Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Verdo søger to motiverede elektrikerlærlinge til afdeling i Aarhus

Ønsker du en spændende og udfordrende læreplads som elektriker i Aarhus med hele Østjylland som din arbejdsplads, så se her!

Hos Verdo er du selv med til at sætte rammerne for din læretid, og har derfor et stort medansvar for egen læring. Du vil i samarbejde med Verdo få en uddannelse, som kan anvendes bredt i dit videre karriereforløb. Vi kan tilbyde dig praktik med perioder på byggepladser, med serviceopgave, store og små renoveringsopgaver, opgaver på nybyg af blandt andet boliger og kontorbygninger, opgaver med tele/fiber samt teknisk infrastruktur og meget mere. Du vil hos Verdo blive en del af et stærkt, dygtigt og uformelt team. Arbejdsdagen vil være afvekslende, både hvad angår arbejdsopgaver og arbejdsmængde, hvilket vil give mange både personlige og faglige udfordringer.

Dine kvalifikationer
Du skal have bestået eller forventer at bestå relevant grundforløb med et tilfredsstillende resultat.
Du har hænderne skruet rigtigt på, besidder ordenssans og har gode samarbejdsevner. Dertil har du først og fremmest lyst og evner til at tage en håndværkeruddannelse i et team bestående af dygtige og faglærte medarbejdere.

Hvem er du?
Du har ovenstående kvalifikationer, og er derudover en målrettet, positiv, energisk og struktureret person, der brænder for at blive udfordret. Du vil tage et ansvar, og du forstår at kunne møde til tiden. Du kan indgå i samarbejde med andre, men kan også arbejde selvstændigt, når det kræves.

Sådan søger du
Stillingen søges elektronisk ved at bruge vores ansøgningsknap, hvorefter du kan vedhæfte ansøgning, eksamensbeviser, CV mv. Vi modtager ikke skriftlige ansøgninger pr. post eller mail.
Vi vil løbende kalde til samtale og ansatte nye lærlinge til vores team.

For yderligere information kan servicechef Mike Hiltmar kontaktes på mobiltelefon 4174 4260.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.