Vi er klar til at byde flere salgs kollegaer velkommen - er det dig?

  Vi etablerede en ny Telemarketingsafdeling på vores kontor på Vesterbrogade i starten af sidste år. Siden da er vi vokset til 40 medarbejdere. Vi er et dynamisk team bestående af Salgskonsulenter der arbejder fuldtid, deltid, vi taler Dansk, nogle af os taler Svensk og nogle Norsk.

Vi skal være forskellige da det er fores forskellige personligheder og kompetencer der sikrer vi dagligt kan løse de mange opgaver vi har på telefonen for vores klienter. Vi er klar til at byde flere kollegaer velkommen – er det dig?

 

Telemarketing kan være noget andet – og det er det hos os.

Vi arbejder løbende for en række klienter med nogle af de største brands i Norden. Derfor står vi 100% inde for vores klienter og afspejler deres kerneværdier. Vi tror på fantastiske budskaber, sager og produkter. Det kræver god dømmekraft, professionel tilgang og høje personlige standarder at kunne sikre det gode salg og kundeservice.

 

Vi har ingen krav til uddannelse eller erfaring. Vi ansætter kollegaer ud fra din lyst til at tale med mennesker, dine ambitioner om at blive en dygtig salgskonsulent og om du har evnen til at brænde igennem med din personlighed på telefonen.

Hvis du har viljen og yder den rette indsats så sikrer vi du bliver en succes. Du gennemgår et forløb hvor du som Trainee de første to uger modtager træning i salg, kommunikation, kundematch kilenten, produkter og systemer. Dette som en del af vores uddannelsesprogram, MMD, hvor du kan udvikle dig fra Trainee til Salgskonsulent, Salgscoach og måske Manager. Udover at sikre du er klædt godt på til opgaven sikrer vi løbende kompetenceudvikling, støtte, motivation, udfordringer og udviklingsmuligheder.

For at sikre din løbende udvikling og at din hverdag ikke bliver for triviel vil du kunne ringe ud på forskellige arbejdsopgaver. Underordnet hvilken opgave du ringer ud på og i hvilken sammenhæng kunden har udvist interesse informerer du i en imødekommende og professionel tone.

 

Lyder det spændende og kan du genkende nogle af de nævnte egenskaber hos dig selv er vi klar på en snak.   Vi tilbyder dig et job i en af de største internationale salgs- og marketingsvirksomheder med fokus på dialogbaseret salg, kvalitet og bedre resultater. Som salgskonsulent får du en fast timeløn + provision samt bonusordning.

Hvad venter du på? I dag er den dag, du finder dit kald. Send din ansøgning og evt. spørgsmål til job@stormgroup.dk og skriv “København Telemarketing” i emnefeltet.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:3. januar 2018
Udløbsdato:3. marts 2018

Salgskonsulent, Hele landet

World of Comfort

Søger du en arbejdsplads hvor du kan udvikle og fremvise dine kompetencer? Vi søger lige nu 3 personer til vores team. De 3 jobs består af: Salgskonsulent i Kolding. Du er top sælger, og lader ikke en kunde gå før de har fået salgstalen. Telemarketi...
Indrykket:11. januar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

FREELANCE SÆLGER - 15-20 TIMER/UGE

Worksome ApS

Note: This is a freelancejob on Worksome. Please see more about the job and apply via: https: use.worksome.dk job 1316 Vi tilbyder et spændende freelancejob som indebærer rådgivning i forskellige økonomiske og skattemæssige forhold, f.eks. fradrag o...
Indrykket:11. januar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Sales Lead / Account Executive for booming startup

Worksome ApS

We re looking for a Sales Lead Account executive to expand our presence and accelerate our growth in the Danish markedet, aiming to scale internationally. You ll be responsible for establishing and driving our inside sales efforts and winning the ma...
Indrykket:11. januar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

SÆLGERE TIL UNIK SIKKERHEDSLØSNING TIL PRIVATE

Worksome ApS

Note: Dette er et freelancejob på Worksome. Se mere om virksomheden og stillingen og ansøg via Worksome på: https: use.worksome.dk job 1196 Tjen penge ved siden at dit nuværende arbejde - eller bliv fast tilknyttet Vi leder efter freelance sælgere k...
Indrykket:11. januar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

SALGSSUPPORTERE TIL MØDEBOOKING

Worksome ApS

Note: Dette er et freelancejob på Worksome. Se mere om virksomheden og stillingen og ansøg via Worksome på: https: use.worksome.dk job 1289 Vi leder efter salgssupportere til vores virksomhed, som er i rivende udvikling. Vores produkt er banebrydend...