Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi er i lykkelige omstændigheder. Derfor får du et fantastisk tilbud om at være en del af et stærkt team.

Mange af vores sygeplejersker har været studerende hos os, men den nysgerrighed, vi fordrer af dem, gør, at der kommer et tidspunkt til andre udfordringer. Derfor er det fantastisk, at 2 af dem starter på universitetet. Her vil vi have sammenhæng mellem familie- og arbejdsliv, derfor fryder vi os også over, at 2 af vores kolleger skal på barsel. Endelig har vi fået en ekstra pose penge til en sygeplejerske.

Så er du vild med at blive taget alvorlig som menneske, sygeplejerske og kollega? Trives du i et sted, hvor der satses på mangfoldighed og godt tværfagligt samarbejde? Elsker du et rart arbejdsklima, hvor man har det godt med hinanden?

Så skal du med på vognen på geriatrisk afsnit på Amager Hospital. Som sygeplejerske hos os bliver du en del af Medicinsk Afdeling på et hospital, hvor vi altid hilser på hinanden og har tætte bånd til lokalområdet.

Vores afsnit er kendetegnet ved et godt kollegaskab. Vi kan grine af os selv og med hinanden, og vi griner også sammen med vores patienter. Det er med til at sikre, at patienterne har et godt forløb hos os.

Vi er ambitiøse og forsøger hele tiden at blive klogere
Vores faglighed er høj, og vi arbejder godt og tæt sammen. Vi dyrker vores nysgerrighed og undrer os sammen, så vi hele tiden understøtter den faglige udvikling og kvalitet. Vi arbejder løbende med at sikre, at ny viden bliver en del af vores faglige referenceramme og daglige praksis. Derfor prioriterer vi tid til fordybelse.

Vores patienter har ofte et komplekst sygdomsbillede. Vi har både akutte patienter, patienter som fordrer både pleje- og instrumentel sygepleje; så hos os får du en dyb og bred ballast. Vi har en lang tradition for at udvikle og arbejde i et tværfagligt miljø til gavn for vores patienter.

Vores mål er derfor fortsat at udvikle et sammenhængende, tværfagligt og tværsektorielt flet til gavn for patienterne. Derfor forestiller vi også, at vi skal udvikle sammenhængen mellem vores ambulatorie og det primærkommunale område. Så hvis du har en relevant erfaring, vil du også kunne få en rolle her.

Hos os føler man sig aldrig alene som sygeplejerske
På Amager Hospital tager vi godt hånd om dig, der er ny hos os. Vi har længe arbejdet målrettet med introduktion- og kompetenceprogrammer for sygeplejerskerne i afdelingen. I foråret 2021 igangsætter vi et kompetenceprogram for erfarne sygeplejersker bl.a. med fokus på simulationstræning og klinisk beslutningstagning, derfor vil også kunne bidrage til din fortsatte faglige udvikling.

Vores forventninger til dig
Uanset om du er nyuddannet eller erfaren sygeplejerske forventer vi, at du:

  • er nysgerrig, reflekterende og sætter din faglighed i højsæde
  • har lyst til at understøtte de gode patientforløb
  • har stor interesse for den komplekse medicinske patient
  • bidrager med faglige perspektiver og en god holdånd i vores personalegruppe.
Vi tilbyder fuld tid eller en timebrøk efter dit ønske, så dit arbejds- og privatliv kan hænge sammen. Vi arbejder i 8 timers vagter og hver tredje weekend afhængig af dine ønsker. Vi kan både tilbyde blandede vagter eller fast aftenvagt.

Besøg os og få et indtryk af os inden du søger
Vi er meget stolte af vores afsnit, og du er velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe, inden du søger. Ring eller skriv til afdelingssygeplejerske Lars Ravn for at høre mere om jobbet eller aftale et besøg. Telefon: 2464 0318 eller mail: Lars.ravn@regionh.dk

Selvom du ikke er færdiguddannet, må du gerne kontakte os eller sende en ansøgning.

Ansøgningsfrist: 18.oktober kl. 24

Ansættelsessamtaler: afholdes løbende, men senest onsdag den 28. oktober 2020.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.