Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VI FLYTTER OG SØGER NYE KOLLEGAER I VEJLE (FULDTID)

NOBICALL flytter i nye lokaler centralt i Vejle og søger derfor nye dejlige kollegaer!

Ring gerne i dag 22639302 og kom til samtale.

Vi søger dig, der har FOKUS, VILJE og BEGEJSTRING. Når du bliver ansat hos os, bliver du NOBICALLER og en del af Danmarks mest engagerede medarbejdere. Vi har et fantastisk sammenhold og det mærker du med det samme, du træder ind af døren. Vi har også nogle vilde fester, som du ikke vil gå glip af – her kårer vi bl.a. månedens sælger og optager dig som NOBICALLER. Vi er ekstremt dedikerede og ønsker, at du bliver den bedste sælger.

Vi har følgende stillinger ledige:

8 Nobicallers fuldtid

Vi booker bl.a. møder for lokale forsikringsselskaber og herigennem lærer du en del om forsikringer og om at kommunikere med mange forskellige typer af kunder, som du kan bruge i dit videre forløb i livet.

Jobbet er ekstremt hårdt, så vi forventer, at du kommer med FOKUS, VILJE & BEGEJSTRING. Vi har det sjovt og kæmper sammen som team, deler vores erfaringer og sørger for, at du glæder dig til at komme på arbejde hver dag. Vi sørger for, at du lærer at ”sparke røv” og giver dig den power, der er nødvendig for succes. Du trives med at tale i telefon og lader dig ikke gå på af afvisninger.

Hos os er du vigtigst, og du vil derfor også få en masse frihed og ansvar. Du belønnes for dit drive, vindermentalitet og resultater.

Fuldtid arbejder hverdag fra 08.30-16-30 (fre 15.30).

Send din ansøgning og CV i dag på peter@nobicall.dk eller ring på 22639302. Du må gerne skrive ”VEJLE NOBICALLER” i emnelinjen.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Med venlig hilsen

Peter Fjeldsøe


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her