Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Verdens bedste pædagog til verdens bedste børnehus!

Stensmosen søger uddannet pædagog, 32 timer om ugen.

Vi er et integreret børnehus med cirka 20 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn, samt 12 fastansatte medarbejdere. I Albertslund kommune er mindst 70% af personalet uddannet.
Vi søger dig, der har en anerkendende og professionel tilgang til arbejdet med børn, og som vægter samarbejdet med kollegerne højt. Du kan arbejde selvstændigt, og fungerer godt i teams. Du er nysgerrig og lyttende, men kan også holde fast i din egen gode idé. Vi har et godt arbejdsklima og forventer, du også bidrager til det.

Du har nok ikke været uddannet i mange år, og har lyst til at udvikle dig sammen med andre dygtige kolleger. Måske har du et særligt fagområde, der interesserer dig? Du er fleksibel, både med mødetider og hvor i huset der er brug for dig. Lige nu ligger din stilling i børnehaven, men vi er alle ansat i huset.

I Stensmosen er vi meget bevidste om, at børn har brug for nærvær og voksne der ser og følger deres initiativer. Vi er her for børnene, og glemmer det aldrig. Vi kommer en del ud af huset og på legepladsen, hvor vi blandt andet laver bål og leger gemmeleg. En uge om året er vi på Børnefestuge, en mangeårig Albertslund tradition. I hverdagen har vi meget fokus på sprog og legerelationer, samt at barnet mærker og kender sig selv. Vi har fordybelse i aldersopdelte gruppe, hvor vi arbejder med planlagte aktiviteter og tager på ture ud af huset.

Vi har et godt og tæt forældresamarbejde. Forældrene i Stensmosen oplever, det er deres hus, og bidrager gerne på alle mulige måder til at børnene trives og har det sjovt.

Tjek vores hjemmeside: http://www.stensmosen.albertslund.dk/ . Her får du et indtryk af Stensmosen.
Du er også meget velkommen på besøg, ring blot og aftal det med Bettina eller Helene, på 43 64 03 69.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst, samt principperne om Ny Løn.

Ansøgningsfrist d. 16/2 2018. Tiltrædelse hurtigst muligt fra 1/3.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her