Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VEU-koordinatorer til den regionale beskæftigelsesindsats i Østdanmark

Har du interesse for beskæftigelsesområdet? Vil du bidrage til at sikre sammenhæng mellem beskæftigelse, uddannelse og vækst-og erhvervspolitik? Så har vi flere spændende stillinger som fuldmægtig hos Arbejdsmarkedskontor Øst.Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for – ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt, hvad vi beskæftiger os med, kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på én gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.

Du kan læse mere om os på www.star.dk?

Bygge bro mellem politik og konkret indsats -Vær med til at styrke den regionale VEU-indsats ?Arbejdsmarkedskontor Øst er den regionale forankring af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering og betjener de tre Regionale Arbejdsmarkedsråd (RAR) i Hovedstaden, Sjælland og Bornholm. Arbejdsmarkedskontoret har stort aktørsamarbejde på beskæftigelsesområdet, herunder jobcentrene, a-kasser, uddannelsesinstitutioner, erhvervshuse, m.fl. Vores primære opgave er, i samarbejde med aktørerne på beskæftigelsesområdet, at brygge bro mellem politik og konkret indsats – og mellem jobcentre og styrelsens fagkontorer.

Arbejdsmarkedskontor Øst koordinerer voksen-, videre- og efteruddannelsesindsatsen, hvor et tæt samarbejde med virksomheder, jobcentre, arbejdsmarkedets parter samt uddannelsesinstitutioner er særdeles vigtigt for at lykkes med den indsats.

Som led i forenklingen af Lov om aktiv beskæftigelsespolitik, har Arbejdsmarkedskontor Øst endvidere en central opgave i forhold til at understøtte kommunernes indsats - herunder et tæt samarbejde med de jobcentre, der har udfordringer med indsats eller resultater.

På kontoret er vi godt 30 engagerede medarbejdere. Vi kan tilbyde gode muligheder for faglig såvel som personlig udvikling på en arbejdsplads, hvor omgangstonen er afslappet og opgaverne varierede.

Bliv vores nye kollega Vi forestiller os, at du:

  • har erfaring fra beskæftigelses -og/eller uddannelsessystemet eller akademisk erfaring
  • kan navigere i en politisk styret organisation, som har et højt tempo
  • har erfaring med at koordinere på tværs af aktører inden for voksen, -efter, og videreuddannelse
  • har gode formidlingskompetencer, såvel skriftligt som mundtligt
  • har erfaring med at koordinerer projekter og initiativer med mange aktører
  • er initiativrig, har personlig gennemslagskraft og gode samarbejdsevner
  • har et højt fagligt niveau, gode analytiske evner og fokus på at skabe resultater
Vi finder løsninger sammen Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen er en tidsbegrænset fuldtidsstilling, som udløber med udgangen af 2021. Vi ønsker at du starter så hurtigt som muligt og senest den 1. marts 2021.

?Du bliver ansat som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten.

Dit arbejdssted vil være Arbejdsmarkedskontor Øst, Ny Østergade 9, 4000 Roskilde.

Spørgsmål og ansøgning Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte Arbejdsmarkedsdirektør Jakob Heltoft på tlf. 7221 7444.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest søndag den 17. januar 2021.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.