Vejlsøhus Hotel og konferencecenter søger kok

Vejlsøhus søger kun de bedste medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi spændende og udfordrende jobs, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange forskellige gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel - også når det går rigtig stærkt.

Som kok på Vejlsøhus vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Sammen med dine kolleger har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Vejlsøhus til det bedste valg.

Vores køkken laver maden fra bunden med udgangspunkt i sæsonens råvarer. Inspirationen kommer fra det gode danske køkken, men retterne tilberedes og anrettes i en mere nutidig og moderne udgave.

Stillingen ønskes besat medio august og vi holder jobsamtaler løbende.

Arbejdsopgaver:

  • Frokost buffet til vores kursister
  • Aften menu til vores kursister
  • Kontrol af råvarer
  • Opfyldning af buffeter i restauranten
  • Afvikling af selskaber
  • Morgenvagter og pause buffeter
  • Deltage i oplæring af vores dygtige kokkeelever
  • Bage til vores kage buffeter
  • A la carte til vores værelses gæster
  • Sunde buffeter til vores Outdoor gæster

Vi tilbyder:

  • En selvstændig stilling, hvor vi værdsætter, at man tør arbejde selvstændigt
  • Et harmonisk arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden, og sætter pris på forskelligheden blandt personalet.
  • Udover dig er vi tre kokkelever, en kok, en souschef og køkkenchef
  • Vi har et tæt samarbejde med Gl. Skovridergaard, som også er en del af Ferskvandscentret.
  • At blive en del af en flad organisation med fokus på gensidig feedback samt respekt for kollegers arbejde
  • Ordnede lønforhold og en pensionsordning ifølge Horesta overenskomst
  • Deltagelse i sociale arrangementer sammen med dine kolleger
  • At blive en del af et dygtigt hold i en spændende udvikling, hvor vi er stolte af det, vi leverer.

Vi forventer, at du:

  • Er faglært kok og brænder for dit fag
  • Kan arbejde selvstændigt
  • Faglig stolthed er et af dine nøgleord
  • Gerne vil være med til at gøre en positiv forskel og yde et godt værtskab over for hotellets gæster og dine kollegaer
  • Har en passion for mad og vin og værdsætter gode og friske råvarer
  • Kan bevare overblikket i stressede situationer
  • Er stabil, fleksibel og ansvarsbevidst
  • Har en god humoristisk sans, og et godt humør
  • Er god til at samarbejde på tværs af alle afdelinger
  • Ser en fordel i at have et varieret arbejdsskema med skiftende arbejdstider og weekendarbejde.

Skriftlig ansøgning sendes på mail til job@vejlsoehus.dk

Har du spørgsmål vedr. jobbet er du velkommen til at kontakte Benedikte Overby

på tlf. 89 21 21 35

Læs mere om hotellet på www.vejlsoehus.dk

Vejlsøhus Hotel og konferencecenter ligger midt i den smukke midtjyske natur hvor parken er en del af Aqua Akvarium og dyrepark.

På Vejlsøhus har vi skov og sø lige uden for døren - og det vil vi gerne udnytte. Vi tilbyder en række Sport & Outdoor aktiviteter, hvor du kan udfordre dig selv, få pulsen op og samtidig nyde den smukke natur.                                                                                                                                   

Hotellet rummer 49 værelser samt konferencefaciliteter for op til 150 deltagere.

Vejlsøhus Hotel og Konference center er en del af Ferskvandscentret.

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330032629Phoenix-3c108c7912019-06-03T00:00:00Vejlsøhus Hotel og konferencecenter søger kok

Vejlsøhus søger kun de bedste medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi spændende og udfordrende jobs, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange forskellige gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel - også når det går rigtig stærkt.

Som kok på Vejlsøhus vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Sammen med dine kolleger har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Vejlsøhus til det bedste valg.

Vores køkken laver maden fra bunden med udgangspunkt i sæsonens råvarer. Inspirationen kommer fra det gode danske køkken, men retterne tilberedes og anrettes i en mere nutidig og moderne udgave.

