Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vejles Autoværksted søger erfaren fuldtids-svend med potentiale

Da vores svend gennem 6 år skal i gang med videreuddannelse, søger vi en ny til at gribe hans værktøj.

Vejles Autoværksted er et lille familieejet værksted med 5 ansatte, og vi er i konstant vækst og vedvarende udvikling. Nøgleordene for Vejles Autoværksted er tillid, tryghed og troværdighed, og vi har i samtlige 9 år ligget på Ladegårdsvej i Vinding. Gennem årene har vi opbygget en god og solid kundekreds, som vi blandt andet har opnået via vores gode ry blandt såvel kunder som kolleger og leverandører.

Vores mål er, at kunden altid får en god oplevelse, når han besøger Vejles Autoværksted.

Vi søger en faglig svend med lyst til mere. Faglig stolthed er for os en naturlighed, og vi forventer naturligvis det samme af dig. Derudover har du en høj grad af ansvarsfølelse, og du er altid mødestabil.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, og til den helt rette ansøger muligheden for at tiltræde en særdeles selvstændig rolle – og når tiden er inde, muligheden for at blive ”gulv-værkfører”.

Vi arbejder selvstændigt med opgaverne, og du elsker også den selvstændighed, og da vi er i konstant udvikling, tilbyder vi også individuel udvikling af dig efter behov, så du matcher vores lille familievirksomhed.

Da vi er få men rå, vil arbejdsopgaverne være meget varierende og ingen dage er ens. Du vil derfor blive mødt med en hverdag, som er både udviklende og spændende.

Lyder dette som dig, så send os en ansøgning på mail: job@vejlesauto. dk, eller ring til Martin og Lisa på telefon 23 605 605 og lad os få en snak om mulighederne.

Tiltrædelse snarest eller efter aftale.

Vil du vide mere om os, så kig på vores hjemmeside: www.vejles-autoværksted.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her