Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vejlsøhus Hotel og konferencecenter søger kok

Vejlsøhus søger kun de bedste medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi spændende og udfordrende jobs, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange forskellige gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel - også når det går rigtig stærkt.

Som kok på Vejlsøhus vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Sammen med dine kolleger har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Vejlsøhus til det bedste valg.

Vores køkken laver maden fra bunden med udgangspunkt i sæsonens råvarer. Inspirationen kommer fra det gode danske køkken, men retterne tilberedes og anrettes i en mere nutidig og moderne udgave.

Stillingen ønskes besat medio august og vi holder jobsamtaler løbende.

Arbejdsopgaver:

  • Frokost buffet til vores kursister
  • Aften menu til vores kursister
  • Kontrol af råvarer
  • Opfyldning af buffeter i restauranten
  • Afvikling af selskaber
  • Morgenvagter og pause buffeter
  • Deltage i oplæring af vores dygtige kokkeelever
  • Bage til vores kage buffeter
  • A la carte til vores værelses gæster
  • Sunde buffeter til vores Outdoor gæster

Vi tilbyder:

  • En selvstændig stilling, hvor vi værdsætter, at man tør arbejde selvstændigt
  • Et harmonisk arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden, og sætter pris på forskelligheden blandt personalet.
  • Udover dig er vi tre kokkelever, en kok, en souschef og køkkenchef
  • Vi har et tæt samarbejde med Gl. Skovridergaard, som også er en del af Ferskvandscentret.
  • At blive en del af en flad organisation med fokus på gensidig feedback samt respekt for kollegers arbejde
  • Ordnede lønforhold og en pensionsordning ifølge Horesta overenskomst
  • Deltagelse i sociale arrangementer sammen med dine kolleger
  • At blive en del af et dygtigt hold i en spændende udvikling, hvor vi er stolte af det, vi leverer.

Vi forventer, at du:

  • Er faglært kok og brænder for dit fag
  • Kan arbejde selvstændigt
  • Faglig stolthed er et af dine nøgleord
  • Gerne vil være med til at gøre en positiv forskel og yde et godt værtskab over for hotellets gæster og dine kollegaer
  • Har en passion for mad og vin og værdsætter gode og friske råvarer
  • Kan bevare overblikket i stressede situationer
  • Er stabil, fleksibel og ansvarsbevidst
  • Har en god humoristisk sans, og et godt humør
  • Er god til at samarbejde på tværs af alle afdelinger
  • Ser en fordel i at have et varieret arbejdsskema med skiftende arbejdstider og weekendarbejde.

Skriftlig ansøgning sendes på mail til job@vejlsoehus.dk

Har du spørgsmål vedr. jobbet er du velkommen til at kontakte Benedikte Overby

på tlf. 89 21 21 35

Læs mere om hotellet på www.vejlsoehus.dk

Vejlsøhus Hotel og konferencecenter ligger midt i den smukke midtjyske natur hvor parken er en del af Aqua Akvarium og dyrepark.

På Vejlsøhus har vi skov og sø lige uden for døren - og det vil vi gerne udnytte. Vi tilbyder en række Sport & Outdoor aktiviteter, hvor du kan udfordre dig selv, få pulsen op og samtidig nyde den smukke natur.                                                                                                                                   

Hotellet rummer 49 værelser samt konferencefaciliteter for op til 150 deltagere.

Vejlsøhus Hotel og Konference center er en del af Ferskvandscentret.

 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330032629Phoenix-3c108c7912019-06-03T00:00:00Vejlsøhus Hotel og konferencecenter søger kok

Vejlsøhus søger kun de bedste medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi spændende og udfordrende jobs, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange forskellige gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel - også når det går rigtig stærkt.

Som kok på Vejlsøhus vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Sammen med dine kolleger har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Vejlsøhus til det bedste valg.

Vores køkken laver maden fra bunden med udgangspunkt i sæsonens råvarer. Inspirationen kommer fra det gode danske køkken, men retterne tilberedes og anrettes i en mere nutidig og moderne udgave.

Stillingen ønskes besat medio august og vi holder jobsamtaler løbende.