Stillingen ønskes besat medio august og vi holder jobsamtaler løbende.

Arbejdsopgaver:

  • Frokost buffet til vores kursister
  • Aften menu til vores kursister
  • Kontrol af råvarer
  • Opfyldning af buffeter i restauranten
  • Afvikling af selskaber
  • Morgenvagter og pause buffeter
  • Deltage i oplæring af vores dygtige kokkeelever
  • Bage til vores kage buffeter
  • A la carte til vores værelses gæster
  • Sunde buffeter til vores Outdoor gæster

Vi tilbyder:

  • En selvstændig stilling, hvor vi værdsætter, at man tør arbejde selvstændigt
  • Et harmonisk arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden, og sætter pris på forskelligheden blandt personalet.
  • Udover dig er vi tre kokkelever, en kok, en souschef og køkkenchef
  • Vi har et tæt samarbejde med Gl. Skovridergaard, som også er en del af Ferskvandscentret.
  • At blive en del af en flad organisation med fokus på gensidig feedback samt respekt for kollegers arbejde
  • Ordnede lønforhold og en pensionsordning ifølge Horesta overenskomst
  • Deltagelse i sociale arrangementer sammen med dine kolleger
  • At blive en del af et dygtigt hold i en spændende udvikling, hvor vi er stolte af det, vi leverer.

Vi forventer, at du:

  • Er faglært kok og brænder for dit fag
  • Kan arbejde selvstændigt
  • Faglig stolthed er et af dine nøgleord
  • Gerne vil være med til at gøre en positiv forskel og yde et godt værtskab over for hotellets gæster og dine kollegaer
  • Har en passion for mad og vin og værdsætter gode og friske råvarer
  • Kan bevare overblikket i stressede situationer
  • Er stabil, fleksibel og ansvarsbevidst
  • Har en god humoristisk sans, og et godt humør
  • Er god til at samarbejde på tværs af alle afdelinger
  • Ser en fordel i at have et varieret arbejdsskema med skiftende arbejdstider og weekendarbejde.

Skriftlig ansøgning sendes på mail til job@vejlsoehus.dk

Har du spørgsmål vedr. jobbet er du velkommen til at kontakte Benedikte Overby

på tlf. 89 21 21 35

Læs mere om hotellet på www.vejlsoehus.dk

Vejlsøhus Hotel og konferencecenter ligger midt i den smukke midtjyske natur hvor parken er en del af Aqua Akvarium og dyrepark.

På Vejlsøhus har vi skov og sø lige uden for døren - og det vil vi gerne udnytte. Vi tilbyder en række Sport & Outdoor aktiviteter, hvor du kan udfordre dig selv, få pulsen op og samtidig nyde den smukke natur.                                                                                                                                   

Hotellet rummer 49 værelser samt konferencefaciliteter for op til 150 deltagere.

Vejlsøhus Hotel og Konference center er en del af Ferskvandscentret.

 

 

