Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi er klar til at byde flere salgs kollegaer velkommen - er det dig?

  Vi etablerede en ny Telemarketingsafdeling på vores kontor på Vesterbrogade i starten af sidste år. Siden da er vi vokset til 40 medarbejdere. Vi er et dynamisk team bestående af Salgskonsulenter der arbejder fuldtid, deltid, vi taler Dansk, nogle af os taler Svensk og nogle Norsk.

Vi skal være forskellige da det er fores forskellige personligheder og kompetencer der sikrer vi dagligt kan løse de mange opgaver vi har på telefonen for vores klienter. Vi er klar til at byde flere kollegaer velkommen – er det dig?

 

Telemarketing kan være noget andet – og det er det hos os.

Vi arbejder løbende for en række klienter med nogle af de største brands i Norden. Derfor står vi 100% inde for vores klienter og afspejler deres kerneværdier. Vi tror på fantastiske budskaber, sager og produkter. Det kræver god dømmekraft, professionel tilgang og høje personlige standarder at kunne sikre det gode salg og kundeservice.

 

Vi har ingen krav til uddannelse eller erfaring. Vi ansætter kollegaer ud fra din lyst til at tale med mennesker, dine ambitioner om at blive en dygtig salgskonsulent og om du har evnen til at brænde igennem med din personlighed på telefonen.

Hvis du har viljen og yder den rette indsats så sikrer vi du bliver en succes. Du gennemgår et forløb hvor du som Trainee de første to uger modtager træning i salg, kommunikation, kundematch kilenten, produkter og systemer. Dette som en del af vores uddannelsesprogram, MMD, hvor du kan udvikle dig fra Trainee til Salgskonsulent, Salgscoach og måske Manager. Udover at sikre du er klædt godt på til opgaven sikrer vi løbende kompetenceudvikling, støtte, motivation, udfordringer og udviklingsmuligheder.

For at sikre din løbende udvikling og at din hverdag ikke bliver for triviel vil du kunne ringe ud på forskellige arbejdsopgaver. Underordnet hvilken opgave du ringer ud på og i hvilken sammenhæng kunden har udvist interesse informerer du i en imødekommende og professionel tone.

 

Lyder det spændende og kan du genkende nogle af de nævnte egenskaber hos dig selv er vi klar på en snak.   Vi tilbyder dig et job i en af de største internationale salgs- og marketingsvirksomheder med fokus på dialogbaseret salg, kvalitet og bedre resultater. Som salgskonsulent får du en fast timeløn + provision samt bonusordning.

Hvad venter du på? I dag er den dag, du finder dit kald. Send din ansøgning og evt. spørgsmål til job@stormgroup.dk og skriv “København Telemarketing” i emnefeltet.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her