Velfærdsrådgivningen søger to sagsbehandlende terapeuter

Om jobbetKan du arbejde systematisk og helhedsorienteret? Vil du gerne bruge din viden og evner til god sagsbehandling og være med til at udvikle området indenfor Servicelovens § 112, 113 og 116 – hjælpemidler, forbrugsgoder og boligændringer?

Du skal være en aktiv medspiller i en meget ambitiøs og målrettet myndighedsafdeling, som består af 65 dedikerede medarbejdere. Vi løfter i samlet flok og stiller høje krav til hinanden samtidig med, at vi har et stor frihed og opbakning til at finde de rette løsninger for borgerne.

Vi samarbejder tværfagligt ud fra principperne omkring relationel koordinering, og vi er i en rivende udvikling for at indfri forventningerne omkring levering af en rehabiliterende indsats til borgerne i Hedensted Kommune. Afdelingen er dynamisk og hverdagen foranderlig, så jobbet kræver evnen til at jonglere flere igangværende dagsordener samt evnen til at prioritere egen arbejdsindsats.

Vi har en afvekslende arbejdsdag med mange udfordringer, hvor det handler om at give gode borgeroplevelser hver gang. Vi har en åben og imødekommende omgangstone. Vi lægger stor vægt på et positivt sind og forståelse for at arbejde i en politisk ledet organisation.

Arbejdsopgaverne består af sagsbehandling og råd- og vejledning, herunder hjemmebesøg hos borgerne. Vi har en modtageenhed, der betjener borgerne telefonisk hver dag i tidsrummet 9 – 13.

Vores nuværende terapeutgruppe er kendetegnet ved en bred faglighed og stor fleksibilitet, hvorfor vi kan tilbyde dig at få lov til at arbejde med lige netop dit interesseområde. Vi kan tilbyde dig en stilling, der indeholder de traditionelle arbejdsformer (sagsbehandling og hjemmebesøg) eller en stilling, hvor du skal arbejde med korterevarende borgerforløb, hvor du ofte vil kunne hjælpe borger videre med hurtig, telefonisk sagsbehandling.

Din profilVi søger en ergoterapeut eller fysioterapeut, som:

  • Har erfaring med sagsbehandling
  • Gerne har erfaring med siddestillingsanalyser
  • Gerne har erfaring med boligændringer
  • Gerne har erfaring med hjælpemidler til børn
  • Kan lide og har flair for at arbejde med lovgivning
  • Er fleksibel og kan lide at have travlt
  • Er god til at kommunikere og formidle i skrift og tale og har flair for IT
  • Har humor og en positiv livsindstilling
  • Kan arbejde helhedsorienteret og tværfagligt
Løn og ansættelsesvilkårLøn i henhold til gældende overenskomst. Der kan forhandles kvalifikations- og funktionsløn.

Hvis du vil vide mereHvis du vil høre mere om stillingen, kan du kontakte sagsbehandlende ergoterapeut Runa Iversen tlf. 7991 8236 eller Leder i Velfærdsrådgivningen Signe Riktrup Jensen på tlf. 4046 7407.

AnsøgningArbejdspladsen er placeret i Løsning mellem Hedensted og Horsens – tæt på motorvej E45. Stillingen er normeret til 34-37 timer.

Ansøgningsfrist d. 22. februar 2018

Ansættelsessamtaler afholdes i Løsning den d. 26. februar 2018.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Ergoterapeut til Fysio- og Ergoterapien på Regionshospitalet Horsens, Medicinsk Gruppe

Fysio- og Ergoterapien

Fast stilling fra 1. april 2018, 32 timer pr. uge.Er du en ambitiøs og fagligt dygtig ergoterapeut? Har du gennemslagskraft samt en konstruktiv og engageret indstilling? Ser du muligheder frem for begrænsninger? Så er det dig, vi søger! Du vil primæ...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:11. april 2018

Luksuspleje søger hurtigst muligt en ergoterapeut i en tidsbegrænset periode på 20 timer ugentlig indtil d. 01.10.18

Luksuspleje ApS

Hedensted
Har du lyst til at arbejde på deltid som ergoterapeut hos en privat plejeleverandør? Målgruppens funktionsniveau spænder vidt og du skal have en bred vifte af de ergoterapeutiske opgaver. Det handler blandt om at kunne tilrettelægge individuelle beh...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:14. marts 2018

Ergoterapeut og Social- og Sundhedsassistent til nyoprettet daghjem for borgere med demens på Plejecenter Kildegården

Skanderborg Kommune

Odder
Vi søger 3 kollegaer til nyt daghjem for borgere med demens, et aflastningstilbud for pårørende. Vi stimulere borgerne gennem små aktiviteter en til en, eller i små grupper, og vægter det gode hverdagsliv. Du vil være med i opstarten udviklingen af ...
Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Ergoterapeut i RegionsRygcentret - Forskningsenhed for Sygemeldte, Diagnostisk Center, Regionshospitalet Silkeborg

Diagnostisk Center

Silkeborg
En stilling som barselsvikar i 9 måneder med mulighed for forlængelse som ergoterapeut koordinator ved Hospitalsenheden Midt, Forskningsenhed for Sygemeldte, Regional Rygklinik, Regionshospitalet Silkeborg, er ledig til besættelse pr. 1. maj 2018 el...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Ergoterapeut søges til psykoseafsnit P3 pr. 1. april 2018

AUH Afd P - Sengeafsnit P3

Aarhus
Ergoterapeut søges til psykoseafsnit P3, AUH RisskovFuldtidsstilling i primært dagvagt men en fast aftenvagt hver uge.Ansættelse 1. april 2018 gerne tidligere Afsnit P3 er åbne afsnit med mulighed for skærmet afsnit, der varetager patienter med psyk...