Vejlsøhus søger kun de bedste medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi spændende og udfordrende jobs, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange forskellige gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel - også når det går rigtig stærkt. Som kok på Vejlsøhus vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Sammen med dine kolleger har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Vejlsøhus til det bedste valg. Vores køkken laver maden fra bunden med udgangspunkt i sæsonens råvarer. Inspirationen kommer fra det gode danske køkken, men retterne tilberedes og anrettes i en mere nutidig og moderne udgave. Stillingen ønskes besat medio august og vi holder jobsamtaler løbende. Arbejdsopgaver: Frokost buffet til vores kursister Aften menu til vores kursister Kontrol af råvarer Opfyldning af buffeter i restauranten Afvikling af selskaber Morgenvagter og pause buffeter Deltage i oplæring af vores dygtige kokkeelever Bage til vores kage buffeter A la carte til vores værelses gæster Sunde buffeter til vores Outdoor gæster Vi tilbyder: En selvstændig stilling, hvor vi værdsætter, at man tør arbejde selvstændigt Et harmonisk arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden, og sætter pris på forskelligheden blandt personalet. Udover dig er vi tre kokkelever, en kok, en souschef og køkkenchef Vi har et tæt samarbejde med Gl. Skovridergaard, som også er en del af Ferskvandscentret. At blive en del af en flad organisation med fokus på gensidig feedback samt respekt for kollegers arbejde Ordnede lønforhold og en pensionsordning ifølge Horesta overenskomst Deltagelse i sociale arrangementer sammen med dine kolleger At blive en del af et dygtigt hold i en spændende udvikling, hvor vi er stolte af det, vi leverer. Vi forventer, at du: Er faglært kok og brænder for dit fag Kan arbejde selvstændigt Faglig stolthed er et af dine nøgleord Gerne vil være med til at gøre en positiv forskel og yde et godt værtskab over for hotellets gæster og dine kollegaer Har en passion for mad og vin og værdsætter gode og friske råvarer Kan bevare overblikket i stressede situationer Er stabil, fleksibel og ansvarsbevidst Har en god humoristisk sans, og et godt humør Er god til at samarbejde på tværs af alle afdelinger Ser en fordel i at have et varieret arbejdsskema med skiftende arbejdstider og weekendarbejde. Skriftlig ansøgning sendes på mail til job@vejlsoehus.dk Har du spørgsmål vedr. jobbet er du velkommen til at kontakte Benedikte Overby på tlf. 89 21 21 35 Læs mere om hotellet på www.vejlsoehus.dk Vejlsøhus Hotel og konferencecenter ligger midt i den smukke midtjyske natur hvor parken er en del af Aqua Akvarium og dyrepark. På Vejlsøhus har vi skov og sø lige uden for døren - og det vil vi gerne udnytte. Vi tilbyder en række Sport Outdoor aktiviteter, hvor du kan udfordre dig selv, få pulsen op og samtidig nyde den smukke natur. Hotellet rummer 49 værelser samt konferencefaciliteter for op til 150 deltagere. Vejlsøhus Hotel og Konference center er en del af Ferskvandscentret.11jobnet3c108c79100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-22T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandSkanderborgEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandIkast-BrandeEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandSilkeborg3535966Vejlsøhus hotel og konferencecenter11Vejlsøvej 0518600SilkeborgDKDanmark0job@vejlsoehus.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent768434JobNet4996178499617810027-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3c108c79https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=3c108c79https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3c108c79&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3c108c79&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/15.jpgØnsker du et spændende job med varierende arbejdsopgaver? Hos Vejlsøhus hotel og konferencecenter er dette netop hvad du bliver mødt af.12007981Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361932962job@vejlsoehus.dkjob@vejlsoehus.dkDKDanmarkDKDanmark330035311Vejlsøhus Hotel og konferencecenter søger kokBasic Vejlsøhus Hotel og konferencecenter søger kok Vejlsøhus søger kun de bedste medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi spændende og udfordrende jobs, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange forskellige gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel - også når det går rigtig stærkt. Som kok på Vejlsøhus vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Sammen med dine kolleger har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Vejlsøhus til det bedste valg. Vores køkken laver maden fra bunden med udgangspunkt i sæsonens råvarer. Inspirationen kommer fra det gode danske køkken, men retterne tilberedes og anrettes i en mere nutidig og moderne udgave. Stillingen ønskes besat medio august og vi holder jobsamtaler løbende. Arbejdsopgaver: Frokost buffet til vores kursisterAften menu til vores kursisterKontrol af råvarerOpfyldning af buffeter i restaurantenAfvikling af selskaberMorgenvagter og pause buffeterDeltage i oplæring af vores dygtige kokkeeleverBage til vores kage buffeterA la carte til vores værelses gæsterSunde buffeter til vores Outdoor gæsterVi tilbyder: En selvstændig stilling, hvor vi værdsætter, at man tør arbejde selvstændigtEt harmonisk arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden, og sætter pris på forskelligheden blandt personalet.Udover dig er vi tre kokkelever, en kok, en souschef og køkkenchefVi har et tæt samarbejde med Gl. Skovridergaard, som også er en del af Ferskvandscentret.At blive en del af en flad organisation med fokus på gensidig feedback samt respekt for kollegers arbejdeOrdnede lønforhold og en pensionsordning ifølge Horesta overenskomstDeltagelse i sociale arrangementer sammen med dine kollegerAt blive en del af et dygtigt hold i en spændende udvikling, hvor vi er stolte af det, vi leverer.Vi forventer, at du: Er faglært kok og brænder for dit fagKan arbejde selvstændigtFaglig stolthed er et af dine nøgleordGerne vil være med til at gøre en positiv forskel og yde et godt værtskab over for hotellets gæster og dine kollegaerHar en passion for mad og vin og værdsætter gode og friske råvarerKan bevare overblikket i stressede situationerEr stabil, fleksibel og ansvarsbevidstHar en god humoristisk sans, og et godt humørEr god til at samarbejde på tværs af alle afdelingerSer en fordel i at have et varieret arbejdsskema med skiftende arbejdstider og weekendarbejde.Skriftlig ansøgning sendes via knappen Send ansøgning . Ansøgningsfrist: 22. juliAnsættelsesdato: 12. august Har du spørgsmål vedr. jobbet er du velkommen til at kontakte Benedikte Overby på tlf. 89 21 21 35 Læs mere om hotellet på www.vejlsoehus.dk Vejlsøhus Hotel og konferencecenter ligger midt i den smukke midtjyske natur hvor parken er en del af Aqua Akvarium og dyrepark. På Vejlsøhus har vi skov og sø lige uden for døren - og det vil vi gerne udnytte. Vi tilbyder en række Sport Outdoor aktiviteter, hvor du kan udfordre dig selv, få pulsen op og samtidig nyde den smukke natur. Hotellet rummer 49 værelser samt konferencefaciliteter for op til 150 deltagere. Vejlsøhus Hotel og Konference center er en del af Ferskvandscentret. Se mere på vores ansøgersite: https: vejlsoehus.brandero.comVejlsøhus Hotel og konferencecenter søger kok

