Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Velfungerende team søger ny kollega

Vi har travlt, og derfor søger vi en ny kollega på fuld tid per 1. februar 2020.

Trives du med en travl hverdag, er du dygtig og engageret, så er stillingen måske noget for dig.

Du bliver en del af en gruppe på 17 sekretærer, hvoraf de 6 har funktion i Endoskopisk Afsnit. Sekretærerne i afsnittet arbejder i rul med forskellige opgaver, men har samtidig faste og mere specialiserede opgaver hver især.

Endoskopisk Afsnit

Endoskopisk afsnit er en del af Organ- og Plastikkirurgisk afdeling og er en effektiv, tværfaglig enhed hvor der udføres endoskopisk udredning og behandling af såvel elektive som akutte patienter. Aktiviteten udgør 6-7000 skopier pr år, fordelt på især gastroskopier og koloskopier En hovedopgave i Endoskopisk Afsnit er at sikre udredning af patienter for kræft i mavetarmkanalen, især tyk- og endetarm, indenfor pakkeforløbenes korte ventetider.

En del af aktiviteten udgøres af screeningsskopier af borgere med positiv undersøgelse for blod i afføringen i forbindelse med tarmkræftscreeningen.  

Tarmscreeningssekretariatet

Det Regionale tarmsscreenings-sekretariat udgør en del af Endoskopisk Afsnittet.

I 2014 blev den nationale strategi for tarmkræftscreening udrullet og alle borgere mellem 50 og 74 år tilbydes at indgå i screeningen.

Det Regionale tarmscreenings-sekretariat er placeret ved Organ- og Plastikkirurgisk Afdeling, Vejle Sygehus og administrerer booking og indkaldelser til koloskopi på de fire af regionens sygehuse, som varetager screeningsskopier. Endvidere varetages registrering af ydelser og besvarelse af regionens screeningstelefon. Endelig er der overlap i opgaveløsningen til den endoskopiske enhed.

Vi tilbyder

 • Mulighed for løbende kompetenceudvikling
 • Ledelse af ledende lægesekretær
 • Godt tværfagligt arbejdsmiljø og høj medarbejder- og patienttilfredshed
 • Godt socialt fællesskab

Opgaverne

De primære opgaver vil være:

 • Diverse registreringer for endoskopien og screeningssekretariatet, herunder kræftpakkeregistrering og registrering af udredningsretten
 • Booking af tider og indkaldelse af nyhenviste patienter og kontrolpatienter
 • Diverse administrative opgaver
 • Mange telefoniske henvendelser, som kræver venlig imødekommenhed og der vil forekomme spørgsmål af sygeplejemæssig karakter, som man kvalificeres til at varetage
   
  Du skal påregne afløsning i patientmodtagelsen, og du kan forvente, at der over en periode på 6 måneder vil være omkring 8 vagter til kl. 18 i vores reception.
  Vi er gode til at hjælpe hinanden på tværs af afsnittene i afdelingen, derfor kan det påregnes at man ved særlige lejligheder afløser i andet afsnit.

Din profil
Du er uddannet lægesekretær (ufravigeligt krav), er faglig dygtig og indstillet på løbende udvikling af dine kompetencer efter afdelingens behov. Desuden har du gode IT-kundskaber og kendskab til Cosmic vil være en fordel.
 
Som person er du:

 • Omhyggelig og serviceminded
 • Ansvarsbevidst og arbejder både selvstændigt og struktureret
 • Fleksibel og kan lide at arbejde med mange forskellige opgaver i en travl hverdag
 • God til at kommunikere med borgere, kolleger og samarbejdspartnere
   

Afdelingen

Organkirurgisk Afdeling har ca. 150 ansatte og er en dynamisk arbejdsplads med fokus på høj kvalitet og effektive udrednings- og behandlingsforløb (kræftpakkeforløb). Vi er en specialafdeling med særligt fokus på kræftbehandling. Blandt kerneopgaverne er udredning og kirurgisk behandling af de tre store kræftsygdomme: Tarmkræft, bryst- og hudkræft.
Hvis du vil vide mere
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende lægesekretær Sandra Grib Christiansen på telefon 7940 5625 eller sandra.grib.christiansen@rsyd.dk
 
Ansøgningsfrist: Den 15. januar 2021.  
Samtaler forventes afholdt den 20. januar 2021.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.