Vestbo søger 1 social- og sundhedsfaglig kollega 01.04.2018

Vestbo søger 1 social- og sundhedsfaglig kollega til tværfagligt samarbejde med ansættelse den 1. april 2018 eller snarest muligt.
Vestbo forandrer og udvikler sig som botilbud. Vi arbejder på at blive Danmarks bedste botilbud og arbejdsplads. Derfor har vi brug for endnu flere faglig bevidste og engagerede pædagoger, som vil være en del af vores udvikling og forandring. Hvis du vil være med til denne forandringsproces, og kan du se dig selv i et tværfagligt samarbejde, vil vi give dig muligheden for at være på en dynamisk arbejdsplads, hvor flere spændende temaer præger vores organisation. Her vil vi gerne have, at alle byder ind med deres faglighed og samtidig er åbne, lyttende og vil gerne lære af andre kollegaer.
Vi arbejder rehabiliterende omkring den enkelte borger, hvor DET samarbejde skal være synligt i hverdagen for borgeren. Når vi siger, at borgeren skal være i centrum i eget liv, går vi ud fra sætningen: ”intet om mig - uden mig”.
På Vestbo er vi optaget af, at have en professionel tilgang i vores arbejde, hvor vi inddrager forskellige redskaber for at kunne nå rundt om det hele menneske. Vi er ikke bange for at være detektiver på vores egen rolle som fagpersoner, og inddrager gerne det vigtige spørgsmål som:” Hvem er jeg, der har ret til at bestemme over dig”.
Den nærmeste udviklingszone er vores redskab i hverdagen, hvor vi i samarbejde med borgeren, har relevante udviklingsperspektiver for øje. Der hvor borgeren føler sig hørt og set som medskaber i eget liv. Borgerens ressourcer og motivationsfaktorer er drivkraften i disse processer, hvor vi støtter og guider alt efter, hvad der er behov for.
Vi benytter os af pædagogiske redskaber som Marte Meo, neuropædagogiske screeninger og forudsætningsanalyser som er med til at belyse vores indsats områder.
På Vestbo arbejder vi tværfagligt, hvor det anses for naturligt at byde ind med alle faglige perspektiver i forhold til alle borgere. Vores arbejdsdag er tilrettelagt således, at vi koordinerer fælles så hverdagens indhold er alles ansvar og alle føler samarbejdets relevans. Derfor ønsker vi endnu mere tværfagligt samarbejde, således vi kan tilbyde borgeren det bedste af det hele.
Vi har brug for en socialfaglig kollega, der kan arbejde dag/aften/nat. Vi har en fast stilling på 32 timer, så er du pædagog, social og sundhedsassistent eller ergoterapeut, så har du mulighed for at komme i betragtning til stillingen. Stillingen er pt. tilknyttet matriklen Fælleshåb, og du er ansat på Vestbo.
Vi ser frem til at høre fra dig. Hvis du har spørgsmål omkring stillingerne er der mulighed for at kontakte afdelingsleder Anja Munk på telefon 51 33 26 80 og inden for normal kontortid.
Ansøgningsfristen er den 25. februar 2018 og der forventes afholdelse af samtaler den 2. marts 2018.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
Efter gældende praksis i Middelfart Kommune indhentes der straffeattest.

Overvejer du at søge job i Middelfart Kommune? Så går du måske også i tanker om at flytte hertil. Kontakt vores bosætningskonsulent Anne Marie Klausen på tlf. 2240 0049 eller annemarie.klausen@middelfart.dk og hør hvad Middelfart kan tilbyde dig og din familie. Læs mere på http://tilflytter.middelfart.dk/


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:24. januar 2018
Udløbsdato:24. februar 2018

Vestbo søger 1 social- og sundhedsfaglig kollega 01.04.2018

Middelfart Kommune

Middelfart
Vestbo søger 1 social- og sundhedsfaglig kollega til tværfagligt samarbejde med ansættelse den 1. april 2018 eller snarest muligt. Vestbo forandrer og udvikler sig som botilbud. Vi arbejder på at blive Danmarks bedste botilbud og arbejdsplads. Derfo...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Social- og sundhedsassistent til hjemmeplejegruppe Middelfart/Strib

Middelfart Kommune

Middelfart
Da en af vore dygtige assistenter er blevet optaget på sygeplejerskeuddannelsen søger vi ny kollega til vores udekørende hjemmeplejegruppe Middelfart Strib. Brænder du for at arbejde rehabiliterende og at den enkelte borger skal lykkes.Er du uddanne...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Social- og sundhedsassistenter til hjemmeplejegruppe Middelfart

Middelfart Kommune

Vi udvikler os og søger derfor 2 engagerede og dygtige social- og sundhedsassistenter til Middelfart Gruppen. Har du ambitioner og lyst til et aktivt og selvstændigt arbejdsliv, hvor ikke to dage er ens, og hvor du som medarbejder gør en synlig fors...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Social- og sundhedsassistentelever august 2018

Middelfart Kommune

Middelfart
Skal du være en af vores kommende social- og sundhedsassistentelever? 7. august 2018 starter det næste hold til social- og sundhedsassistent på Social- og sundhedsuddannelsen.Middelfart Kommune optager 9 elever til dette hold. Du har mulighed for at...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Social- og sundhedsassistent/-hjælper

Assens Kommune - Plejecenter Holmely

Middelfart
Vil du være en del af et hjem, hvor beboerne inddrages i dagens gøremål? Har du viden om demensramte, og kan du møde vores beboere i øjenhøjde og støtte dem i at bruge egne ressourcer? Ser du muligheder frem for begrænsninger, og har du lyst til at ...