Vejlsøhus søger kun de bedste medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi spændende og udfordrende jobs, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange forskellige gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel - også når det går rigtig stærkt.

Som kok på Vejlsøhus vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Sammen med dine kolleger har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Vejlsøhus til det bedste valg.

Vores køkken laver maden fra bunden med udgangspunkt i sæsonens råvarer. Inspirationen kommer fra det gode danske køkken, men retterne tilberedes og anrettes i en mere nutidig og moderne udgave.

Stillingen ønskes besat medio august og vi holder jobsamtaler løbende.

Arbejdsopgaver:

  • Frokost buffet til vores kursister
  • Aften menu til vores kursister
  • Kontrol af råvarer
  • Opfyldning af buffeter i restauranten
  • Afvikling af selskaber
  • Morgenvagter og pause buffeter
  • Deltage i oplæring af vores dygtige kokkeelever
  • Bage til vores kage buffeter
  • A la carte til vores værelses gæster
  • Sunde buffeter til vores Outdoor gæster
Vi tilbyder:

  • En selvstændig stilling, hvor vi værdsætter, at man tør arbejde selvstændigt
  • Et harmonisk arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden, og sætter pris på forskelligheden blandt personalet.
  • Udover dig er vi tre kokkelever, en kok, en souschef og køkkenchef
  • Vi har et tæt samarbejde med Gl. Skovridergaard, som også er en del af Ferskvandscentret.
  • At blive en del af en flad organisation med fokus på gensidig feedback samt respekt for kollegers arbejde
  • Ordnede lønforhold og en pensionsordning ifølge Horesta overenskomst
  • Deltagelse i sociale arrangementer sammen med dine kolleger
  • At blive en del af et dygtigt hold i en spændende udvikling, hvor vi er stolte af det, vi leverer.
Vi forventer, at du:

