Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ventilationteknikere

Vores kunde leder efter de helt særlige ventilationsteknikere til at servicere store erhvervskunder. Denne virksomhed har et arbejdsmiljø, der er banebrydende. Du vil træde ind i en fantastisk organisation, hvor du er medskaber og bidrager fagligt og personligt. Empatisk ledelse og en struktureret arbejdsstil kendetegner stemningen, og din arbejdsdag vil derfor være herefter: - struktureret og rummelig. 
 
Du er selv med til at forme din dag indenfor de rammer, der er etableret. 
 
Arbejdsopgaver:
Kunderne er spændende erhvervskunder såsom Københavns Kommune, Novo, Velux, m.fl. Din hverdag er derfor altid i interessante omgivelser, utrolig alsidige og kan indeholde opgaver inden for servicering, indregulering, fejlfinding og programmering på klima- og ventilationsanlæg.
 
Den rette person:
Du er uddannet ventilationstekniker. 
 
For at agere i et felt, hvor måden du håndterer kunden på er alfa og omega, vil dine personlige værdier være med til at skabe din arbejdsdag. Din positive livsholdning vil smitte af på dine kollegaer og omvendt, du sætter dig instinktivt i kundens sted, og dermed vil din hjælpsomhed give genlyd blandt andre kunder. Du tænker og træffer selvstændige beslutninger, men ved at dine kollegaer er med dig, og du arbejder i et team af dygtige folk. 
 
Ansøgning:
Udfyld ansøgningformularen og vedhæft ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her