Verdens bedste receptionist

På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære.  
Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange.  
Derfor søger vi nu en receptionist, som kan hjælpe os videre med den ambition.  
 
Profil  
Vi søger en dygtig og arbejdsom receptionist til vores hovedomstilling. Du får ansvar for telefonbetjening fra kl. 7.30– 15.00. Din primære opgave er at besvare og omstille alle indgående opkald til medarbejdere rundt omkring på vores mange adresser. Opgaven kræver en person, som hver dag ønsker at yde en optimal service til alle de personer, der kontakter os pr. telefon med mange forskellige behov. Da vi får mange opkald, skal du kunne håndtere perioder med højt arbejdstempo.  
 
Som receptionist skal du løfte opgaven præcist og serviceminded og samtidig hjælpe os med at udvikle vores betjening. Der kan forekomme andre mindre opgaver såsom opdatering af kontaktlister. Hvis du har erfaring med chatfunktioner og andre digitale kommunikationsplatforme, f.eks. Facebook, må du gerne skrive det i din ansøgning.  
 
Om os  
Stillingen ligger i enheden Kommunikation & Ledelsessekretariat, hvor vi løser en række opgaver i relation til kommunikation, markedsføring, ledelsesbetjening, strategiske udviklingsopgaver og en række ad-hoc opgaver?
 
Om dig  
Vi forestiller os, at du er  
• uddannet kontorfunktionær  
• i stand til at have mange bolde i luften – men også at du får dem i mål  
• selvstændig og opsøgende samt god til at sætte dig ind i nye ting  
• en positiv team-player, der også kan levere på egen hånd  
• god til at kommunikere med mange forskellige slags mennesker  
• naturligvis en habil bruger af Office-pakken (Excel, Word, PowerPoint)  
• flydende dansk i skrift og tale, samt engelsk på konversationsniveau  
 
Gode udviklingsmuligheder  
Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse - også af dig. NEXT’s mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.  
 
Ansættelsesvilkår  
Stillingen er på fuldtid og placeret i Valby. Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem HK/OAO-S og Finansministeriet. Vi ønsker, du begynder den 1. marts 2018 eller snarest muligt.  
Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
 
Ansøgning  
Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket. Der afholdes ansættelsessamtaler den 27. februar 2018.  
 
 
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

Receptionist Afløser, hotel

Copenhagen Go Hotel

Receptionist, hotel Copenhagen GO Hotel er et budgethotel i Tårnby, tæt på togstation og lufthavnen. Hotellet tilbyder 123 rene og velfungerende værelser, hvor personalets venlighed og service er i fokus for gæsten. Der tilbydes morgenmad og en lill...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Receptionister til CABINN København

CABINN

København
Vi søger både fuldtids- og deltidsreceptionister samt afløsere til vores tre hoteller - City, Scandinavia og Express. Så brænder du for at yde en ekstraordinær service, kan du slet ikke lade være med at smile, og kan du se dig selv i et ungt og inte...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Receptionist

Personalehuset A/S

København
Er du smilende, imødekommende, serviceminded, struktureret og forandringsparat så har vi måske jobbet til dig? Til større, velrenomeret virksomhed søger Personalehuset en præsentabel og fleksibel receptionist, som får ansvaret for at modtage besøgen...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

Receptionist/piccoline søges til international konsulentvirksomhed i København

RED ASSOCIATES A/S

København
ReD Associates er en strategi konsulentvirksomhed med ca. 80 konsulenter fordelt på 3 kontorer i hhv. København, New York og London. Vi søger til vores kontor i København en serviceminded receptionist piccoline med tiltrædelse så hurtigt som mulig.O...