  • Er faglært kok og brænder for dit fag
  • Kan arbejde selvstændigt
  • Faglig stolthed er et af dine nøgleord
  • Gerne vil være med til at gøre en positiv forskel og yde et godt værtskab over for hotellets gæster og dine kollegaer
  • Har en passion for mad og vin og værdsætter gode og friske råvarer
  • Kan bevare overblikket i stressede situationer
  • Er stabil, fleksibel og ansvarsbevidst
  • Har en god humoristisk sans, og et godt humør
  • Er god til at samarbejde på tværs af alle afdelinger
  • Ser en fordel i at have et varieret arbejdsskema med skiftende arbejdstider og weekendarbejde.
Skriftlig ansøgning sendes via knappen "Send ansøgning".

Ansøgningsfrist: 22. juli
Ansættelsesdato: 12. august

Har du spørgsmål vedr. jobbet er du velkommen til at kontakte Benedikte Overby på tlf. 89 21 21 35

Læs mere om hotellet på www.vejlsoehus.dk

Vejlsøhus Hotel og konferencecenter ligger midt i den smukke midtjyske natur hvor parken er en del af Aqua Akvarium og dyrepark.

På Vejlsøhus har vi skov og sø lige uden for døren - og det vil vi gerne udnytte. Vi tilbyder en række Sport & Outdoor aktiviteter, hvor du kan udfordre dig selv, få pulsen op og samtidig nyde den smukke natur.

Hotellet rummer 49 værelser samt konferencefaciliteter for op til 150 deltagere.

Vejlsøhus Hotel og Konference center er en del af Ferskvandscentret.



Se mere på vores ansøgersite: https://vejlsoehus.brandero.com

ORS/Small/4b30f332_logo.pngVejlsøhus hotel og konferencecenterSilkeborg2019-05-31T12:00:10.0802019-07-04T00:00:00
330040935Silkeborghus søger 'madsnedker'Basic Kan du lide at lave mad, der smager, så du selv har lyst til at spise det hver dag, gerne sådan lidt mormoragtigt, så vil vi elske at byde dig velkommen til Silkeborghus. Du vil blive en del af et team på 3, som arbejder 10 til 19.30 eller 8.30 til 18 (søndag 8.30 til 13.30) efter en rullende vagtplan og hver 3. weekend 37 timer om ugen. Lyder ovennævnte til lige at være noget for dig vil vi glæde os til at modtage din ansøgning. Ansøgning sendes til silkeborg-hus@mail.dk og ansøgningsfristen er 26. juni 2019. For yderligere information om huset www.silkeborg-hus.dk, og for yderligere information om stillingen kontakt køkkenleder Morten Friedrichsen på 2993 7849.

Kan du lide at lave mad, der smager, så du selv har lyst til at spise det hver dag, gerne sådan lidt mormoragtigt, så vil vi elske at byde dig velkommen til Silkeborghus.

 

Du vil blive en del af et team på 3, som arbejder 10 til 19.30 eller 8.30 til 18 (søndag 8.30 til 13.30) efter en rullende vagtplan og hver 3. weekend 37 timer om ugen.

 

Lyder ovennævnte til lige at være noget for dig vil vi glæde os til at modtage din ansøgning.

 

Ansøgning sendes til silkeborg-hus@mail.dk og ansøgningsfristen er 26. juni 2019.

 

For yderligere information om huset www.silkeborg-hus.dk, og for yderligere information om stillingen kontakt køkkenleder Morten Friedrichsen på 2993 7849.

