Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Veterinærsygeplejerske søges til vores anæstesi og kirurgiske afdeling på Universitetshospitalet for Familiedyr

Kunne du tænke dig, at blive en del af landets største dyrehospital, med en høj faglighed og et godt arbejdsmiljø? Kunne du tænke dig, at arbejde videre med de typer patienter, der ofte henvises fra privat praksis? Kan du se dig selv, arbejde i et læringsmiljø, hvor der er konstant læring?

Ved Universitetshospitalet for Familiedyr, Københavns Universitet ønskes en stilling som aut. Veterinærsygeplejerske, gerne fag vsp i anæstesi, men det ikke et krav, til vores kirurgiske afdeling besat fra 1/12 20. Stillingen er en tidsubegrænset stilling på 30 timer/uge. Arbejdstiden vil primært være i dagstid, dog vil der indgå vagter uden for ordinær åbningstid (aften, weekend og nat).

Arbejdsopgaver i den kirurgiske afdeling:
Anæstesi: Assistance ved operationer af patienter, anæstesi og monitorering af patienter, undervisningsmedvirken af de dyrlægestuderende.
Kirurgisk hospital: Assistance ved den daglige undersøgelse og behandling af indlagte/ambulante kirurgiske patienter, forefaldende klinikarbejde herunder opfyldning og instrumentrengøring, undervisningsmedvirken af de dyrlægestuderende.
Skadestue: I aften, nat og weekender, vil du være en del af skadestueteamet, hvor du sammen med en dyrlæge, vil passe, pleje og lave div behandlinger på de indlagte dyr, specielt i vores intensiv afdeling. Du vil også skulle tage telefoner, indskrive/afregne, hjælpe til i skadestuekonsultationerne samt andet forefaldende arbejde.

Derudover må man forvente alment forfaldende arbejde samt afløsning i andre afdelinger efter behov.

Kvalifikationer:
Du skal være uddannet veterinærsygeplejerske med autorisation og gerne med erfaring fra praksis. Du skal have interesse for den kirurgiske patient og anæstesi. Du skal kunne trives i en travl, men spændende hverdag, og du vil deltage i et tæt samarbejde med en stor velfungerende sygeplejegruppe. Der vil blive lagt særlig vægt på, at du er initiativrig, udadvendt, engageret, serviceorienteret med stort fagligt engagement, samt at du vil kunne trives med at arbejde i et undervisningsmiljø. Derudover forventes det at du har:

  • Gode kommunikative og pædagogiske evner
  • Gode samarbejdsevner
  • Gode IT kundskaber
  • Et empatisk livssyn
Du tilbydes:
At være en del af et godt og dynamisk arbejdsmiljø, i en spændende virksomhed i stor vækst. Universitetshospitalet for Familiedyr er en del af Institut for Klinisk Veterinærmedicin, med ca. 100 ansatte. Vores primære formål er at uddanne dyrlægestuderende, at forske i familiedyrs sygdomme samt at fungere som henvisningshospital for praktiserende kolleger. Til dette formål har vi et universitetshospital med ca. 20.000 årlige patientforløb.

Vores anæstesi afdeling er en veletableret og dynamisk afdeling. På anæstesi vil du hver dag arbejde sammen med 4-5 andre veterinærsygeplejersker samt 1-2 dyrlæger, der alle har fokus på anæstesien.

I vagterne vil du få mulighed for at bevare og udvikle alle de andre kompetencer, du har som veterinærsygeplejerske. I vagterne passes alle patient kategorier og dertil modtages der akutte patienter. Vagterne er som hverdagen travle og giver rig mulighed for læring og udvikling.

Løn- og ansættelsesforhold:
Stillingen besættes efter gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) samt efter organisationsaftalen for Lager- og handelsarbejdere i hovedstaden (3F). Honorering af vagter uden for ordinær arbejdstid vil ske efter de almindelige arbejdstidsaftaler for området.

Spørgsmål:
Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til afd. veterinærsygeplejerske Sara Kjærsgaard på mail sk@sund.ku.dk eller på tlf. 40223940 på hverdage ml 9-15.

Ansøgning m.v.:
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via KUs jobportal http://jobportal.ku.dk/, og vælg ”Administration og Forskningsstøttestillinger”. Når du finder opslaget på KUs jobportal, vil der være en ”Send ansøgning” knap, som du skal anvende til fremsendelse af ansøgningen elektronisk. Ansøgningen skal være bilagt CV, og dokumentation for relevant uddannelse.

Ansøgningsfristen er 18. oktober 2020

Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 43 og 44.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.