Ventilationsberegner søges til Kemp & Lauritzen

Beregner med fokus på at leve op til kundernes forventninger 

Har du erfaring med ventilationsberegning samt erfaring med beregning af større projekter, så har du nu mulighed for at blive en del af Danmarks største tekniske installationsvirksomhed med over 2.000 medarbejdere og spidskompetencer inden for samtlige tekniske fagområder, hvor der tilbydes alle former for løsninger på tværs af fag. Du bliver en del af Kemp & Lauritzens tekniske entepriseafdeling i Tilst, hvor du vil referere til lederen af ventilationsafdelingen. Du vil få ansvaret for at beregne tilbud, som matcher kundernes forventninger, og det er derfor vigtigt, at du som person har stort fokus på kunderne og er målrettet mod at finde frem til de enkelte kunders behov. 

Professionel og omhyggelig

Du er en omhyggelig person med en god struktur, og typen der aktivt opsøger  ny viden. Du har muligvis en kreativ tankegang, så du sammen med Kemp & Lauritzen kan skabe mere værdi for kunderne. Du er professionel i din tilgang med kunder, da du som beregner sørger for den gode oplevelse samt levering af de rette tilbud for kunden og for virksomheden. Du har erfaring med beregning, risikovurdering samt fastlæggelse af tilbudsstrategier ved større projekter, nærmere betegnet projekter over 5 millioner, da det hovedsageligt er denne type af opgaver, du vil komme til at arbejde med. Herudover kan jobbet  indbære hjælp til udførelsesopgaver, hvor du fx vil skulle stå for udarbejdelse af skriftligt materiale i forbindelse med tilbud.

Du er sandsynligvis  uddannet ingeniør, maskinmester eller lignende, men vigtigst af alt er din erfaring.  Det er væsentligt, at du   har en solid viden inden for ventilation og har opnået kendskab til det tekniske aspekt. Har du projekteringserfaring, er dette et plus. 

Samarbejde på tværs af fag

Der er tale om en nøglerolle, i og med du   som beregner har   stor    betydning for  virksomhedens position og indtjening, og du vil opleve en stor mulighed for præge procedurer og få en høj grad af indflydelse.   Du vil blive del af en virksomhed med en stærk teamånd, hvor man hjælper hinanden på tværs af organisationen. Kemp & Lauritzen er Danmarks største tekniske installationsvirksomhed, og der tilbydes alle former for løsninger på tværs af fag, og derfor vil du blive en del af et favnende team, hvor alle hjælper alle for at opnå det bedste resultat. Kemp & Lauritzen har  til formål at forbedre kundernes forretning, og deres ydelser målrettes  efter kundens behov, hvad enten det drejer sig om enkeltstående projekter, unikke faglige specialer eller omfattende tværfaglige tekniske entrepriser. 

Rekrutteringen varetages af betterpeople

Er du interesseret i stillingen, så upload din ansøgning og dit CV via linket her på siden.  Stillingen er til besættelse snarest muligt, så ansøgninger vil blive behandlet løbende. Vi venter dog gerne på det rette kandidat. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte betterpeoples direktør Claus Bak på tlf.: +45 5383 4994 eller på e-mail: cb@betterpeople.dk eller Team Lead Maria Faber på +45 5382 4466 eller mf@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. 

(C) betterpeople A/S 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Projektberegner til nedbrydning

Højen Maskinstation ApS

HØJEN nedbrydning søger dygtig og erfaren tilbudsberegner bygningskonstruktør. Har du lyst til at blive en del af vores lille familie?, sætter du en ære i dit arbejde?, er du en god og loyal kollega?, kan du arbejde struktureret og selvstændigt med ...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:5. maj 2018

TILBUDSBEREGNER

Kolbeck Vikar & Rekruttering ApS

ET JOB MED FAGLIG OG PERSONLIG UDVIKLING J. Jensen A S er en af Danmarks største nedrivningsvirksomheder og du vil få et job med udfordringer både personligt og fagligt. Til ny afdeling i Viborg søger vi for J. Jensen A S en dygtig tilbudsberegner, ...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:26. maj 2018