ORS/Small/ba0d177f_logo.jpegSilkeborghusSilkeborg2019-06-11T15:02:29.6232019-06-26T00:00:00
330011821Har du en Gastronaut i maven?Robot OM OS Gastro Catering er Viborgs næsten nye leverandør af frokostløsninger, arrangementer og events. Vi har fået en fantastisk start, og søger nu endnu en Gastronaut der kan hjælpe os videre mod endnu flere måltider i særklasse til vores mange kunder. Vi serverer mad, der er lavet fra bunden og hvor duft, smag, farver, sæson, variation og særligt økologi samt dyrevelfærd spiller en væsentlig rolle og således har vi, som den eneste privatejede cateringvirksomhed, Det Økologiske Spisemærke i bronze. Vi vil være Viborgs foretrukne madleverandør, med smagsoplevelser i særklasse. JOBBET Som en central del af et lille team, vil du først og fremmest skulle producere smagsoplevelser uden sidestykke i form af frokostleverancer til vores kunder. Produktion til arrangementer, events og take away indgår også i jobbet, det samme gør afviklingen af disse. Gennem din kreativitet og forståelse for råvarer, deltager du i planlægning af ugemenuer til leverancerne, ligesom du er sparringspartner på udviklingen af arrangement- og eventdelen. Egenkontrol og varebestilling hører med til jobbet i mindre omfang. DIN PROFIL Du er kok og kommer med erfaring fra restaurations- og evt. kantinebranchen. Dit hjerte banker for at arbejde med gode råvarer, som fortrinsvis er økologiske samt kød, der er dyrevelfærdsmærket. Du ved, at råvarer skal bruges, når de er i sæson så er de billigst og smager bedst. Er de ovenikøbet lokale, så belaster de også vores miljø mindre end hvis de kommer langvejs fra. Du ved, at inspiration ikke bare er noget man får det er noget man søger. Kørekort B VI KAN TILBYDE: Du ansættes på fuld tid i en spændende stilling med fokus på mad, hvor du har mulighed for at være med til at udvikle og præge fremtiden for Viborgs næsten nye madleverandør. Din arbejdstid vil være attraktiv som udgangspunkt mandag til fredag i dagtimerne, men der vil forekomme arrangementer og events udenfor dette tidsrum. Vi sørger for uniform og fodtøj til dig. Vi betaler dig en attraktiv løn, som afspejler dine kompetencer og erfaring. Du får en arbejdsplads, hvor du kan kombinere dine kvalifikationer, din kreativitet og få mange faglige udfordringer. Tiltrædelse: Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette. For mere info: Kontakt Gastronaut Jakob Brønd på 4246 3623 eller kontakt@gastro-catering.dk

OM OS Gastro Catering er Viborgs næsten nye leverandør af frokostløsninger, arrangementer og events. Vi har fået en fantastisk start, og søger nu endnu en Gastronaut der kan hjælpe os videre mod endnu flere måltider i særklasse til vores mange kunder. Vi serverer mad, der er lavet fra bunden og hvor duft, smag, farver, sæson, variation og særligt økologi samt dyrevelfærd spiller en væsentlig rolle og således har vi, som den eneste privatejede cateringvirksomhed, Det Økologiske Spisemærke i bronze. Vi vil være Viborgs foretrukne madleverandør, med smagsoplevelser i særklasse.

JOBBET

  • Som en central del af et lille team, vil du først og fremmest skulle producere smagsoplevelser uden sidestykke i form af frokostleverancer til vores kunder. Produktion til arrangementer, events og take away indgår også i jobbet, det samme gør afviklingen af disse.
  • Gennem din kreativitet og forståelse for råvarer, deltager du i planlægning af ugemenuer til leverancerne, ligesom du er sparringspartner på udviklingen af arrangement- og eventdelen.
  • Egenkontrol og varebestilling hører med til jobbet i mindre omfang.

DIN PROFIL

  • Du er kok og kommer med erfaring fra restaurations- og evt. kantinebranchen.
  • Dit hjerte banker for at arbejde med gode råvarer, som fortrinsvis er økologiske samt kød, der er dyrevelfærdsmærket.
  • Du ved, at råvarer skal bruges, når de er i sæson – så er de billigst og smager bedst. Er de ovenikøbet lokale, så belaster de også vores miljø mindre end hvis de kommer langvejs fra.
  • Du ved, at inspiration ikke bare er noget man får – det er noget man søger.
  • Kørekort B

VI KAN TILBYDE:

  • Du ansættes på fuld tid i en spændende stilling med fokus på mad, hvor du har mulighed for at være med til at udvikle og præge fremtiden for Viborgs næsten nye madleverandør.
  • Din arbejdstid vil være attraktiv – som udgangspunkt mandag til fredag i dagtimerne, men der vil forekomme arrangementer og events udenfor dette tidsrum.
  • Vi sørger for uniform og fodtøj til dig.
  • Vi betaler dig en attraktiv løn, som afspejler dine kompetencer og erfaring.
  • Du får en arbejdsplads, hvor du kan kombinere dine kvalifikationer, din kreativitet og få mange faglige udfordringer.