Arbejdsopgaver:

  • Frokost buffet til vores kursister
  • Aften menu til vores kursister
  • Kontrol af råvarer
  • Opfyldning af buffeter i restauranten
  • Afvikling af selskaber
  • Morgenvagter og pause buffeter
  • Deltage i oplæring af vores dygtige kokkeelever
  • Bage til vores kage buffeter
  • A la carte til vores værelses gæster
  • Sunde buffeter til vores Outdoor gæster

Vi tilbyder:

  • En selvstændig stilling, hvor vi værdsætter, at man tør arbejde selvstændigt
  • Et harmonisk arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden, og sætter pris på forskelligheden blandt personalet.
  • Udover dig er vi tre kokkelever, en kok, en souschef og køkkenchef
  • Vi har et tæt samarbejde med Gl. Skovridergaard, som også er en del af Ferskvandscentret.
  • At blive en del af en flad organisation med fokus på gensidig feedback samt respekt for kollegers arbejde
  • Ordnede lønforhold og en pensionsordning ifølge Horesta overenskomst
  • Deltagelse i sociale arrangementer sammen med dine kolleger
  • At blive en del af et dygtigt hold i en spændende udvikling, hvor vi er stolte af det, vi leverer.

Vi forventer, at du:

  • Er faglært kok og brænder for dit fag
  • Kan arbejde selvstændigt
  • Faglig stolthed er et af dine nøgleord
  • Gerne vil være med til at gøre en positiv forskel og yde et godt værtskab over for hotellets gæster og dine kollegaer
  • Har en passion for mad og vin og værdsætter gode og friske råvarer
  • Kan bevare overblikket i stressede situationer
  • Er stabil, fleksibel og ansvarsbevidst
  • Har en god humoristisk sans, og et godt humør
  • Er god til at samarbejde på tværs af alle afdelinger
  • Ser en fordel i at have et varieret arbejdsskema med skiftende arbejdstider og weekendarbejde.

Skriftlig ansøgning sendes på mail til job@vejlsoehus.dk

Har du spørgsmål vedr. jobbet er du velkommen til at kontakte Benedikte Overby

på tlf. 89 21 21 35

Læs mere om hotellet på www.vejlsoehus.dk

Vejlsøhus Hotel og konferencecenter ligger midt i den smukke midtjyske natur hvor parken er en del af Aqua Akvarium og dyrepark.

På Vejlsøhus har vi skov og sø lige uden for døren - og det vil vi gerne udnytte. Vi tilbyder en række Sport & Outdoor aktiviteter, hvor du kan udfordre dig selv, få pulsen op og samtidig nyde den smukke natur.                                                                                                                                   

Hotellet rummer 49 værelser samt konferencefaciliteter for op til 150 deltagere.

Vejlsøhus Hotel og Konference center er en del af Ferskvandscentret.

 

 

