Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi har en stilling som kombinationssygeplejerske og vi har de gode arbejdstider - men vi mangler dig!!

Vi har et sjældent udbudt vikariat til vores gastromedicinske afsnit som kombinationssygeplejerske, hvor du får en enestående mulighed for at erhverve dig solid viden inde for specialet med de bedste kollegaer og en fantastisk team ånd.

Lidt om ambulatoriet:

Arbejdet består bl.a. af selvstændige personlige og telefoniske konsultationer til patienterne, givning af specielle infusioner, planlægning af ambulante forløb samt vejledninger til diverse undersøgelser og skopier. Vi gør en stor dyd ud af at gøre det grundigt og patientnært – patienten skal være i centrum trods en til tider hektisk arbejdsdag. I ambulatoriet arbejder du derfor både selvstændigt og med en dygtig kollegial sparring og erfaring.

Ambulatoriet består af to faste sygeplejersker og 5 andre kombinationssygeplejersker, der arbejder på samme måde som dig.

Lidt om sengeafdelingen:

En afdelingen bestående af 22 gastromedicinske patienter, hvor vi arbejder i mindre teams for at patienten får en mere dybdegående, professionel behandling og pleje. Vi arbejder tæt sammen tværfagligt, hvor vi bl.a. har en solid og dygtig lægegruppe, fagligt stærke fysioterapeuter og ergoterapeuter samt dedikerede og energiske diætister – alt for at patienten får et trygt og effektivt behandlingsforløb. Vi ser os selv som ét samlet og integreret team på hele afdelingen og alle skal kunne hjælpe alle.

Vi har en dedikeret udviklingssygeplejerske, der sørger for at opdatere os på den nyeste viden og retningslinjer samt løbende undervisningsseancer. Ydermere har vi en faglig stærk klinisk vejleder og i perioder har vi mange elever og studerende igennem vores afdeling – det giver en fantastisk dynamik og nysgerrighed på specialet og i vores arbejde.

Vilkår for stillingen

Da stillingen er på 32 timer, er arbejdstiderne rimelig faste. Dit rul på fire uger er følgende:

Uge 1:

Arbejde mandag, tirsdag, fredag, lørdag og søndag – her må påtænkes aftenvagter, men selvfølgelig efter dine ønsker og hvad der passer til din hverdag.

Uge 2:

Dagvagt mandag eller onsdag, samt ambulatorie fra 8-15.30

Uge 3:

Ambulatorie fra mandag til fredag fra kl. 08.00 til 15.30

Du vil dermed have weekend vagt hver 3 uge.

Vi vil gerne være verdensmestre i at matche din hverdag med vores arbejdsliv og gør en dyd ud af at du har det godt!

Jule/nytårsplanen er på plads og du må derfor gerne byde ind efter egne ønsker.

Erfaring inde for specialet er en fordel men ikke et krav – vi tror på, at vi som team kan løfte i flok og at dine kompetencer er det halve i det at være en god gastromedicinsk sygeplejerske. Du får en måneds intro i ambulatoriet og på afdelingen, alt efter dine kvalifikationer og behov. Tilligemed er der en introperiode på sygehuset, mentorordning samt løbende udviklingssamtaler med ledelsen – alt i alt det der former dig til at blive en endnu mere fantastisk sygeplejerske!

Skriv en mail for en uforpligtende snak eller spørgsmål til souschef Dorthe Drisgaard på dds@regionsjaelland.dk.

Vi glæder os virkelig til at høre fra dig og glæder os til at lære dig at kende.

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.