Tiltrædelse: Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette.

For mere info: Kontakt Gastronaut Jakob Brønd på 4246 3623 eller kontakt@gastro-catering.dk

Gastro Catering I/SViborg2019-06-04T00:00:002019-06-21T00:00:00
330011404Kok til Dirty Ranch SteakhouseRobot Dirty Ranch Steakhouse søger en engageret og frisk kok eller køkkenhjælper til vores team. Er du til kul, røg og store bøffer, og en arbejdsplads med godt sammenhold, mulighed for udvikling og selvstændighed? Så er det måske dig vi søger! Du skal kunne holde hovedet koldt i pressede situationer.Vi lægger stor vægt på højt humør, god humor og en uhøjtidelig omgangstone. Erfaring med grillstegning er en fordel.

Dirty Ranch Steakhouse søger en engageret og frisk kok eller køkkenhjælper til vores team. 

Er du til kul, røg og store bøffer, og en arbejdsplads med godt sammenhold, mulighed for udvikling og selvstændighed? Så er det måske dig vi søger!


Du skal kunne holde hovedet koldt i pressede situationer.
Vi lægger stor vægt på højt humør, god humor og en uhøjtidelig omgangstone.  
Erfaring med grillstegning er en fordel.  

Rudis-catering ApsHerning2019-06-04T00:00:002019-06-20T00:00:00
330011376Kok søges til Sophiendal GodsRobot Sophiendal Slotshotel søger kok På Sophiendal Slotshotel søger vi en erfaren, engageret og kreativ kok til ansættelse fra 1. april. Du vil blive en del af et lille men velfungerende team af passionerede fagfolk, som hver dag arbejder for at give vores gæster nogle fantastiske oplevelser. Som kok på Sophiendal Vil du sammen med hotellets øvrige ansatte arbejde med opgaver indenfor både la carte, konferencer, selskaber og forskellige arrangementer. Dine arbejdsopgaver vil strække hele vejen fra varemodtagelse til færdigt anretning sammen med administrative opgaver som menuplanlægning og egenkontrol. Vi kan tilbyde Et spændende job i smukke og historiske rammer med en udfordringer og varierende arbejdsdag i selskab med gode kollegaer. Vi tilbyder en arbejdsplads med godt arbejdsmiljø, samt en venlig, humoristisk, men professionel atmosfære. Vi har gode arbejdsforhold, fair løn og faste aftaler i forhold til timer og ferie. Vi søger En dygtig og engageret faglært kok med sans for detalje og passions for god mad. Vi forventer, at du er positiv indstillet, fleksibel, mødestabil og arbejdsom. Vi søger en kok der sammen med sine kollegaer kan give vores gæster nogle uforglemmelige oplevelser men som heller ikke er bange for, om nødvendigt, at give en hånd med i opvasken. Vi søger en teamspiller med et smil på læben som drømmer om at blive en del af en til tider travl arbejdsplads med gode kollegaer og kreativ frihed, så er det måske dig vi søger! Har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Hotelchef Heidi Clausen på tlf. 86 94 47 88 eller på mail: sophiendal@slotshotel.dk Send din ansøgning og cv på mail: dle@slotshotel.dk senest 15. Marts 2019 Ansættelse fra 1. maj 2019 eller efter aftale.

Sophiendal Slotshotel søger kok

På Sophiendal Slotshotel søger vi en erfaren, engageret og kreativ kok til ansættelse fra 1. april. Du vil blive en del af et lille men velfungerende team af passionerede fagfolk, som hver dag arbejder for at give vores gæster nogle fantastiske oplevelser.