2019-07-01T13:53:14.417 Vejlsøhus søger kun de bedste medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi spændende og udfordrende jobs, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange forskellige gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel - også når det går rigtig stærkt. Som kok på Vejlsøhus vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Sammen med dine kolleger har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Vejlsøhus til det bedste valg. Vores køkken laver maden fra bunden med udgangspunkt i sæsonens råvarer. Inspirationen kommer fra det gode danske køkken, men retterne tilberedes og anrettes i en mere nutidig og moderne udgave. Stillingen ønskes besat medio august og vi holder jobsamtaler løbende. Arbejdsopgaver: Frokost buffet til vores kursister Aften menu til vores kursister Kontrol af råvarer Opfyldning af buffeter i restauranten Afvikling af selskaber Morgenvagter og pause buffeter Deltage i oplæring af vores dygtige kokkeelever Bage til vores kage buffeter A la carte til vores værelses gæster Sunde buffeter til vores Outdoor gæster Vi tilbyder: En selvstændig stilling, hvor vi værdsætter, at man tør arbejde selvstændigt Et harmonisk arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden, og sætter pris på forskelligheden blandt personalet. Udover dig er vi tre kokkelever, en kok, en souschef og køkkenchef Vi har et tæt samarbejde med Gl. Skovridergaard, som også er en del af Ferskvandscentret. At blive en del af en flad organisation med fokus på gensidig feedback samt respekt for kollegers arbejde Ordnede lønforhold og en pensionsordning ifølge Horesta overenskomst Deltagelse i sociale arrangementer sammen med dine kolleger At blive en del af et dygtigt hold i en spændende udvikling, hvor vi er stolte af det, vi leverer. Vi forventer, at du: Er faglært kok og brænder for dit fag Kan arbejde selvstændigt Faglig stolthed er et af dine nøgleord Gerne vil være med til at gøre en positiv forskel og yde et godt værtskab over for hotellets gæster og dine kollegaer Har en passion for mad og vin og værdsætter gode og friske råvarer Kan bevare overblikket i stressede situationer Er stabil, fleksibel og ansvarsbevidst Har en god humoristisk sans, og et godt humør Er god til at samarbejde på tværs af alle afdelinger Ser en fordel i at have et varieret arbejdsskema med skiftende arbejdstider og weekendarbejde. Skriftlig ansøgning sendes på mail til job@vejlsoehus.dk Har du spørgsmål vedr. jobbet er du velkommen til at kontakte Benedikte Overby på tlf. 89 21 21 35 Læs mere om hotellet på www.vejlsoehus.dk Vejlsøhus Hotel og konferencecenter ligger midt i den smukke midtjyske natur hvor parken er en del af Aqua Akvarium og dyrepark. På Vejlsøhus har vi skov og sø lige uden for døren - og det vil vi gerne udnytte. Vi tilbyder en række Sport Outdoor aktiviteter, hvor du kan udfordre dig selv, få pulsen op og samtidig nyde den smukke natur. Hotellet rummer 49 værelser samt konferencefaciliteter for op til 150 deltagere. Vejlsøhus Hotel og Konference center er en del af Ferskvandscentret.11jobnet3c108c79100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-22T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandSkanderborgEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandIkast-BrandeEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandSilkeborg3535966Vejlsøhus hotel og konferencecenter11Vejlsøvej 0518600SilkeborgDKDanmark0job@vejlsoehus.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent768434JobNet4996178499617810027-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3c108c79https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=3c108c79https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3c108c79&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3c108c79&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonVejlsøhus Hotel og konferencecenter søger kok1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361932962job@vejlsoehus.dkjob@vejlsoehus.dkDKDanmarkDKDanmark330090930Kok, cater eller ernæringsassistent - Kantinen, College360Robot Kantinen på College360, Bindslevs Plads søger en barselsvikar senest pr. 1. november 2019. Vi søger en faglært kok, cater eller ernæringsassistent, som i samarbejde med anden medarbejder kan stå for menuplanlægning og tilberedning af dagens måltider samt deltage i opvask og rengøring. I kantinen tilbydes hver dag et hjemmelavet frokosttilbud, stor salatbar samt mange valgmuligheder til den lette sult. Vi forventer, at du er stabil og fleksibel kan lide at have travlt i et miljø med mange unge mennesker er positiv, kreativ og serviceminded Ansættelsesforhold Stillingen er et barselsvikariat med ansættelse senest pr. 1. november 2019 og foreløbig frem til 31. oktober 2020. Stillingen er på 30 timer pr. uge. Primær arbejdstid er mellem kl. 7 og kl. 14 mandag-fredag. Andre tider kan forekomme. Kantinen følger skolens ferieplan. Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst. Vil du vide mere? Kontakt Kantineleder Bente Jensen på tlf. 28864073 eller mail bje@college360.dk Ansøgning Er du interesseret i et job på en dynamisk arbejdsplads blandt unge mennesker, så send din ansøgning og relevante papirer elektronisk ved at klikke på & 39 Søg jobbet& 39 . Bemærk, at vi ikke modtager ansøgninger pr. mail eller post. Ansøgningsfrist den 22. september 2019 kl. 23.00 College360 ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Om College360 College360 er Silkeborgs nye erhvervsskole og erhvervsgymnasium - en fusion mellem Silkeborg Business College og Teknisk Skole Silkeborg. College360 er med 1830 årselever og 240 ansatte Silkeborgs største ungdomsuddannelsesinstitution. Skolen tilbyder et bredt udbud af ungdomsuddannelser inden for håndværk, science, økonomi, markedsføring og sprog. Mange forskellige uddannelser af høj kvalitet i et inspirerende studiemiljø, hvor den enkelte elevs trivsel og udvikling er i centrum. Vi giver vores elever et solidt fagligt og personligt fundament, uanset om fremtidsdrømmen er en videregående uddannelse eller at komme hurtigt ud i erhvervslivet. www.College360.dk

Kantinen på College360, Bindslevs Plads søger en barselsvikar senest pr. 1. november 2019.

