Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi er i gang med at etablere Fælles Intermediært Afsnit, der skal rumme særligt komplekse og kritisk syge patienter - skal du være med?

Ønsker du i fællesskab med dygtige og top motiverede kolleger at være en del af et nyt afsnit hvor patienten, høj faglighed og samarbejde er i centrum – så er Fælles Intermediært Afsnit helt sikkert noget for dig.

Om Fælles IMA

Vi er et helt nyt afsnit der rummer Bispebjerg Hospitals mest komplekse, kritisk syge og sårbare patienter. Det er de patienter, som ofte har flere diagnoser og som har pleje – og behandlingsbehov, der er større end svarende til et sengeafsnit, men mindre end svarende til en intensiv sengeplads.

Fælles IMA er planlagt til i alt 12 senge. 1. september åbnede vi 6 senge og planen er at åbne de resterende senge løbende. Til de 12 senge er der et planlagt fremmøde på 7 i dagvagt, 6 i aftenvagt og 5 i nattevagt. Denne normering gør at du varetager pleje og behandling af 2-3 patienter i alle vagtlag, og afsnittets fysiske rammer gør at du har mulighed for at være helt tæt på patienterne og dermed kan yde sygepleje af højeste kvalitet.

Patienterne på Fælles IMA vil komme fra alle specialer fra Bispebjerg Hospital, bl.a. medicinsk modtageafsnit, ortopæd- og mavetarmkirurgi, lungemedicin, neurologi, geriatri og kardiologi. Meget ofte har patienter flere konkurrerende lidelser indenfor de ovenstående specialer, hvilket øger kompleksiteten betydeligt, og det er bl.a. de patienter du som sygeplejerske vil møde på Fælles IMA.

Hvem er du?

Din indflydelse er vigtig for at skabe et afsnit, der er præget af udvikling og respekt og hvor høj faglighed og nærvær er vigtigt i arbejdet med patienterne. Du får således mulighed for at være med til at bygge et nyt afsnit op, og være med i beslutningerne om alt lige fra indretning af afsnittet, arbejdsgange, vagtplanlægning og stuegang.

Du har også mulighed for at være med til at skabe en bærende kultur der bygger på værdier, som vi værner om her på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital. Det er bl.a. at en god afdeling udover patientbehandling også handler om at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til udvikling og læring i hverdagen. For når man arbejder i et afsnit hvor dette er bærende elementer, ved vi at det giver den arbejdsglæde og sikkerhed, som er altafgørende for både patienter og pårørende.


Du får et individuelt uddannelses- og træningsforløb

Som en del af etableringen af Fælles IMA, vil der være et uddannelses- og træningsforløb til alle, der starter i vores nye afsnit. Som ansat i Fælles IMA, kan du forvente at få en individuel plan for din introduktion, oplæring og uddannelse hvor vi vil tage udgangspunkt i dine erfaringer.

Der er mulighed for at lave en kombinationsstilling med andre afsnit på hospitalet

Så vil du gerne udvikle dine kliniske kompetencer indenfor flere specialer, og har lyst til at være med i en opstartsfase med nye patientforløb, nye kollegaer og nye rammer så er Fælles IMA helt sikkert noget for dig!

Om ansættelsen
Du ansættes i skiftende vagter og vil have vagter hver 2. eller 3 weekend, men herudover udvises der stor fleksibilitet omkring vagtplanlægning, og hvad der er vigtigt for dig.

Om anæstesiologisk afdeling

Fælles IMA er organisatorisk placeret i anæstesiologisk afdeling Z og ledes af afdelingssygeplejerske Sarah Lundstrøm og afsnitsoverlæge Birgitte Riis Andersen.

Anæstesiologisk afd. Z har 300 medarbejdere og består af intensivafsnit, anæstesiafsnit, perioperativt afsnit, sterilfunktion, smerteklinik, lægebil og Giftlinjen.

Anæstesiologisk Afd. Z er en velfungerende afdeling, hvor værdigrundlaget er præget af retfærdighed, forudsigelighed og helhed, og vi arbejder vedvarende med vores faglighed, trivsel og arbejdsmiljø som et fundament for dette.

På hospitalet generelt - og også i Afd. Z, arbejdes med ”Strategi for Sygeplejen”, som er udarbejdet på tværs af hospitalet og sætter fokus på ”Fundamentals of Care”.

Kom forbi til en kop kaffe
Er du blevet nysgerrig, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig at møde os?
Så er du velkommen til at komme forbi til en kop kaffe. Du kan kontakte

Afdelingssygeplejerske Sarah Lundstrøm, tlf. 20 31 07 85, mail sarah.lundstroem@regionh.dkTiltrædelse: 1. december 2020 eller efter aftale.

Ansøgningsfrist: den 26. oktober 2020 kl. 09.00

Ansættelsessamtale: Der afholdes løbende ansættelsessamtaler


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.