Vejleder - uddannet socialrådgiver, pædagog eller lignende - til Center for Kompetence og Brobygning (ckb)

Brænder du for at styrke unge til at tage job og uddannelse? Vil du være en aktiv medspiller på området for unge aktivitetsparate og have unikke muligheder for relationsarbejde?  
 
Vi mangler en vejleder, som kan arbejde aktivt med at holde fokus på indsatser der virker og som tror på, at job og uddannelse er en del af løsningen for vores unge.    
 
På ckb arbejder vi på, at Københavns Kommunes aktivitetsparate ungevoksne (18 til 29 år) får de faglige, sociale og personlige kompetencer, de skal bruge for at tage uddannelse eller job. Derfor søger vi medarbejdere med stærke socialfaglige profiler, der skal evne at finde balancen mellem relation til de unge og være insisterende nok til det skaber progression for vores unge.   
 
Hvem er du?  
Du er uddannet pædagog, socialrådgiver eller tilsvarende og du har kompetencer til at holde fokus på kerneopgaven i en travlt og omskifteligt miljø.   
Vi søger en medarbejder, som er stærk i relationsarbejdet med unge og som kan håndtere udfordrende situationer. Du må også godt have erfaringer med skrøbelige unge.   
 
Derudover lægger vi vægt på, at du  
 • har erfaring med og interesse for målgruppen psykisk sårbare/socialt udsatte unge voksne, er optimistisk og tror på, at de unge kan lykkes  
 • er god til at formidle egen faglig observation og vurdering professionelt   
 • er god til at være åben over for andre faglige indsigter og metoder  
 • kan trives i en uforudsigelig og travl hverdag  
 • har flair for systematisk sagsarbejde og det dertil hørende dokumentationsarbejde  
 • indgår konstruktivt i udviklingen af faglige opgaveløsninger.  
Det særlige ved ckb 
Vi har helt unikke muligheder for en professionel relation til de unge, da vores indsats rummer både individuelle samtaler, gruppesamtaler, netværk, undervisning og praktik. Øvebaner hvor de unge afprøver, udvikler og stabiliserer deres kompetencer, så de bliver rustet til at komme godt videre.   
 
Opgaverne  
Har det med at ændre sig over tid. På ckb tilpasser vi vores tilbud og kapacitet efter de behov som løbende kan forandre sig. Vi har flere forskellige "træningsbaner". Som vejleder får du ansvar for ca. 31 aktive unge, hvor du i ugentlige individuelle samtaler og gruppesamtaler støtter de unge til at tage job eller uddannelse. Udover de samtaler du har med de unge, kan de få sammensat et individuelt tilbud som fx kan bestå af elementer som: virksomhedspraktik, undervisning, psykisk/social/sundhedsscreening, socialfaglig støtte, mm. Din andel er med andre ord, at være den gennemgående relationelle kontakt og det koordinerende led mellem din egen og alle de øvrige ckb indsatser.  
   
Vi tilbyder  
 • En organisation i konstant udvikling og forandring  
 • Kollegaer med et højt fagligt niveau, der brænder for arbejdet med vores aktive unge  
 • En dagligdag i selskab med unge kursister   
 • Et uformelt miljø med respekt for mennesker, faglighed og resultater  
 • En mangfoldig og rummelig arbejdsplads med en god stemning  
 • Kolleger der kan grine og synes humor er en vigtig del af dagligdagen.  
Ckb er et af Københavns Kommunes tre beskæftigelsescentre. Vi er ca. 100 ansatte og har dagligt ansvar for ca. 1.000 borgere i aktivering.   
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Ansættelse sker efter underviser/vejleder overenskomst mellem Københavns Kommune og HK. Lønnen er efter principperne om Ny Løn. Arbejdstiden er som udgangspunkt 37 timer ugentligt. Arbejdsstedet er for tiden Teglværksgade på Østerbro. Tiltrædelse efter aftale. Der kan i forbindelse med en ansættelsessamtale være test.  
 
Mere information  
Du kan læse om Københavns Kommune og Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen på www.kk.dk
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Nanett Flamgaard på 8256 5800. 
 
Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 24. april 2018.
Vi indkalder løbende til samtale og ansætter når vi har fundet den/de rette kandidat/kandidater.
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Medarbejder til Team Ydelse

Ydelse

Herlev
Team Ydelse søger pr. 1. juli eller snarest derefter en kollega, som har lyst til at arbejde med ydelser og have borgerkontakt. Vi værdsætter medarbejdere, som tager initiativ til løsninger og tør tage ansvar for beslutninger. Til gengæld tilbyder v...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Socialrådgiver/ Social Counsellor in Corporate People & Organisation

NOVO NORDISK A/S

Gladsaxe
Are you eager to work with social responsibility? Do you want to play an important role at Novo Nordisk working with our internal Back to Work process and meeting with different stakeholders? About the department You will be part of People Relations...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Poppelgården Familiecenter søger 2 fuldtidsbehandlere pr. 15.8.18

Hvidovre Kommune

Vil du være med til at gøre et godt sted bedre? Poppelgården Familiecenter er en ambitiøs og velfungerende familiebehandlingsinstitution som varetager ambulant familiebehandling for Hvidovre kommunes børn og familier. Vi arbejder systematisk på at s...
Indrykket:28. marts 2018
Udløbsdato:21. maj 2018

Socialrådgiver til Psykoterapeutisk Ambulatorium på Psykiatrisk Center Glostrup.

Psykiatrisk Center Glostrup

Brøndby
Om Psykoterapeutisk Ambulatorium Psykoterapeutisk ambulatorium er en del af Psykiatrisk Center Glostrup. Ambulatoriet er i dag delt i to teams med hver deres psykologfaglige teamleder og en fælles ledende overlæge. Vi modtager patienter fra Central ...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:11. maj 2018