 

Vi søger en faglært kok, cater eller ernæringsassistent, som i samarbejde med anden medarbejder kan stå for menuplanlægning og tilberedning af dagens måltider samt deltage i opvask og rengøring.

 

I kantinen tilbydes hver dag et hjemmelavet frokosttilbud, stor salatbar samt mange valgmuligheder til den lette sult.

 

Vi forventer, at du

• er stabil og fleksibel

• kan lide at have travlt i et miljø med mange unge mennesker

• er positiv, kreativ og serviceminded

 

Ansættelsesforhold

Stillingen er et barselsvikariat med ansættelse senest pr. 1. november 2019 og foreløbig frem til 31. oktober 2020.

Stillingen er på 30 timer pr. uge.

Primær arbejdstid er mellem kl. 7 og kl. 14 mandag-fredag. Andre tider kan forekomme.

Kantinen følger skolens ferieplan.

Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst.

 

Vil du vide mere?

Kontakt Kantineleder Bente Jensen på tlf. 28864073 eller  mail bje@college360.dk

 

Ansøgning

Er du interesseret i et job på en dynamisk arbejdsplads blandt unge mennesker, så send din ansøgning og relevante papirer elektronisk ved at klikke på 'Søg jobbet'.

 

Bemærk, at vi ikke modtager ansøgninger pr. mail eller post.

 

Ansøgningsfrist den 22. september 2019 kl. 23.00

 

 

College360 ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

Om College360

College360 er Silkeborgs nye erhvervsskole og erhvervsgymnasium - en fusion mellem Silkeborg Business College og Teknisk Skole Silkeborg. College360 er med 1830 årselever og 240 ansatte Silkeborgs største ungdomsuddannelsesinstitution.

 

Skolen tilbyder et bredt udbud af ungdomsuddannelser inden for håndværk, science, økonomi, markedsføring og sprog. Mange forskellige uddannelser af høj kvalitet i et inspirerende studiemiljø, hvor den enkelte elevs trivsel og udvikling er i centrum. Vi giver vores elever et solidt fagligt og personligt fundament, uanset om fremtidsdrømmen er en videregående uddannelse eller at komme hurtigt ud i erhvervslivet.

www.College360.dk

College360Silkeborg2019-09-17T00:00:002019-09-22T00:00:00
330075710FULDTIDSSTILLING: KOK I AARHUSProfile Er du vores nye kok?Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant KöD Aarhus. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok. Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave således at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. Hvem er du?Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller cateringKan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenenHar et højt arbejdstempo og kan lide at have travltKlar på at møde udfordringer med en positiv indstillingEr glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker gæster såvel som kollegaerEn udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitudeEr både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdningVi tilbyder:En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udviklingUnikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementerGode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenetMedbestemmelse og ansvarGod løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoderLyder det som noget for dig? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV via knappen Send ansøgning . Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat. Se mere på vores ansøgersite: https: koedaarhus.brandero.comEr du vores nye kok?
Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant KöD Aarhus. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok.

Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave således at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse.

Hvem er du?
  • Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering
  • Kan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenen
  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning
Vi tilbyder:
  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementer
  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenet
  • Medbestemmelse og ansvar
  • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder
Lyder det som noget for dig? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV via knappen "Send ansøgning". Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat.




