Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi har fanget Danmarks sødeste børn - kom og leg med os!

Vi søger en engageret, mødestabil og faglig sulten pædagog til vores dejlige private vuggestue i Hørsholm. Vi er et hus i rivende udvikling, som skal arbejde det næste år på at udvikle vores faglige profil, finpudse vores rutiner og skabe rum til faglig refleksion, fællesskab og det gode børneliv. Du kan læse om være dejlige hus på www.usseroedvuggestue.dk.

Om dig:

Du har en høj faglighed og lyst til at dele ud af den. Du har mod på og lyst til at igangsætte spændende aktiviteter med udgangspunkt i børnenes interesser, og du kan være med til at organisere en hverdag, som støtter op om børnenes trivsel. Du skal både trives med at arbejde selvstændigt i små grupper, og også kunne indgå i et team, hvor der skal være plads til alles kompetencer og inputs.

Du er nærværende og nysgerrig på praksis. Vi arbejder altid i børnehøjde og med udgangspunkt i det, som børnene er optagede af her og nu. Vi deltager aktivt i børnenes leg, hvor vi guider, motiverer og inspirerer børnenes udvikling.

Du har mod på forældresamarbejde og samtaler, også de svære samtaler. Vi arbejder med tæt og omsorgsfuld forældrekontakt ud fra værdier om, at det gode børneliv skabes i balance mellem hjem og dagtilbud. Vi har tæt, og nogen gange daglig, dialog med forældrene, og vi værner om en åben og omsorgsfuld relation.

Du har lyst til aktivt at bidrage til at højne fagligheden og kvaliteten i huset. Du skal have mod på og lyst til at sætte dit præg, og deltage aktivt i personalemøder og pædagogiske dage. Du skal være rummelig og kunne se muligheder i forskelligheder.

Vi sætter en nærværende og omsorgsfuld dagligdag højt på dagsskemaet, og vi opholder os der, hvor børnene er. Vi er en Skæld-ud-fri institution og arbejder med at guide børnene i konflikter og sociale samspil. Vi bruger krop og bevægelse som grundlag for læring, og vi er i den forbindelse DGI certificerede.

Vi har et hjælpsomt og nærværende arbejdsmiljø, hvor vi finder styrke i fællesskabet. Vi sætter pris på en løs og omsorgsfuld omgangstone, hvor der er plads til hinandens forskelligheder. Vi er et godt hold, som glæder os til at byde den næste medspiller velkommen.

Stillingen er på 35/37 timer og ønskes besat hurtigst muligt. Samtaler vil blive afholdt løbende.

Hvis du er blevet nysgerrig på at høre mere, eller vil aflægge os et besøg, kan du henvende dig på leder@usseroedvuggestue.dk eller ringe til huset på 40450332 og spørge efter Cecilie.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.