomsen på tlf. 2443 6041, eller formand i skolebestyrelsen Johnni Langthjem på tlf. 4191 0637, hvis du har spørgsmål til jobbet og Øster Nykirke Skole.

Vi opfordrer til besøg på skolen, hvor afdelingsleder Torben Spejlborg vil vise dig rundt. Ring og få en aftale ved at bruge tlf. nr.  2491 6789.

Du kan også bruge et af de nedenstående links, hvis du ønsker at vide mere om Øster Nykirke Skole, Vejle Kommunes skolevæsen og Vejle Kommune.

https://oesternykirkeskole.aula.dk/

https://www.vejle.dk/borger/mit-liv/skole-og-uddannelse/
 

Ansøgningsfrist

Vi skal have din ansøgning med relevante bilag senest 11. november 2021. Det forventes, at der afholdes 1. og 2. samtalerunde 18. november 2021 og 25. november 2021.
 

Børne-og straffeattest

Vi indhenter altid børneattest og offentlig straffeattest ved ansættelse.

Send din ansøgning

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der minder om dette

Er du vores nye kollega til Bofællesskabet Rugmarken?

Hedensted Kommune

Hedensted
Om jobbet Vi mangler snarest en ny kollega til bofælleskabet Rugmarken, der med faglighed og humor vil være en del af vores team. Der er tale om en fast stilling. 1 fast stilling 34 timer pr. uge med skiftende vagter dag, aften og hver anden weekend...
Indrykket:5. november 2021

Udepædagog/person søger til Børnehuset Stjerneskuddet 30 timer med start 1. feb. 2022 eller snarest derefter

Hedensted Kommune

Hedensted
Om jobbet Vi har i Stjerneskuddet prioriteret en udepædagog person, hvis primære funktion er at gå forrest og ved siden af, med og omkring udelivet. F.eks. sætte aktiviteter i gang både på legepladsen og i nærområdet og inspirere. Pt. er vores udepæ...
Indrykket:8. november 2021

Løse vikarer søges til Specialcenter Marielundskolen og Børnehus

Specialcenter Marielundskolen

Kolding
Arbejdssted: Specialcenter Marielundskolen og Børnehus Arbejdstid: Deltid Ansættelsestidspunkt: Løbende Hvad kan vi tilbyde: Du får her en chance for, at komme med på holdet omkring Specialcenter Marielundskolen og Børnehus, som er Kolding kommunes ...
Indrykket:5. november 2021

Operativ chef til Brand & Redning Sønderjylland

Brand & Redning Sønderjylland

Aabenraa
Faglig kompetent chef med bred ledelseserfaring søges til Brand & Redning Sønderjylland Vi søger en operativ chef med stor lyst og stærke kompetencer til at sikre varetagelsen af den operative drift samt den fortsatte udvikling og styrkelse af Brand...
Indrykket:9. november 2021

Fem pædagoger til Dagtilbud Sydvest (Overvænget)

Randers Kommune

Langå
Ansættelse pr. 1. januar 2022 Dagtilbud Sydvest søger 5 pædagoger i Børnehuset Overvænget (30-35 timer) Vi forventer, at pædagogen kan anvende teoretisk og forskningsbaseret viden i deres kerneopgave, - at skabe trivsel, læring og udvikling for børn...
Indrykket:29. oktober 2021