Se mere på vores ansøgersite: https://koedaarhus.brandero.com

ORS/Small/e836dab7_logo.pngKöD AarhusAarhus C2019-08-20T14:01:27.1002019-10-03T00:00:00
330072385Kokkeelev hos Restaurant Ombord i Aarhus CRobot Mangler du en dejlig læreplads i hjertet af Aarhus? Pa° Restaurant Ombord i Jægergårdsgade mangler vi snarest muligt en frisk kokkeelev til at indgå i et team på i alt 5 personer i køkkenet. Vi søger en elev, som sætter en ære i dejlig ærlig mad med fokus pa° de gode danske ra°varer sæsonen tilbyder. Vi tilbyder en læreplads med højt til loftet og vægter ærlighed og åbenhed - ligegyldigt titel. Nøgleordene er håndværk, hygge energi. Du skal være medvirkende til at skabe et højt niveau i vores køkken og bidrage til at opretholde vores standarder i restauranten. Arbejdsopgaverne er blandt andet: A la carte Selskaber Mad ud af huset Specialmenuer til div. arrangementer - inkl. 2 årlige elevaftener, hvor eleverne selv laver menuen og afvikler aftenen Arbejdstiden er weekend og aften. Vi har et professionelt, men uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på vores gæster og hinanden - med plads til smil og grin. Vi forventer: At du er engageret og elsker at lave mad (også gerne når du holder fri) Kan bevare overblikket i stressede situationer Er stabil og ansvarsbevidst Er i besiddelse af godt humør og er god til at samarbejde med andre Der udbetales løn efter overenskomst. Kørekort er ikke et must, men en fordel. Stillingen søger via: Job@restaurantombord.dk senest d. 31 8 2019, har vi den rigtige kandidat inden, ansætter vi :)

Mangler du en dejlig læreplads i hjertet af Aarhus?

Pa° Restaurant Ombord i Jægergårdsgade mangler vi snarest muligt en frisk kokkeelev til at indgå i et team på i alt 5 personer i køkkenet. Vi søger en elev, som sætter en ære i dejlig ærlig mad med fokus pa° de gode danske ra°varer sæsonen tilbyder.

Vi tilbyder en læreplads med højt til loftet og vægter ærlighed og åbenhed - ligegyldigt titel. Nøgleordene er håndværk, hygge & energi. Du skal være medvirkende til at skabe et højt niveau i vores køkken og bidrage til at opretholde vores standarder i restauranten.

Arbejdsopgaverne er blandt andet:

  • A la carte 
  • Selskaber 
  • Mad ud af huset 
  • Specialmenuer til div. arrangementer - inkl. 
  • 2 årlige elevaftener, hvor eleverne selv laver menuen og afvikler aftenen

Arbejdstiden er weekend og aften.

Vi har et professionelt, men uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på vores gæster og hinanden - med plads til smil og grin.

Vi forventer:

  • At du er engageret og elsker at lave mad (også gerne når du holder fri) 
  • Kan bevare overblikket i stressede situationer 
  • Er stabil og ansvarsbevidst
  • Er i besiddelse af godt humør og er god til at samarbejde med andre

Der udbetales løn efter overenskomst.

Kørekort er ikke et must, men en fordel.

Stillingen søger via: Job@restaurantombord.dk senest d. 31/8 2019, har vi den rigtige kandidat inden, ansætter vi :)

 

Restaurant OmbordAarhus C2019-08-14T00:00:002019-10-05T00:00:00
330071903Faglært kok til Hotel HedegaardenRobot Hotel Hedegaarden søger en faglært, erfaren og engageret kok, der skal være med til at gøre en positiv forskel også når det går rigtig stærkt. Vi tilbyder: Et dynamisk arbejdsmiljø Professionelle kolleger En sjov, spændende og travl arbejdsplads Vi forventer at: du er uddannet kok og brænder for faget og at din glæde for at lave god mad mærkes af både kolleger og gæster du er kvalitetsbevidst, og du kan både arbejde i et team og selvstændigt du er stabil og ansvarsbevidst og har hjertet med i dit arbejde Du indgår i køkkenets vagtplan og skal kunne mestre både det kolde og varme køkken til såvel a la carte, morgen- og frokostbuffet samt selskaber. Send mail med din ansøgning, hvis dette har fanget din interesse til: faktura@hotel-hedegaarden.dk Att: Tom Thomsen Ansøgningsfrist: snarest Tiltrædelse efter aftale

Hotel Hedegaarden søger en faglært, erfaren og engageret kok, der skal være med til at gøre en positiv forskel også når det går rigtig stærkt.

Vi tilbyder:

• Et dynamisk arbejdsmiljø

• Professionelle kolleger

• En sjov, spændende og travl arbejdsplads

Vi forventer at:

• du er uddannet kok og brænder for faget og at din glæde for at lave god mad mærkes af både kolleger og gæster

• du er kvalitetsbevidst, og du kan både arbejde i et team og selvstændigt

• du er stabil og ansvarsbevidst og har hjertet med i dit arbejde

Du indgår i køkkenets vagtplan og skal kunne mestre både det kolde og varme køkken til såvel a la carte, morgen- og frokostbuffet samt selskaber.

