Ventilationsmontør Søges

Ventilationsmontører søges.

Vi søger ansvarsbevidste, stabile, flexible, kundevenlige montører med gåpåmod som kan arbejde selvstændigt og er gode til tegningslæsning, til at indgå i vores team som er på 20 mand.

Arbejdet er mest i København og både på store pladser f.eks. Rigshospitalet og på små pladser.

Vi arbejder en del på bonus-akkord med gode indtjeningsmuligheder og arbejder typisk i hold af 2 montører. Vi har 2 ansættelsesformer enten med firmabil og kørsel eller med mødetillæg i Hovedstaden.

Vi mangler også en god ventilationsmontør i området omkring Skiby/Frederikssund/Roskilde til een af vore montør.

Vores søsterselskab på  Fyn / Jylland er på ca. 30 medarbejdere og vi har referencer fra mange store sager såsom Fields, Fisketorvet,City2, Novo Nordisk,Eurofines, OUH Odense m.fl. ( se evt. http://www.jkvent.dk )

Vi laver udelukkende ventilation og er specialister på området.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

VVS-montør

Schönebeck GVS Teknik a/s

Helsingør
VVS-montør søges pr start februar til service.Vi søger en uddannet VVS montør til service samt større opgaver.Vi forventer:- du er mødestabil og i besiddelse af en faglig stolthed.- du har interesse for dit arbejde og kan arbejde selvstændigt.- du h...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:31. januar 2018

VVS'er søges til Rigshospitalet Blegdamsvej

Center for Ejendomme

Hillerød
Har du lyst til at hjælpe vore øvrige VVS ere med at få huset til at fungere? Og brænder du for at levere en høj grad af sikkerhed for at de forskellige forsyninger altid fungerer, på brugernes betingelser. Så er du måske vores nye kollega. Om os He...