Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vesterkærets Skole søger DUS-/indskolingsleder

Vesterkærets Skole – Skolen i Vestbyen søger DUS-/indskolingsleder pr. 1. november 2020.

Er du en fantastisk leder, der brænder for at arbejde med læring og trivsel? Er du tydelig i din ledelse og har gode relationelle kompetencer til både medarbejdere, kollegaer, elever og forældre? Kan du omsætte ledelse til konkret handling? Er du god til at lede både lærere og pædagoger, og kan du skabe gode synergier mellem de to faggrupper?

Så er du lige den DUS-/indskolingsleder, som vi står og mangler!

Vesterkærets Skole er inde i en stor udvikling, hvor elevens faglige læring, trivsel og alsidige udvikling har høj prioritet. Anerkendende og inkluderende pædagogik er en grundholdning på skolen. Vores pædagogiske mindset er forankret i vores udviklingsarbejde med fællesskaber for alle, som danner grundlaget for vores pædagogiske tilgang og vores fælles sprog. Som leder skal du være med til at understøtte udviklingsarbejdet i alle dele af organisationen, men særligt i indskolingen og DUSSEN.

Vi er i gang med at udfolde vores revitaliserede værdier (#dannelse, #fællesskab, #mangfoldighed, #trivsel, #viden), som danner fundamentet for vores arbejde nu og fremadrettet. Derfor er det vigtigt, at du kan se dig selv i og bidrage til vores værdiarbejde, så værdiordene ikke blot bliver tomme ord på papir. God ledelse kræver god handling.

Vi har store ambitioner for vores skole, og vi forventer, at du vil tage del i dem. Derfor er det vigtigt, at du som den nye DUS-/indskolingsleder, komplementerer vores ledelsesteam både personligt og fagligt. Vi forventer, at du kan gå forrest, samtidig med at du skal kunne se dig selv som en holdspiller i både ledelsesteamet, men også i de enkelte afdelinger. Vi vil gerne have en leder, der prioriterer ledelse tæt på, hvor du er en naturlig del af elevernes og medarbejdernes hverdag helt ude i praksis. Du skal kunne have overblikket og gå i helikoptermode samtidig med, at du skal kunne gå ind i helt konkrete sager og være understøttende for lærernes og pædagogernes praksis.
Du skal kunne være interesseret i en hverdag, hvor du arbejder på kontoret, men hvor megen af din arbejdstid vil være ude i praksis tæt på elever og medarbejdere. Det kan være en morgenåbner i DUSSEN eller vikartimer, når det brænder på.

Du bliver en del af et ledelsesteam, hvor vi lægger vægt på:
Humor og godt humør
Troværdighed og ærlighed
Mod, vedholdenhed og nysgerrighed
Det skal være sjovt at gå på arbejde
At være ambitiøse og hårdt arbejdende

Men ledelse kræver også færdigheder, så du skal kunne:
Være nysgerrig på medarbejdere og elever
Omsætte handling og støtte medarbejderne i at træffe de rigtige valg
Give ledelsessparring (til både ledelse og medarbejdere) på de udfordringer, der opstår i en kompleks hverdag
Tage initiativ til udvikling af hele skolen og være i stand til at følge udviklingen helt til dørs, så det bliver forankret og ikke bliver forbipasserende støj.

Skolen er organiseret i afdelinger, hvor du vil få ledelsesansvaret for primært DUSSEN og indskolingen.
Vi forventer derfor følgende af vores kommende DUS-/indskolingsleder:
Kan brande og sætte tydelig retning for vores indskoling og DUS i lokalmiljøet.
Har flair for KMD educa til at håndtere bl.a. pædagogernes mødeplaner samt kunne understøtte administrative opgaver, som skoleårets planlægning, skemalægning og AULA.
Kunne udvikle egne pædagogiske ideer, som du kan tone ud fra din profil, og hvad du brænder for (og følge dem til dørs).

Vesterkærets Skole er beliggende i den vestlige del af Aalborg og har ca. 300 elever fra børnehaveklasse til 9. klasse, en DUS (fritidsordning) med ca. 95 børn, ca. 50 medarbejdere og en positiv og engageret forældrekreds.

Skolens læringsmiljøer er nyrenoverede og giver mulighed for udvikling af spændende læringsmiljøer – både ude og inde.
Vi har en unik placering i Aalborg, og du skal kunne se de muligheder, der ligger i, at vi er Vesterkærets Skole – Skolen i Vestbyen.

Kvalifikationer
Udover, at du kan se dig selv i ovenstående, er det en forudsætning, at du:
Har en pædagogisk grunduddannelse.
Har afsluttet en lederuddannelse eller er godt i gang med en.

Mere viden?
Har du spørgsmål vedr. stillingen skal du tage kontakt til viceskoleleder Michael Christensen eller skoleleder Kasper Cramer Engebjerg, hvor der også kan aftales besøg.
For at komme i betragtning til stillingen har vi en klar forventning om, at du laver aftale om at besøge skolen og tale med Michael/Kasper, inden du ansøger.

Inden første samtale får du en lille opgave, som vi gerne vil have, at du tager stilling til i dit oplæg.

Vigtige datoer
Ansøgningsfrist fredag den 18. september 2020
Første samtalerunde torsdag den 24. september 2020
Anden samtalerunde mandag den 28. september 2020


Ansættelsesudvalget består af; skoleleder, viceskoleleder, teknisk serviceleder, tillidsvalgte for de to pædagogiske personalegrupper, indskolingskoordinator samt medlemmer af skolebestyrelsen.

Stillingen er en fuldtidsstilling, og du vil blive ansat under gældende overenskomst.

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.