Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Velfærdsrådgivningen søger to sagsbehandlende terapeuter


Kan du arbejde systematisk og helhedsorienteret? Vil du gerne bruge din viden og evner til god sagsbehandling og være med til at udvikle området indenfor Servicelovens § 112, 113 og 116 – hjælpemidler, forbrugsgoder og boligændringer?

Du skal være en aktiv medspiller i en meget ambitiøs og målrettet myndighedsafdeling, som består af 65 dedikerede medarbejdere. Vi løfter i samlet flok og stiller høje krav til hinanden samtidig med, at vi har et stor frihed og opbakning til at finde de rette løsninger for borgerne.

Vi samarbejder tværfagligt ud fra principperne omkring relationel koordinering, og vi er i en rivende udvikling for at indfri forventningerne omkring levering af en rehabiliterende indsats til borgerne i Hedensted Kommune. Afdelingen er dynamisk og hverdagen foranderlig, så jobbet kræver evnen til at jonglere flere igangværende dagsordener samt evnen til at prioritere egen arbejdsindsats.

Vi har en afvekslende arbejdsdag med mange udfordringer, hvor det handler om at give gode borgeroplevelser hver gang. Vi har en åben og imødekommende omgangstone. Vi lægger stor vægt på et positivt sind og forståelse for at arbejde i en politisk ledet organisation.

Arbejdsopgaverne består af sagsbehandling og råd- og vejledning, herunder hjemmebesøg hos borgerne. Vi har en modtageenhed, der betjener borgerne telefonisk hver dag i tidsrummet 9 – 13.

Vores nuværende terapeutgruppe er kendetegnet ved en bred faglighed og stor fleksibilitet, hvorfor vi kan tilbyde dig at få lov til at arbejde med lige netop dit interesseområde. Vi kan tilbyde dig en stilling, der indeholder de traditionelle arbejdsformer (sagsbehandling og hjemmebesøg) eller en stilling, hvor du skal arbejde med korterevarende borgerforløb, hvor du ofte vil kunne hjælpe borger videre med hurtig, telefonisk sagsbehandling.


Vi søger en ergoterapeut eller fysioterapeut, som:

  • Har erfaring med sagsbehandling
  • Gerne har erfaring med siddestillingsanalyser
  • Gerne har erfaring med boligændringer
  • Gerne har erfaring med hjælpemidler til børn
  • Kan lide og har flair for at arbejde med lovgivning
  • Er fleksibel og kan lide at have travlt
  • Er god til at kommunikere og formidle i skrift og tale og har flair for IT
  • Har humor og en positiv livsindstilling
  • Kan arbejde helhedsorienteret og tværfagligt

Løn i henhold til gældende overenskomst. Der kan forhandles kvalifikations- og funktionsløn.


Hvis du vil høre mere om stillingen, kan du kontakte sagsbehandlende ergoterapeut Runa Iversen tlf. 7991 8236 eller Leder i Velfærdsrådgivningen Signe Riktrup Jensen på tlf. 4046 7407.


Arbejdspladsen er placeret i Løsning mellem Hedensted og Horsens – tæt på motorvej E45. Stillingen er normeret til 34-37 timer.

Ansøgningsfrist d. 22. februar 2018

Ansættelsessamtaler afholdes i Løsning den d. 26. februar 2018.

 
Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her