Gem job

Ventilationsmontør

Ventilationsmontør

Kliplev VVS og Sydventilation A/S søger dygtig ventilationsmontør

Vi vækster og har travlt, derfor søger vi en dygtig og alsidig ventilationsmontør, som også kan og vil hjælpe vvs’erne på pladsen. Vi arbejder i hele Danmark, og du kører ud fra din egen Bopæl. Vi har en del større projekter især på Sjælland og søger derfor en montør som er indstillet på at ligge ude.

Om dig

Du er uddannet indenfor ventilation, har erfaring og kan indregulere anlæggene. Du er grundig, har en god ordens- og detaljesans, er alsidig og villig til at hjælpe din vvs-kollega på pladsen. Du kan selv planlægge din arbejdsdag og prioritere dine opgaver og tager ansvar for det arbejde du udfører. Herudover er du kendetegnet ved:

  • At have en naturlig interesse for den tekniske udvikling i branchen, hvor du er interesseret i at tilegne dig ny viden.
  • At du udviser god service, og er høflig over for vores kunder
  • At du er omstillingsparat og i stand til at træffe beslutninger på egen hånd
  • At du trives i et ungt og dynamisk arbejdsmiljø
  • At du har kørekort

Om jobbet

Som ventilationsmontør arbejder du med forskellige opgaver inden for faget. Vi lægger vægt på ansvarlighed, og det forventes, at du følger dine sager til ”dørs”. Arbejdsopgaverne er brede og spænder over alt fra større renoveringer af ejendomme til nybyggeri. Vi ligger stor vægt på vores kvalitetssikring som skal dokumenteres og udfyldes dagligt på computer.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en selvstændig fast stilling i en mellemstor virksomhed, der er præget af et uhøjtideligt arbejdsmiljø og en høj grad af tillid til den enkelte medarbejder. Vi tilbyder gode muligheder for efteruddannelse og høj grad af fleksibilitet i jobbet. Løn efter kvalifikationer.

Arbejdstider

Vi stiller fuld servicevogn med værktøj til rådighed, og du kører ud fra din bopæl. Normal arbejdstid er mandag-torsdag kl. 7-17.00 og fredag FRI.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt.

Send din ansøgning på mail: info@kliplev-vvs.dk

Med venlig hilsen
Kliplev VVS og Sydventilation

 

 

info@kliplev-vvs.dk 
www.kliplev-vvs.dk


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.