Vi leder efter dig som pædagogisk leder til Molevitten Lyngeklyngen

Lynge er et lille lokalområde i Allerød, hvor vi er tæt på hinanden og naturen. Vi arbejder sammen med skolen og sfoen om at skabe de bedste sammenhænge i børns liv i Lynge.

Vi drømmer om en pædagogisk leder der sprudler af energi og som brænder for børnene – for pædagogisk faglig ledelse og personaleledelse. Du skal være med til at skabe mest mulig læring, udvikling, trivsel og dannelse for alle børn i Lyngeklyngen.

Vi tilbyder et ledelsesteam bestående af en klyngeleder og to pædagogiske ledere dig inklusiv. Vi varetager ledelsen og udviklingen i 4 afdelinger med børn i alderen 0-6 år. Vi lever med Pippis filosofi ”Det har vi ikke prøvet før, så det kan vi sikkert godt finde ud af”. Det afspejler sig ned i organisationen, vi oplever os selv som modige og finder løsninger i de udfordringer vi står i.

Vi arbejder med en kreativitet og fleksibilitet, der giver mulighed for at rykke ved rammerne for at skabe chancelighed og de bedste læringsmiljøer for alle børn.

Vi ønsker at skabe plads til at jobbet som pædagogisk leder og samarbejdet i teamet er en øvebane, hvor vi hele tiden kan dygtiggøre os og udvikle os sammen.

Som pædagogisk leder i Lynge varetager du den daglige ledelse af 2 afdelinger. Samtidig med at vi skaber udvikling på tværs af afdelinger og samler området.

Ledelse i Allerød
Formålet med ledelsesstrukturen i Allerød Kommune er at skabe optimale rammer for at sikre dagtilbud af høj pædagogisk kvalitet for alle børn, og sikre implementeringen af den styrkede læreplan.

Ledelsesstrukturen skal styrke både den nærværende pædagogiske faglige ledelse, personaleledelsen af medarbejderne og den overordnede strategiske ledelse på dagtilbudsområdet.

Den pædagogiske leder udøver sin ledelse på baggrund af Allerød Kommunes ledelsesgrundlag, som du finder her: https://www.alleroed.dk/kommunen/ledige-stillinger/om-at-arbejde-i-alleroed-kommune
 
Den pædagogiske leder:

 • har først og fremmest fokus på børnene – deres trivsel, udvikling og læring
 • brænder for synlig og nærværende pædagogisk ledelse og har mod på og lyst til at engagere sig i den pædagogiske kvalitetsudvikling
 • kan vejlede, skabe begejstring og i det hele taget sikre en organisatorisk ramme, hvor det pædagogiske personale får optimale muligheder for at reflektere over egen praksis og at arbejde kvalitetsudviklende med evalueringskultur
 • vil være med til at skabe mest muligt læring, udvikling, trivsel og dannelse for alle børn
 • er stærkt fagligt velfundret og vil være med til at arbejde udviklingsorienteret i vort ledelsesteam
 • kan indgå i et tæt samarbejde i ledelsesteamet
 • indgår konstruktivt i udviklingen af det tværgående samarbejde mellem dagtilbud og skole
 • ser det som en styrke at være en del af et stærkt og velfungerende ledelsesteam.
 
Vi forventer derudover følgende kompetencer:
 • du har erfaring med inkluderende fællesskaber og brænder for udviklingen af læringsmiljøer.
 • du kan skabe retning og mening i de beslutninger og opgaver, der skal løses.
 • du er modig, du ikke er bange for at stå fast, når det kræves, og du er god til at skabe positive relationer.
 • du er stærk i både skriftlig og mundtlig kommunikation.
 • du lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med høj social kapital.
 • du har relevant og dokumenteret pædagogisk erfaring og solid pædagogisk viden om dagtilbud – i teori og i praksis.
 • Du har en diplom i ledelse, eller er frisk på at tage den, når du er startet hos os.
 
Vil du vide mere
Du er velkommen til at ringe og høre mere om stillingen eller aftale besøg, ring til klyngeleder Rikke Buron Vogelius på 40 27 12 11.

Du kan læse hele beskrivelsen om stillingen i job- og personprofilen som pædagogisk leder, som du finder på www.alleroed.dk/kommunen/ledige-stillinger

Vi indhenter referencer og straffeoplysninger på alle kommende medarbejdere.

Du sender din ansøgning og relevante uddannelsesbeviser digitalt via linket i annoncen.
Ansøgningsfrist er den 29. oktober 2020.

Vi afholder første ansættelsessamtale i uge 45. Kandidater, der går videre til anden samtale, skal inden anden samtale have lavet en personprofiltest. Der vil blive indhentet referencer forud for afholdelse af anden samtale. Anden samtale afholdes i uge 47.


Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har over 25.500 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hver 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.