Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VI HAR EN VISION, vi vil være Danmarks førende specialtilbud for børn og unge med komplekse og multiple funktionsnedsættelser Er du sygeplejerske, og har lyst til at være del af vinderholdet, er det dig vi søger.

Fenrishus er i en rivende udvikling, og på grund af et fortsat stigende antal indskrivninger af børn og unge, søger vi sygeplejersker som er nytænkende, og har mod på faglige udfordringer og udvikling.

Om Fenrishus
Fenrishus er en afdeling under Specialområde Børn og Unge (SBU) og ligger i Aarhus. Her modtages børn og unge i alderen 0-25 år, med massive og varige psykiske og fysiske handicaps. På Fenrishus arbejder sygeplejersker, SOSU-assistenter, pædagoger og terapeuter i et stærkt tværfagligt miljø.
Gennem tætte observationer og plejemæssige og sundhedsmæssige tiltag, sikrer vi, at børnene og de unge får optimale pleje og behandling. Da alle børn og unge på Fenrishus har diagnoser af livstruende karakter, og deraf kortere forventet levetid, arbejdes ud fra den palliative tilgang, hvilket indebære fokus på lindring af lidelse samt livskvalitet for det enkelte barn/ung.
Vi behandler, i tæt dialog og samarbejde med Neuropædiater, de komplikationer børnene og de unge har, eller får, som følge af deres handicap.

Vi tilbyder:

  • et arbejde med børn og unge, der har komplekse problemstillinger, hvor fokus er på deres ressourcer, behov og livskvalitet
  • en spændende arbejdsplads i et stærkt fagligt og tværfagligt, udviklende miljø, hvor respekt, omsorg, nærvær og åbenhed er nøgleordene
  • at dine idéer til udvikling af afdelingen tages seriøst af ledelsen
  • et selvstændigt arbejde med mulighed for personlig og faglig udvikling
  • et meningsfyldt arbejde med gode kollegaer og dage der sjældent er ens
  • et arbejde, hvor du kan gøre en forskel – hver dag
  • individuelt introduktionsprogram til SBU og oplæring på Fenrishus
Forventninger til dig:
Fenrishus søger sygeplejersker, der har lyst til at være en del af en afdeling i udvikling.
Du skal kunne håndtere udfordrende situationer, samtidig med, at kunne skabe tryghed og udvise omsorg for både børnene og de unge, forældre, pårørende og kolleger.
Når du er på arbejde, har du det sundhedsfaglige ansvar i tæt samarbejde med de øvrige faggrupper i tværfaglige teams. Det forventes, at du aktivt deltager i det pædagogiske arbejde omkring børnene og de unge. Samarbejdet bygger på gensidig dialog og åbenhed.
Som sygeplejerske på Fenrishus arbejder du professionelt med børn og unge med komplekse problemstillinger. Det er et arbejde, som kræver stor faglig dygtighed og respekt for det enkelte menneske. I barnet og den unges sidste tid, er fokus på lindring på højt niveau med livskvalitet, det centrale omdrejningspunkt.
Du skal være i stand til at indgå i et tæt samarbejde med forældre og pårørende. Vi ønsker en åben og aktiv kollega, som vil medvirke til, at afdelingen er et trygt og omsorgsfuldt sted at være for børnene og de unge og samtidig være en god arbejdsplads for medarbejderne.
Har du erfaring inden for børn og unge området er det en fordel, men ingen betingelse.

Arbejdstid:
Stillingen er en fuldtidsstilling. Ønskes andet, er der mulighed for at imødekomme dette.
Du skal forvente skiftende vagter. Vi arbejder hen mod, at tilbyde weekendvagter hver 3 weekend.

Ansøgningsfrist: 22.11.20 kl 23.00

Ansættelsessamtaler: Fredag den 27. november 2020

Tiltrædelse: 1. januar 2021 eller efter aftale

Yderligere oplysninger:
Er du interesseret i at vide mere om stillingerne, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Ulla Monrad Jensen på tlf. 23438525 eller søge oplysninger på vores hjemmeside: www.sbu.rm.dk.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.