Send mail med din ansøgning, hvis dette har fanget din interesse til: faktura@hotel-hedegaarden.dk Att: Tom Thomsen

Ansøgningsfrist: snarest Tiltrædelse efter aftale

HOTEL HEDEGAARDEN A/SVejle2019-08-13T00:00:002019-09-27T00:00:00
330071858Sushi Daily Rander looking for Sushi chefsRobot Sushi Daily is the European market leader in full-service sushi bars inside hypermarket, and we are constantly expanding by opening new shops in Denmark and other 9 countries in Europe. Sushi Daily in Randers City is currently searching for full-time Sushi chefs. Necessary training will be provided if you don t have experience with Sushi before. Your main tasks: Preparing the fresh Sushi Preparation of raw products (fish and vegetables) You are responsible that your team follows the rules for hygiene and quality-control Check and accept fresh deliveries You could consult our customers with questions regarding our products What we expect from you: You must have European residence work permit in order work in Denmark. You are polite and gentle with our customers You consult our customers regarding questions to our products You act customer-oriented You love to work in a team If you are interested in a position, please send your application and resume to: sushidaily.randers@gmail.com

Sushi Daily is the European market leader in full-service sushi bars inside hypermarket, and we are constantly expanding by opening new shops in Denmark and other 9 countries in Europe. Sushi Daily in Randers City is currently searching for full-time Sushi chefs. Necessary training will be provided if you don’t have experience with Sushi before. 

Your main tasks:

  • Preparing the fresh Sushi
  • Preparation of raw products (fish and vegetables)
  • You are responsible that your team follows the rules for hygiene and quality-control
  • Check and accept fresh deliveries 
  • You could consult our customers with questions regarding our products

What we expect from you:

  • You must have European residence/work permit in order work in Denmark.
  • You are polite and gentle with our customers
  • You consult our customers regarding questions to our products
  • You act customer-oriented
  • You love to work in a team

If you are interested in a position, please send your application and resume to: sushidaily.randers@gmail.com

Sushi Daily RandersRanders SØ2019-08-13T00:00:002019-10-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok, cater eller ernæringsassistent - Kantinen, College360

College360

Silkeborg
Kantinen på College360, Bindslevs Plads søger en barselsvikar senest pr. 1. november 2019. Vi søger en faglært kok, cater eller ernæringsassistent, som i samarbejde med anden medarbejder kan stå for menuplanlægning og tilberedning af dagens måltider...
Indrykket:17. september 2019
Udløbsdato:22. september 2019

FULDTIDSSTILLING: KOK I AARHUS

KöD Aarhus

Aarhus C
Er du vores nye kok?Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant KöD Aarhus. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligne...
Indrykket:20. august 2019
Udløbsdato:3. oktober 2019

Kokkeelev hos Restaurant Ombord i Aarhus C

Restaurant Ombord

Aarhus C
Mangler du en dejlig læreplads i hjertet af Aarhus? Pa° Restaurant Ombord i Jægergårdsgade mangler vi snarest muligt en frisk kokkeelev til at indgå i et team på i alt 5 personer i køkkenet. Vi søger en elev, som sætter en ære i dejlig ærlig mad med...
Indrykket:14. august 2019
Udløbsdato:5. oktober 2019

Faglært kok til Hotel Hedegaarden

HOTEL HEDEGAARDEN A/S

Vejle
Hotel Hedegaarden søger en faglært, erfaren og engageret kok, der skal være med til at gøre en positiv forskel også når det går rigtig stærkt. Vi tilbyder: Et dynamisk arbejdsmiljø Professionelle kolleger En sjov, spændende og travl arbejdsplads Vi ...
Indrykket:13. august 2019
Udløbsdato:27. september 2019

Sushi Daily Rander looking for Sushi chefs

Sushi Daily Randers

Randers SØ
Sushi Daily is the European market leader in full-service sushi bars inside hypermarket, and we are constantly expanding by opening new shops in Denmark and other 9 countries in Europe. Sushi Daily in Randers City is currently searching for full-tim...
Indrykket:13. august 2019
Udløbsdato:1. oktober 2019