Som kok på Sophiendal

Vil du sammen med hotellets øvrige ansatte arbejde med opgaver indenfor både á la carte, konferencer, selskaber og forskellige arrangementer.  Dine arbejdsopgaver vil strække hele vejen fra varemodtagelse til færdigt anretning sammen med administrative opgaver som menuplanlægning og egenkontrol.

Vi kan tilbyde

Et spændende job i smukke og historiske rammer med en udfordringer og varierende arbejdsdag i selskab med gode kollegaer. Vi tilbyder en arbejdsplads med godt arbejdsmiljø, samt en venlig, humoristisk, men professionel atmosfære. Vi har gode arbejdsforhold, fair løn og faste aftaler i forhold til timer og ferie. 

Vi søger

En dygtig og engageret faglært kok med sans for detalje og passions for god mad. Vi forventer, at du er positiv indstillet, fleksibel, mødestabil og arbejdsom. Vi søger en kok der sammen med sine kollegaer kan give vores gæster nogle uforglemmelige oplevelser men som heller ikke er bange for, om nødvendigt, at give en hånd med i opvasken. Vi søger en teamspiller med et smil på læben som drømmer om at blive en del af en til tider travl arbejdsplads med gode kollegaer og kreativ frihed, så er det måske dig vi søger!

Har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Hotelchef Heidi Clausen på tlf. 86 94 47 88 eller på mail: sophiendal@slotshotel.dk

Send din ansøgning og cv på mail: dle@slotshotel.dk senest 15. Marts 2019

Ansættelse fra 1. maj 2019 eller efter aftale. 

Danske Slotte F.M.B.A.Skanderborg2019-06-03T00:00:002019-06-20T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Vejlsøhus Hotel og konferencecenter søger kok

Vejlsøhus hotel og konferencecenter

Silkeborg
Vejlsøhus Hotel og konferencecenter søger kok Vejlsøhus søger kun de bedste medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi spændende og udfordrende jobs, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange forskellige gæster er i højsædet. Du skal være med...
Indrykket:31. maj 2019
Udløbsdato:4. juli 2019

Silkeborghus søger 'madsnedker'

Silkeborghus

Silkeborg
Kan du lide at lave mad, der smager, så du selv har lyst til at spise det hver dag, gerne sådan lidt mormoragtigt, så vil vi elske at byde dig velkommen til Silkeborghus. Du vil blive en del af et team på 3, som arbejder 10 til 19.30 eller 8.30 til ...
Indrykket:11. juni 2019
Udløbsdato:26. juni 2019

Har du en Gastronaut i maven?

Gastro Catering I/S

Viborg
OM OS Gastro Catering er Viborgs næsten nye leverandør af frokostløsninger, arrangementer og events. Vi har fået en fantastisk start, og søger nu endnu en Gastronaut der kan hjælpe os videre mod endnu flere måltider i særklasse til vores mange kunde...
Indrykket:4. juni 2019
Udløbsdato:21. juni 2019

Kok til Dirty Ranch Steakhouse

Rudis-catering Aps

Herning
Dirty Ranch Steakhouse søger en engageret og frisk kok eller køkkenhjælper til vores team. Er du til kul, røg og store bøffer, og en arbejdsplads med godt sammenhold, mulighed for udvikling og selvstændighed? Så er det måske dig vi søger! Du skal ku...
Indrykket:4. juni 2019
Udløbsdato:20. juni 2019

Kok søges til Sophiendal Gods

Danske Slotte F.M.B.A.

Skanderborg
Sophiendal Slotshotel søger kok På Sophiendal Slotshotel søger vi en erfaren, engageret og kreativ kok til ansættelse fra 1. april. Du vil blive en del af et lille men velfungerende team af passionerede fagfolk, som hver dag arbejder for at give vor...
Indrykket:3. juni 2019
Udløbsdato:20. juni 2019